500 evler şafak hastanesinde doğum yapacak olanlar....

aymes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
7.266
5
156
43
İstanbul
Selam arkadaşlar ben kısmetse 500 evler şafak hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama daha önceden bu hastanede doğum yapan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istiyorum doğumu nasıldır? anestezi doktoru iyimidir? benim sezeryan olucak birde ben epidural düşünüyorum epidural doğum nasıldır? bilgi verirseniz çok sevinirim

Canım Allah kurtarsın şimdiden.Hastaneyi bilmem ama ben de epudural sezeryan yaptım ve doğum acısı nedir bilmem.Sadece bebeği aldıktan sonra karnım kasıldı biraz, o da rahim kasılması.Normal bişi.Herşey yolunda gitti ve şimdi doğumdan korkmuyorum:))

allah razı olsun canım sağol. Normal sezeryan istemiyorum en azından epidural olsunki ebeğimin çıkış anını görebiliyim diyorum ama ayık oluncada korkarmıyım nasıl bi aşamadır onu merak ettim çok sağol bilgi için

bu arkadaş çok heyecanlı bir tip olduğu için ben epıdural önermiyorum:))))
valla orda sen tansiyonunu falan tavan yaptırırsın:))

1 Saatlik bir iş zaten.Ben çok memnun kaldım.Umarım senin içinde çok güzel bir anı olur. Şimdiden güle güle büyüt yavrunu:)

Derincim hiçbir şey kalmadı bana doğumdan.Hatta bebeğimin eşi rahim duvarına yapışmıştı benim.Normal doğum yapsaymışım rahmim parçalanacakmıştı.Dolayısıyla alınacaktı..Heyecanlandım bende ama bir hap verdiler yarı uyku halini aldım.Hem heyecanım geçti, hemde Anılın ağlamalarını duydum:))))))))

benimde bayılmamla ayılmam bir oldu sanki.
9 da girdim 09.05 te buğrayı alıp koymuşlardı bile küveze
sıcak bi küveze koyuyorlar
eşim çekmiş
nasıl geriniyordu anlatamam
bacaklarını uzata uzata bi hal oluyodu:)))
bende sezeryandan memnunum
hiçbir kusur falan kalmadı çok şükür

Ben 8 de girdim, 8,35 de Anıl doğdu.Doktorum biraz geç geldi ama.Çok korktum başkası gelecek diye. Sonra Anılın ağlamaları işte, aslında ilk ağlamadı çünkü su yutmuştu, aspire edip 15 dk küveze aldılar. Sonrada hayatımın aşkıyla kavuştum.Yaradana şükürler olsun:))

bu arkadaş çok heyecanlı bir tip olduğu için ben epıdural önermiyorum:))))
valla orda sen tansiyonunu falan tavan yaptırırsın:))

Beni çok iyi tanıyan bi arkadaştır kendisi kaydirigubbakcemile5 ama anacım genel anestezidende korkuyom ya bidaha uyanamazsam diye biliyon ben parayonağımbilmiyorumkismile bütün kötü şeyler gelir aklıma

1 Saatlik bir iş zaten.Ben çok memnun kaldım.Umarım senin içinde çok güzel bir anı olur. Şimdiden güle güle büyüt yavrunu:)

İkinizde ne güzel memnun kalmışsınız inşallah benimkide böyle güzel bi doğum olur Allahım banda meleğimi kucağıma almayı nasip etsin sizlerede sağlıkla büyütmeyi tabiki maşallah buğriş kocaman olmuş bile yakında okula başlıycak vallaopuyorumnanaktan

bende epidural den korkan biri olarak genel anestezi almıştım ,uyuyup uyanayım herşey bitmiş olsun modundaydım ,kaldıramazdım o heyecanı sanırım ,ama sezeryandan çok memnun kaldım ,ayrıca yenibosna nisa hasttanesini de herkese tavsiye ederim ,küçücük ve erken doğan bebeğimi bahaneler üretipte küvöze almadılar (genelde öyle yapıyorlar da ) ayrıca acayip konforlu bir hastane ,doktoruma da sonsuz güvenim vardı zaten ,sonrasında da hiçbir sıkıntım olmadı ,hatta 2. gün hastaneden çıkarken ayakkabılarımı eğilip kendim bağladım ve bebişin pusetini ben taşıdım ..çantalarımız çoktu eşim onları aldı ben kızımı :)))

konunuz içerik sebebiyle taşınmıştır.burada daha fazla cevap alabilirsiniz.mutlu paylaşımlar a.s.

teşekkür ederim cevabın için arkadaşım ben hala karar veremedim ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım inşallah hakkımda hayırlı olanı tercih ederim

merhaba bende 500 evler şafak ali beye gidiyorum 26. haftadayım doğumuda burda yapmak istiyorum bende
bilgi arıyorum hastane ve doktorla ilgili şimdilik çok memnumun ali beyden ama doğum yapan varsa lütfen bizi bilgilendirsin
şimdiden teşekkürler

bende ali beyin hastasıyım arkadaşım 31 haftalık hamişim
yarın doğumla ilgili konuşucaz kısmetse ama hiç bir bilgi alamadım
burdaki arkadaşlardan anlaşılan hiç orda doğum yaptıran yok
neyse kısmet artık hakkımızda hayırlısı olsun

teşekkürler evet sanırım bizden başka kimse yok buraya giden hayırlısı olur inşallah
allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…