Doğuma Hazırlık :53: 18 haftalık hamileyim. doktorun biri kız dedi ertesi gün başka doktor erkek dedi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm 18. haftada olması çok abes.. sorsaydın ya iyice yüzdekaç.. eminmisiniz falan die????
18 haftda birbirine benzemezki cinsel organlar ne alaka yaa?
ilk hamileliğimde bende 19. haftda kızım olacağını öğrendim ama bnmki drun körlüğünden di we son gidişim oldu o doktora.. 19. haftada gittiğim 2. dr kız dedi we o doğru çıktı..

ikisinden biri hatalı ama hangisi sanırım seninde kız diyen haklı çıkacak.. kordonu pipi sanmış olabilir kör doktor!

o körler banada denk geldi..14.haftada bi doktor kesin erkek dedi.bende ne sevindim.çürkü bi kızım vardı ikincide erke olacaktı oyüzden çok mutluydum.16 haftada başka bi doktor kesin kız dedi.resmen afalladım.hangisi doğruyduki.alahım ne olur erkek olsun diyerek başka bi ayrı doktora daha gittim ve kesin kız dedi.sonrada hep kız çıktı..yani iki kızım var benimde.bazıları kordondan yanılıyo..

benim doğuma kadar doktorun biri kız diğeri erkek dedi sonunda oğlum oldu kız diyen doktor yapsaydı ameliyatımı oğlum doğunca suratının alacağı şekli merak ediyordum ama doğumum başka hastanede olduğu için göremedim:19:

canlarim bende merak icindeyim ne olacagi konusunda ve burda prosodur geregi gitmedik daha,
bi cok yerde okumustum yani kk da kalp atim ritmi 140 tan asagi olursa erkek yukari olursa kiz bunun dogrulugu var mi,hatirlayanlar yazabilir mi?
benim ki 151 yaziyo ilk cocugum olucak saglikli olsunda diyoruz ama yinede merak ediyoruz.

canlarim bende merak icindeyim ne olacagi konusunda ve burda prosodur geregi gitmedik daha,
bi cok yerde okumustum yani kk da kalp atim ritmi 140 tan asagi olursa erkek yukari olursa kiz bunun dogrulugu var mi,hatirlayanlar yazabilir mi?
benim ki 151 yaziyo ilk cocugum olucak saglikli olsunda diyoruz ama yinede merak ediyoruz.

benim kızımı kalp atışı 140 üzerindeydi ...

sanırım 12. haftalarda falan kalp atışı 160 dı. 14. haftada %80 erkek dedi doktor. Sonraki haftalardada gittiğim doktorlar erkek dedi. şuan 34. haftadayız ve sonuç değişmedi, umarım değişmez.

sanırım 12. haftalarda falan kalp atışı 160 dı. 14. haftada %80 erkek dedi doktor. Sonraki haftalardada gittiğim doktorlar erkek dedi. şuan 34. haftadayız ve sonuç değişmedi, umarım değişmez.

bende tam 12 haftamda gitmistim benimki de151 di,seninkine gore bunun da cok bi dogruluk payi yok gibi,:26:
canim insallah oglunu sag salim kucagina alirsin.:emir_bebek:
baska var mi arkadaslar hatirlayanlar katilabilir mi?

Back
X