- 20 Ocak 2010
- 47.128
- 174.580
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Nebaktincanim
Evlenceksen bana haber ver ne yahu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanane demediğim için pişmanım zaten ama aklımın ucuna bile gelmedi böyle bi olay. Öylesine sordu sandım ne bilim3-4 yıldır hiç konuşmadığınız birisiyle senli benli konuşmanız bence doğru değil o bu şekilde hitap etse bile.
Ve her sorduğuna cevap vermek zorunda da değilsiniz.
Herşey yaşanabilir ama size sadece referans olmak için telefon numarası kaydından öteye geçmemiş birisinin
Sen boşandın mı ? Demesindeki art niyeti görüp neden sordunuz diye tersleseydiniz.
Ağzının payını verip arkadaşınıza söyleseydiniz ve söylemelisiniz ki rezil olsun. Siz neden üzülüyorsunuz ? Bırakın rezil olsun
Pislik herif
Evet iğrenç ötesiEvlenceksen bana haber ver ne yahu![]()
Wow biraz daha uğraşsanız konu sahibi haksız çıkacak ha gayret3-4 yıldır hiç konuşmadığınız birisiyle senli benli konuşmanız bence doğru değil o bu şekilde hitap etse bile.
Ve her sorduğuna cevap vermek zorunda da değilsiniz.
Herşey yaşanabilir ama size sadece referans olmak için telefon numarası kaydından öteye geçmemiş birisinin
Sen boşandın mı ? Demesindeki art niyeti görüp neden sordunuz diye tersleseydiniz.
Ağzının payını verip arkadaşınıza söyleseydiniz ve söylemelisiniz ki rezil olsun. Siz neden üzülüyorsunuz ? Bırakın rezil olsun
Pislik herif
Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba...?Kendini kötü hissedecek bir durum yok. Adama sapık mapık denmesini de anlamadım. Sanki açık saçık imalar yapmış gibi yorumlar yazılmış. Şansını denemiş, teklifini yapmış o kadar. Ha şimdi hayır cevabını duyduktan sonra devam ederse o zaman yazılan tüm kötü yorumları hakeder.