• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

53 kilodan önce 50 ye sonra 48 e düşeceğim

ben şuan regl günümdeyim bi 3 gün daha oruç tutamayacam
oruç tutunca daha çok veririm diye düşünüyorum
çünkü ben sahur yapmıyorum
iftarda da çorba salata cacık yapılan yemekten de 5 kaşık yiyorum
pilav ekmek yok

ben de regl günümdeyim :) ancak pazartesi oruç tutmaya başlayacağım.
aslında regl dönemi dikkat edilince güzel kilo veriliyor. bi de ben az yemeye alıştım galiba. sabah kahvaltı bile yapmadım sadece kayısı yedim.
oruçken beslendiğim gibi beslenmeye çalışacağım yine.

sahur yapmadığın da zorlanmıyor musun peki?

bende pazartesi oruca başlıyorum burdan yazıp destek olalım birbirimize :)
yok canım zorlanmıyorum ben o iftarda yediklerim tıka basa şişirmiş oluyo
bi de bol su içiyorum yer kalmıyor sahura
açıkcası gece 3 de kalkmak istemiyorum çalıştığım için su içip yatyorum
ilk gün sadece baş agrısı oldu
sonra git gide midem küçüldü
şimdi yine oruca başlayınca aynı sistem devam edicem

tamam destek olalım :)

gece 12 gibi yiyip yatıyorum sahura kalkamıyorum bende. 3 lt de su her gün.

dayanabiliyorsan ne güzel sıkıntı yok o zaman.

her gün yediklerimizi yazarız, yanlışlarımızı görürüz en azından.

regl dönemim hala devam ediyor. bugün de oruç tutamadım.
sabah 2 erik yedim.
güncel kilom 50.1
3-4 gündür pilates yapmaya da başladım. bacaklarım, kalçam acayip toparlandı.
önümüzde 2 hafta kaldı. hedef 3 kilo ama 2 de versem şimdilik yetecek.

kızlar her zaman yazmıyorum buraya ama gayet iyi gidiyorum. karbonhidrat alımım minimum seviyede. pilates yapmaya devam. güncel kilom 49.2
hedef pazar gününe kadar 48.5 olmak.

50.4 kiloyu. Spor ve yürüyüşüne devam ediyorum. Son kilolar çok zor gidiyor ya.sen nasilsin

50.4 kiloyu. Spor ve yürüyüşüne devam ediyorum. Son kilolar çok zor gidiyor ya.sen nasilsin
ahh o son kiloların gitmesini beklerken bi de üstüne alıyorsun, şekil a: ben :))
sen spor ve yürüyüşü bırakmamışsın vücudun iyice şekle girmiştir diye düşünüyorum. çok az kalmış devam et.
ben 51 kilolarda seyrediyorum. nişanlım bayramda gördü çok zayıflamışsın kilo al diye diye aldırdı vallahi bana :/
pilatese devam ediyorum, su içiyorum böyle geçiyor işte :)

Bana da herkes al diyor. :KK12:Eşim demez dikkat etmeme bayılıyor:KK49:. zaten sen ile birlikte benim derdim zsyiflamsk değil daha fit olmak istiyoruz değil mi?
Evet ben terziden geliyorum birkaç kiyafetimi daralttiriuoum.
:spor:

Bana da herkes al diyor. :KK12:Eşim demez dikkat etmeme bayılıyor:KK49:. zaten sen ile birlikte benim derdim zsyiflamsk değil daha fit olmak istiyoruz değil mi?
Evet ben terziden geliyorum birkaç kiyafetimi daralttiriuoum.
:spor:
kesinlikle daha fit olmak :))
vücudun yağ oranını düşürüp var olan yağları kasa çevirmek şu an yapacağımız tek şey. onun için de bol bol spor :spor:
ahh insanın kıyafetlerini daralttırması çok havalı ve güzel geliyor kulağa :)

