- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 23
- 37
- Konu Sahibi peteklibal
benim de hedef 3 kilo. aslında veririz atla deve değil sonuçta :)gönül isterki 57 olayım yaa 3 kilo verir miyim böyle devam edersem 17 gün de 3 kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de hedef 3 kilo. aslında veririz atla deve değil sonuçta :)gönül isterki 57 olayım yaa 3 kilo verir miyim böyle devam edersem 17 gün de 3 kilo
tebrik ederim sonunda ulaştık hedeflere :)Sonunda 50.9 oldum :)
Geçmiş bayramın kutlu o!sun
ahh o son kiloların gitmesini beklerken bi de üstüne alıyorsun, şekil a: ben :))50.4 kiloyu. Spor ve yürüyüşüne devam ediyorum. Son kilolar çok zor gidiyor ya.sen nasilsin
kesinlikle daha fit olmak :))Bana da herkes al diyor.Eşim demez dikkat etmeme bayılıyor
. zaten sen ile birlikte benim derdim zsyiflamsk değil daha fit olmak istiyoruz değil mi?
Evet ben terziden geliyorum birkaç kiyafetimi daralttiriuoum.
![]()
Merhaba hedeflerimiz ayni. Ben de katilabilir miyim? :)1.62 boy 53 kiloyum.
aslında fazla kilom yokmuş gibi duruyor rejim yapmana gerek yok deniliyor ama ben rahatsızım kilomdan. yağ oranım fazla olduğu için olduğum kilodan daha kilolu durduğumu düşünüyorum. tam bir armut tipi vücutluyum. bir kaç kilo verince göbek hemen gidiyor ama basenler çok zor eriyor. ve ben basenli olmaktan nefret ediyorum.
sorunumu biliyorum spor yapmamam aslında.
her gün 3 lt su içeceğim ve yediklerime dikkat etmeye çalışacağım bakalım kilo verebilecek miyim.
her gün yediklerimi de yazacağım. burası benim diyet günlüğüm olacak.
sabah çeyrekten biraz daha az beyaz ekmek arası 1 kibrit kutusu kadar kaşar peynir koyup tost makinasında kaşarlar eriyene kadar beklettim ve onu yedim. öğlen kahvaltı yapmayı düşünüyorum umarım çok abartmam.
@Yildirims merhaba düşebildiniz mi 50 kiloya ?Ben son mesajlari gormemisim. Galiba siz hedeflerinize ulastiniz. Ben de birkac zamandir dikkat etmeye calisiyorum. İlk basta 55 kg olarak basladim. Dun tartildigimda 52,3 kg ciktim. İlk etapta 50 kilo, onu bir muddet koruyup sonrasinda 48 kilo olmak istiyorum. Ust bedenim neredeyse yok, hatta kilo verdikce belimden daha da zayifladim ama basenlerim hala cok fazla. Belim dikkat etmeye baslamadan once 67 cm idi. Simdi 60 olmus. Ama basenler 95ti ine ine 93e inmis.
Bu noktada en etkili spor basen bolgesine agirlik vererek yapilan bir pilates egzersizi mi acaba?