• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50'ye Giden Yol :)

İyi aksamlar kizlaaaar :) unutmadan menu ve spor gireyim ;
İftar: 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak yogurtlu semiz otu, salata
Yineee 10 da yuruyuse ciktim 1 saat gelince de fitness hareketlerimden yaptim ve minik kardesimle ip atlayip dans ettik onun da canina minnet abla kopuyo muyuz diyo vuu cok egleniyoruz diyo :D:D 1 lt suyumu da ictim daha da icerim :))

chihiro' nun dünki bilançosu:

İFTAR: 1 kase çorba
1 tane tavuk pirzola
1 bardak kola (kolayı da sevmem halbuki. neden içtim o şeyi bilmem ki)

SAAAHUR: yine 3-5 kurabiye (kurabiyeler bitene kadar ben telef olacağım yaw :9:)
1 büyük bardak süt (büyüme çağındayım ya, ondan :9:)

spor olarak sabah ve akşam üniv.e toplam 1 saat yürüme. iftar boyunca koşturan oğlanın arkasında hafif tempolu yürüyüş

diğer arkadaşların da menülerini beğendim bu arada :46: "ay ben de aranıza katılayım da yediklerimi yazayım" deyip kaçan arkadaşlara sesleniyorum: buraya yazamayacağınız kadar utanç verici şeyler mi yediniz dostum :34: neden gelmiyorsunuz :4:

İftar:1 kase sebze çorbası,5-6 yk mantarlı tavuk sote,küçük bir parça ekmek,salata
Ara : Sade türk kahvesi, biraz maraş dondurması
Sahur : akşamki tavuk soteden 1-2 çatal, beyaz peynir,3-4 yeşil zeytin,1 dilim karpuz

Kızlar regl dönemindeyim ama çok fazla bir şey yiyeceğimi sanmıyorum gündüz :)

İftar:1 kase sebze çorbası,5-6 yk mantarlı tavuk sote,küçük bir parça ekmek,salata
Ara : Sade türk kahvesi, biraz maraş dondurması
Sahur : akşamki tavuk soteden 1-2 çatal, beyaz peynir,3-4 yeşil zeytin,1 dilim karpuz

Kızlar regl dönemindeyim ama çok fazla bir şey yiyeceğimi sanmıyorum gündüz :)

sen de benim gibi dondurmaya karşı koyamayanlardan mısın yoksa :D:p bugün ben de bi maraş kaçamağı atarım muhtelemen :D ama menun çok iyi canım :))) bol bol su iç gün içinde yemesen de :)))

chihiro' nun dünki bilançosu:

İFTAR: 1 kase çorba
1 tane tavuk pirzola
1 bardak kola (kolayı da sevmem halbuki. neden içtim o şeyi bilmem ki)

SAAAHUR: yine 3-5 kurabiye (kurabiyeler bitene kadar ben telef olacağım yaw :9:)
1 büyük bardak süt (büyüme çağındayım ya, ondan :9:)

spor olarak sabah ve akşam üniv.e toplam 1 saat yürüme. iftar boyunca koşturan oğlanın arkasında hafif tempolu yürüyüş

diğer arkadaşların da menülerini beğendim bu arada :46: "ay ben de aranıza katılayım da yediklerimi yazayım" deyip kaçan arkadaşlara sesleniyorum: buraya yazamayacağınız kadar utanç verici şeyler mi yediniz dostum :34: neden gelmiyorsunuz :4:

ahahah şu kurabiyeler bitsin artık :D süte devam :D ooh ne güzel spor olmuşş :D akşam da gayet iyii :D

Kizlaaar simdiden bi menumu gireyim dedim aksam misafir olcak bayaa giremeyebilirim cunku dun sahur; domatesli kabak, ceyrek kucuk bazlama, peyniir, yogurt, cay
bugunku iftarimda daa yine corba, bi kac kofte ve patlican olur muhtelemen:) yuruyuse cikamicam ama misafirler gidince ip atlamayi dusunuyorum hem yiyecegim dondurmayi eritmis olurum :p simdideen iyi iftarlar, Allah kabul etsin afiyet olsun kactim ben :)))

sen de benim gibi dondurmaya karşı koyamayanlardan mısın yoksa :D:p bugün ben de bi maraş kaçamağı atarım muhtelemen :D ama menun çok iyi canım :))) bol bol su iç gün içinde yemesen de :)))
Evet canım hiç tatlı yemesem bile dondurmayı bırakamam sanırım :56:

sergüzeşt-i iftar ve saaahurum:

iftar: ufak kase yayla çorbası
yarım lahmacun
2-3 kaşık yoğurt
1 bardak kola (o ne biçim bir sıvıdır yaw :ssz:)
sahur: yine süt ve kurabiye (sabah oğlum kalan kurabiyeleri bir güzel ufalamış. kurabiye maceram böylece bitmiş oldu :5: )

sergüzeşt-i iftar ve saaahurum:

iftar: ufak kase yayla çorbası
yarım lahmacun
2-3 kaşık yoğurt
1 bardak kola (o ne biçim bir sıvıdır yaw :ssz:)
sahur: yine süt ve kurabiye (sabah oğlum kalan kurabiyeleri bir güzel ufalamış. kurabiye maceram böylece bitmiş oldu :5: )
Cık olmamış o kola neyse bi kerelik diyelim :D
ben de dün biraz fazla kaçırdım yazmıyorum. Ama bugün sabahtan 350 ip atladım :)

Cık olmamış o kola neyse bi kerelik diyelim :D
ben de dün biraz fazla kaçırdım yazmıyorum. Ama bugün sabahtan 350 ip atladım :)

zaten ben de ilk yudumu aldığımda "yaw bu acı şeyi neden para vererek içiyorum pöfff :ssz:" dedim amma bardak doldurulmuştu bir kere :51: ayrıca ne zaman kola içsem gözlerim yaşarır :43:

neyse, akşama dünden kalan lahmacunla geçen gün yiyemediğim köftelerim var. yanına da ayran içeyim de, diyet günahıma kefaret olsun şu mübarek Ramazan ayında :17:

Kahvaltı: 1 domates,1 salatalık,biraz beyaz peynir,4-5 zeytin,biraz ceviz
Ara : maraş dondurması
Akşam : 1 kase yoğurtlu çorba,2 yk pirinç pilavı,3-4 yk taze fasulye
Ara: Orta türk kahvesi

Kızlar nerelerdesiniz sesiniz çıkmıyor :26:

ses ses deneme 1 2 3 cizmelikesi hanım burdayız :3:

şuan lab.dan bildiriyorum :31: işimin geceye uzayacağını bildiğim için yanımda sabah hamsi getirmiştim. şuan onu mikrodalgada pişiriyorum ve iftarı bekliyorum :17: evet, lab.ımızda fırınlar, tost makinaları, çay makinaları ve filtre kahve makinaları8 ve çeşitli kahveler var :16:

foto da paylaşmak isterim ama fırına bakmam lazım :52::10:

herkese mutlu iftarlar diliyorum :16: kendime de bavo diyorum, son derece bilimsel bir mekanda son derece serbest davrandığım için :17: $IMG_2888.webp$IMG_2889.webp

bu da yemeğim :56:

Kahvaltı : 1 domates, 1 salatalık,biber,beyaz peynir,5 siyah zeytin,biraz ceviz
Ara : 2 mor erik
Öğlen: 1 kase yoğurtlu çorba
Akşam : 1 kase mercimek çorbası,1 tavuk but , 3-4 dilim patates,salata

Back
X