50 yasindaki adam

50 yaşında erkek için yaşlı bir yaş degil:)
Sadece konu sahibi genç olduğu için onunla kıyaslanınca yaşlı kaçtı tabi.yoksa tv deki star erkeklerin çoğu 50 yasa merdiven dayamış.hepsinin dizilerde surda burda partneride 20-30 yaş arası.hepsinin reytinglerde tavan.yani demem o ki toplum erkege her hakki veriyor.

50 yaş kadın için neyse erkek için de o.
Yıl her iki cins için de 365 gün.
Ne var ki o toplum dediğiniz insanlar bunu normal görüyor. Kişilerin erkeğe hak vermesinin bir anlamı yok. Kadınlar kendi değerlerinin farkına varmadıkça bu saçmalıklar olacaktır.

50 yaş kadın için neyse erkek için de o.
Yıl her iki cins için de 365 gün.
Ne var ki o toplum dediğiniz insanlar bunu normal görüyor. Kişilerin erkeğe hak vermesinin bir anlamı yok. Kadınlar kendi değerlerinin farkına varmadıkça bu saçmalıklar olacaktır.
50 yas kadinla 50 yas erkek malesef ayni degil.fizyolojimiz farklı işliyor.erkekler bizden gec yaslaniyor.istesekte istemesekte durum bu!45 yaşında bir adamın çocuğu olunca hic yargılanmıyor ama 45 yaşında bir kadın doğursa arkasından denmeyen şey kalmıyor.gercekleri görmezden gelerek sorunlar çözülmez.yuz yıllardır kabul görmüş veya görmemiş şeyler bir anda değişmez veya değiştirilemez.bana kalsa keşke değişse!

50 yas kadinla 50 yas erkek malesef ayni degil.fizyolojimiz farklı işliyor.erkekler bizden gec yaslaniyor.istesekte istemesekte durum bu!45 yaşında bir adamın çocuğu olunca hic yargılanmıyor ama 45 yaşında bir kadın doğursa arkasından denmeyen şey kalmıyor.gercekleri görmezden gelerek sorunlar çözülmez.yuz yıllardır kabul görmüş veya görmemiş şeyler bir anda değişmez veya değiştirilemez.bana kalsa keşke değişse!

Anatominiz ve fizyolojiniz aynı. Bir tek genital organ farklılığı var.
Erkeğin üreyebilir oluşu onun genç olduğu anlamına gelmez.
45 yaşındaki kadının doğurması ayıp değil 45 yaşındaki erkeğin baba olmasının ayıp olmadığı gibi.
Toplum dediğiniz insanların içinde kadına kıymet veren yok. O yüzden toplumun bakışı önemsiz.
Ben 37 yaşondayım bekarım. Belki 45 yaşında evlenirim çatır çatır da doğururum.
Kusura bakmayın gerginim bu akşam. Yaşadıüım yerde 15 yaşında gencecik bir kız intihar etti tecavüze uğradığı için. Zaten çok sevmem bu toplum işini şu an tamamen nefret etmiş durumdayım.

45 yaşındaki kadının doğurması ayıp değil 45 yaşındaki erkeğin baba olmasının ayıp olmadığı gibi.
Toplum dediğiniz insanların içinde kadına kıymet veren yok. O yüzden toplumun bakışı önemsiz.
Kusura bakmayın gerginim bu akşam. Yaşadıüım yerde 15 yaşında gencecik bir kız intihar etti tecavüze uğradığı için. Zaten çok sevmem bu toplum işini şu an tamamen nefret etmiş durumdayım.
Ayy çok üzüldüm yaaa :( Allah rahmet eylesin. Neden biz kadınlara bu kötülügü yaparlar neden. Nasıl bir zihniyet bu...

:KK43:inan o erkeklerden o zihniyetlerden o topluluklardan en üst düzeyde nefret eden biriyim.o yavruya cook ama çok üzüldüm.Rabbim şerefsiz mahlukları azaplarin en büyüğüne ugratsin

Erkeklerin bizden geç yaşlandığı falan yok. Siz üreyebiliyor olmayı gençlik kriteri olarak almışsınız, ataerkil düşüncenizden çıkamadığınız için. Arkasından ne deniyor acaba :)
Erkekler gayet daha çabuk yaşlanıyor ve çirkinleşiyor. Lisede yakışıklı olan bütün arkadaşlarım 25 yaşına gelmeden kel, göbekli oldular. Lisedeki çirkin kızlar bile güzelleştiler.

