• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

53 kilodan önce 50 ye sonra 48 e düşeceğim

L Lightning merhaba düşebildiniz mi 50 kiloya ?
bacak ve basenler için leslie sansone ile yürüyüşü tavsiye edebilirim size.
hedeflerimiz ve vücut yapımız aynı. benim üst kısımda kemiklerim sayılıyor. belim ince ama kalça ve basen problemim var.
pilates kalçayı ve bacakları çok güzel şekillendiriyor. ebru şallı ile 2 haftada 2 beden incelme videosunu tavsiye edebilirim size. bana yaptığım dönemde çok iyi gelmişti. şimdi leslie yapıyorum.
Merhaba, inisler cikislar cok yasadim. Haftada 2 gun fitness yapiyorum 1 aydir. Ama yediklerime cok dikkat edemedigimden midir nedir beceremedim. Bugun fitness'ta olcum vardi. 1 ayin sonunda kas yapmayi beklerken, yag kutlemi artirdigimi, kas kaybettigimi ve 400 gr kilo aldigimi gorunce moralim cok bozuldu. Butun gun agladi aglayacak dolastim durdum. Herkes ne kadar cok kilolar verirken sadece 3 kilo vermek cok zor olmamali ama yapamiyorum.

Merhaba, inisler cikislar cok yasadim. Haftada 2 gun fitness yapiyorum 1 aydir. Ama yediklerime cok dikkat edemedigimden midir nedir beceremedim. Bugun fitness'ta olcum vardi. 1 ayin sonunda kas yapmayi beklerken, yag kutlemi artirdigimi, kas kaybettigimi ve 400 gr kilo aldigimi gorunce moralim cok bozuldu. Butun gun agladi aglayacak dolastim durdum. Herkes ne kadar cok kilolar verirken sadece 3 kilo vermek cok zor olmamali ama yapamiyorum.
insanın dikkat ettiği halde kilo verememesi çok sinir bozucu bir durum. hem aç dolaşıyorsun, spor yapıyorsun bir de üstüne kilo aldığını görüyorsun. verilecek kilolar az olduğundan mı bu sıkıntıları yaşıyoruz acaba ?
ebru Şallı'nın 2 haftada 2 beden incelme programı kilo vermesen de bacaklarını çok güzel toparlıyor emin ol. ısınma ve soğuma hareketleri hariç 30 dakika.
yeşil çay içebilirsin günde 2 fincan.
öğünlerinden birini yulaf kepeği ile yapabilirsin.
leslie videolarını ve pilates i dönüşümlü yapabilirsin.
bilemedim ki başka ne yapmalı. aklıma gelenler bunlar benim de yaptığım ve faydasını gördüğüm.

Dersolsun Dersolsun merhaba :)
nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz.
kaç kilo oldun, diyet yapıyor musun hala ?
ben 50 kiloya düştüm. şimdi 48-49 olmak için uğraşıyorum. kilo veremiyorum artık yalnız ya. vücut daha fazla vermeyi reddediyor sanırım çünkü dengeli beslendiğime inanıyorum ona rağmen gram oynamıyor tartıda. ben de kilo veremesem de sıkılaşayım diye düşündüm spora yöneldim. leslie sansone ile yürüyüş yapıyorum bir kaç haftadır.
Merhaba ,
diyet yapmıyorum ama spor ve yürüyüse devam ediyorum. kilom 50-51-52 arası...
Seninde spor yapman senin yararına olacaktır. Haberleşelim. ALLAH(c.c)'a emanet ol. :KK49::KK49::KK49:

Back
X