1.62 boy 53 kiloyum.
aslında fazla kilom yokmuş gibi duruyor rejim yapmana gerek yok deniliyor ama ben rahatsızım kilomdan. yağ oranım fazla olduğu için olduğum kilodan daha kilolu durduğumu düşünüyorum. tam bir armut tipi vücutluyum. bir kaç kilo verince göbek hemen gidiyor ama basenler çok zor eriyor. ve ben basenli olmaktan nefret ediyorum.
sorunumu biliyorum spor yapmamam aslında.
her gün 3 lt su içeceğim ve yediklerime dikkat etmeye çalışacağım bakalım kilo verebilecek miyim.
her gün yediklerimi de yazacağım. burası benim diyet günlüğüm olacak.

sabah çeyrekten biraz daha az beyaz ekmek arası 1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir koyup tost makinasında kaşarlar eriyene kadar beklettim ve onu yedim. öğlen kahvaltı yapmayı düşünüyorum umarım çok abartmam.
Merhaba hedeflerimiz ayni. Ben de katilabilir miyim? :)

Ben son mesajlari gormemisim. Galiba siz hedeflerinize ulastiniz. Ben de birkac zamandir dikkat etmeye calisiyorum. İlk basta 55 kg olarak basladim. Dun tartildigimda 52,3 kg ciktim. İlk etapta 50 kilo, onu bir muddet koruyup sonrasinda 48 kilo olmak istiyorum. Ust bedenim neredeyse yok, hatta kilo verdikce belimden daha da zayifladim ama basenlerim hala cok fazla. Belim dikkat etmeye baslamadan once 67 cm idi. Simdi 60 olmus. Ama basenler 95ti ine ine 93e inmis.

Bu noktada en etkili spor basen bolgesine agirlik vererek yapilan bir pilates egzersizi mi acaba?

Ben 50.4 kilodan aşağıya inemiyorum. Karın egzersizi yapmıyorum bu aralar ağır sporlarda kaçırıp sadece yürüyüş yapıyorum. Bebek istiyoruz eşimle belki vardır diye ağır sporlar yapmıyorum. Annelik içgüdüsü ışte... hamile kalıp herşey yolunda olursa doktor tavsiyesi ile spora devam edeceğim sürekli yürüyorum. Senin nasıl gidiyor canım hedefine ulastin mi?

Dersolsun Dersolsun merhaba :)
nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz.
kaç kilo oldun, diyet yapıyor musun hala ?
ben 50 kiloya düştüm. şimdi 48-49 olmak için uğraşıyorum. kilo veremiyorum artık yalnız ya. vücut daha fazla vermeyi reddediyor sanırım çünkü dengeli beslendiğime inanıyorum ona rağmen gram oynamıyor tartıda. ben de kilo veremesem de sıkılaşayım diye düşündüm spora yöneldim. leslie sansone ile yürüyüş yapıyorum bir kaç haftadır.

Ben son mesajlari gormemisim. Galiba siz hedeflerinize ulastiniz. Ben de birkac zamandir dikkat etmeye calisiyorum. İlk basta 55 kg olarak basladim. Dun tartildigimda 52,3 kg ciktim. İlk etapta 50 kilo, onu bir muddet koruyup sonrasinda 48 kilo olmak istiyorum. Ust bedenim neredeyse yok, hatta kilo verdikce belimden daha da zayifladim ama basenlerim hala cok fazla. Belim dikkat etmeye baslamadan once 67 cm idi. Simdi 60 olmus. Ama basenler 95ti ine ine 93e inmis.

Bu noktada en etkili spor basen bolgesine agirlik vererek yapilan bir pilates egzersizi mi acaba?
@Yildirims merhaba düşebildiniz mi 50 kiloya ?
bacak ve basenler için leslie sansone ile yürüyüşü tavsiye edebilirim size.
hedeflerimiz ve vücut yapımız aynı. benim üst kısımda kemiklerim sayılıyor. belim ince ama kalça ve basen problemim var.
pilates kalçayı ve bacakları çok güzel şekillendiriyor. ebru şallı ile 2 haftada 2 beden incelme videosunu tavsiye edebilirim size. bana yaptığım dönemde çok iyi gelmişti. şimdi leslie yapıyorum.

Back
X