canım allah kurtarsın şimdiden.hastaneyi bilmem ama ben de epudural sezeryan yaptım ve doğum acısı nedir bilmem.sadece bebeği aldıktan sonra karnım kasıldı biraz, o da rahim kasılması.normal bişi.herşey yolunda gitti ve şimdi doğumdan korkmuyorum:))
bu arkadaş çok heyecanlı bir tip olduğu için ben epıdural önermiyorum:))))
valla orda sen tansiyonunu falan tavan yaptırırsın:))
1 Saatlik bir iş zaten.Ben çok memnun kaldım.Umarım senin içinde çok güzel bir anı olur. Şimdiden güle güle büyüt yavrunu:)
benimde bayılmamla ayılmam bir oldu sanki.
9 da girdim 09.05 te buğrayı alıp koymuşlardı bile küveze
sıcak bi küveze koyuyorlar
eşim çekmiş
nasıl geriniyordu anlatamam
bacaklarını uzata uzata bi hal oluyodu:)))
bende sezeryandan memnunum
hiçbir kusur falan kalmadı çok şükür
konunuz içerik sebebiyle taşınmıştır.burada daha fazla cevap alabilirsiniz.mutlu paylaşımlar a.s.
bende epidural den korkan biri olarak genel anestezi almıştım ,uyuyup uyanayım herşey bitmiş olsun modundaydım ,kaldıramazdım o heyecanı sanırım ,ama sezeryandan çok memnun kaldım ,ayrıca yenibosna nisa hasttanesini de herkese tavsiye ederim ,küçücük ve erken doğan bebeğimi bahaneler üretipte küvöze almadılar (genelde öyle yapıyorlar da ) ayrıca acayip konforlu bir hastane ,doktoruma da sonsuz güvenim vardı zaten ,sonrasında da hiçbir sıkıntım olmadı ,hatta 2. gün hastaneden çıkarken ayakkabılarımı eğilip kendim bağladım ve bebişin pusetini ben taşıdım ..çantalarımız çoktu eşim onları aldı ben kızımı :)))
merhaba bende 500 evler şafak ali beye gidiyorum 26. haftadayım doğumuda burda yapmak istiyorum bende
bilgi arıyorum hastane ve doktorla ilgili şimdilik çok memnumun ali beyden ama doğum yapan varsa lütfen bizi bilgilendirsin
şimdiden teşekkürler
bende ali beyin hastasıyım arkadaşım 31 haftalık hamişim
yarın doğumla ilgili konuşucaz kısmetse ama hiç bir bilgi alamadım
burdaki arkadaşlardan anlaşılan hiç orda doğum yaptıran yok
neyse kısmet artık hakkımızda hayırlısı olsun
teşekkürler evet sanırım bizden başka kimse yok buraya giden hayırlısı olur inşallah
allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?