Ayy çok üzüldüm yaaa :KK43: Allah rahmet eylesin. Neden biz kadınlara bu kötülügü yaparlar neden. Nasıl bir zihniyet bu...

Yapmaya müsaade ettiğimiz için.
Bekaret bekaret namus namus diye diye kızları kendinden utanır erkekleri de yürü benim aslan oğlum diye cesaretlendirirsek olacağı bu.
Düştüğü anın hemen ardından cenazesini gördüm zavallı çocuğun.
Bunu biz yapıyoruz.
Kancık yalanmasın köpek dolanmasın gibi sana sapan bir sürü lafla kadınları her şeyin suçlusu gösteriyoruz.
Hakimler bile bu erkek müsveddelerine tahrik indirimi yapıyor.
Gel de sev bu toplumu.
Kızcağız muhtemelen kimseye söyleyemedi
Ana babasından bu allahın cezası toplumun tepkisinden korktu.
Rabbim merhametiyle muamele etsin inşallah. Çocuk daha.

Erkeklerin bizden geç yaşlandığı falan yok. Siz üreyebiliyor olmayı gençlik kriteri olarak almışsınız, ataerkil düşüncenizden çıkamadığınız için. Arkasından ne deniyor acaba :)
Erkekler gayet daha çabuk yaşlanıyor ve çirkinleşiyor. Lisede yakışıklı olan bütün arkadaşlarım 25 yaşına gelmeden kel, göbekli oldular. Lisedeki çirkin kızlar bile güzelleştiler.
Oyu bir şeyler anlatmaya çalışırken karşınızdakini haksızca eleştirmeyin.ben kendi fikrimi değil toplumun genel fikrini yazdım.kabul etmesenizde malesef gerçek bu

Oyu bir şeyler anlatmaya çalışırken karşınızdakini haksızca eleştirmeyin.ben kendi fikrimi değil toplumun genel fikrini yazdım.kabul etmesenizde malesef gerçek bu

Gerçeklerin görmezden gelindiğini, biz istesek de istemesek de erkeklerin bizden geç yaşlandığını yazmışsınız? Sizin düşünceniz gibi algılanıyor.
Toplum dediğiniz Müge Anlı'da köy entrikalarını çözmeye çalışan insanlarsa, düşündükleri umrumda değil. O kadar görmüşler, o kadar biliyorlar. Onların öylece kabul ettiklerini gerçek diye benimsemek zorunda değilim.
Sevgiler

Evlilik programları kalktı ya saracak yer arıyorlar bosver ağlama böyle insanlar İçin göz yaşına yazık

Gerçeklerin görmezden gelindiğini, biz istesek de istemesek de erkeklerin bizden geç yaşlandığını yazmışsınız? Sizin düşünceniz gibi algılanıyor.
Toplum dediğiniz Müge Anlı'da köy entrikalarını çözmeye çalışan insanlarsa, düşündükleri umrumda değil. O kadar görmüşler, o kadar biliyorlar. Onların öylece kabul ettiklerini gerçek diye benimsemek zorunda değilim.
Sevgiler
:)))sevgiler efendim.oyle olsun

Ah canım üzme kendini daha ne aşağılık erkekler var bilmediğimiz.. Bence bir cumhuriyet ülkesinde olduğumuz için şükretmeliyiz yoksa bu kart zamparaların istekleri mesajla kalmazdı...

Dün ağla ağla içim cıktı:KK43: sizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.

Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
:KK43: adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi. :KK43:
Neden konustunuz ki onunla?

Şerefsiz pislik. İğrenç ya. Hiç utanma kalmamış :oha: ortak tanıdığınıza bunu söyleyin diyeceğim ama adamın karısıyla kızının ne günahı var tabi. İyi düşünün, karısıyla kızı için bir şey diyemiyorum ama ortak tanıdığınızla bu durumu konuşup çok üzgün olduğunuzu belirtebilirsiniz.

Back
X