Anavatanları Hindistan degil mi? ben öyle biliyorum.
evet anavatanlari hindistan diye okumustum ortan tüm dünyaya göc ediyorlar ,yani her ülkenin romani var avrupa ya kadar, neden yola cikmislar ki acaba, ve birde cok birbirlerine benziyorlar bulgar romani olsun yugoslaw romani olsun ingiliz romanlari haric ....
önyargi var ama maalesef cogu hirsizlik yapiyor iki defa yardim amacli is verdim vermez olaydim, ki bulgar ve romanya romanlari gercekten cok hirsiz , hatta yasli bir kadin gazteye cikmisti popüler bir cadde de bastan sona 3000 euro yapiyorum diye (cüzdan calma) bulgar ve romanya avrupa birligine girdiginden beri hisrizlik yasadigim ülkede tavan yapti , eskiden canta yi yanina kor keyfine bakardin yada sirt cantasi ama simdi olmuyor ...vallaha artik romen görünce cantama yapisiyorum 3 defa yasamamak icin ,
yaaa demek öyle...yurdışındasınız sanırım. hangi ülke?
bizim burda romanlar var. üstleri başları tertemiz yumuşatıcı kokuyorlar valla...şehir yaşamına ayak uydurmuşlar. düzgün işleri güçleri var. cocukları okullara gidiyor...egitim alıyor...ama tenekeli diye bir yer var orayı hiç bahsetmiyeyim...orası felaket...
Çingenelerin ana vatanlarının ispanya olduğunu zannederdim, hindistan olduğunu öğrenmiş oldum.
bende İspanya diye biliyordum...
ayrıca evet romanya romanları hem cahil hem hırsız...felaket
ama şarkıları güzel :)
ispanya romanlarınınkini bilmiyorum...Evet şarkılar şahane gerçekten.İspanya romanlarınında şarkılar şahane...dünya geneline bakıldıgında IQ ü en düşük ırkmış.
ispanya romanlarınınkini bilmiyorum...
ama romanya romanı ve türkiyede bulunan romanların şarkıları arasında dağ kadar var ritim olarak ,ses de daha düzgün bir nebze
:):) hııı okbiliyon biliyon...flemenko işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?