Belki de kucuk oglunuzu sizin tarafa benzettigi icin oyle soylemistir.
evet katlıyorum..benim rahmetli babannemde halama öyle söylerdi...senin çocukların kaynana benziyor hiç haz etmiyorum o yüzden derdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de kucuk oglunuzu sizin tarafa benzettigi icin oyle soylemistir.
keşke yapabilsem ama yapım mı bu yoksa,hep büyüklere saygıyı fazlamı verdiler bize bilmiyorum, ama artık sabrım taşdıbelliki kaynanan cahilin önde gideni..cahille cahil olmayın allah aşkına..bide niya ağzını açmıyorsun ona şaşırıyorum..
yok o bizden değil, çingen yavrusu, yok eli niye böyle ,yok niye öyle bakıyo v.s. v.s benim kaynana evladım için bunları söyleyecek lafları ağzına tıkar tıkar oturturum..yaparımda..
ki ben ,eski konularıma bakarsan nelerini yaptım..
benim evladım için kimse ağız burun bükemez..kanı ısınmıyorsa hanfendinin , onun kanına tüküreyim ben..
neden ağzını açıp lafını vermiyorsun..bir çocuğu anası korumaz kollamazsa başka kim koruyup laflarını verecek...
kaynana kim ya..heleki oğlum için bunları düşünen ve utanmadan da zikreden bir kaynana her lafı hakediyor bence..
benimde 14 aylık ikiz erkek çocuklarım var..birden gözümde canlandırdım..benim kaynana böyle deseydi evlatlarım hakkında, az evvel yazdıklarımı fazlasıyla yapardım emin ol..
belliki kaynanan cahilin önde gideni..cahille cahil olmayın allah aşkına..bide niya ağzını açmıyorsun ona şaşırıyorum..
yok o bizden değil, çingen yavrusu, yok eli niye böyle ,yok niye öyle bakıyo v.s. v.s benim kaynana evladım için bunları söyleyecek lafları ağzına tıkar tıkar oturturum..yaparımda..
ki ben ,eski konularıma bakarsan nelerini yaptım..
benim evladım için kimse ağız burun bükemez..kanı ısınmıyorsa hanfendinin , onun kanına tüküreyim ben..
neden ağzını açıp lafını vermiyorsun..bir çocuğu anası korumaz kollamazsa başka kim koruyup laflarını verecek...
kaynana kim ya..heleki oğlum için bunları düşünen ve utanmadan da zikreden bir kaynana her lafı hakediyor bence..
benimde 14 aylık ikiz erkek çocuklarım var..birden gözümde canlandırdım..benim kaynana böyle deseydi evlatlarım hakkında, az evvel yazdıklarımı fazlasıyla yapardım emin ol..
Bu ne biçim bir laf arkadaş?
Ne yani sana resmen çocugu başkasından yapmışsın demeye getiriyor!
Çok sinirlendim kayınvalidenize
Ben olsam eşime de durumu söylerim, lafın nereye gittiğni bilmiyor der,
bir daha da görüşmem!
Kimse kusura bakmasın,
böyle kayınvalideye böyle muamele!
merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...
evet ya nerdeyse çocuk başkasndan diyecek,dayanamadm anneme de anlattım nasıl üzüldü inanamadı kadıngelirim testi yaptırırım senide alır gelirim diyo, dayanamadı.
keşke yapabilsem ama yapım mı bu yoksa,hep büyüklere saygıyı fazlamı verdiler bize bilmiyorum, ama artık sabrım taşdı
Eşiniz ne diyor bu duruma?
ne diyecek biç birşey demiyor.çünkü annesi ne derse doğrudur,hatta eger onun yanında deseydi kaynana benm bu çocuga kanm ısınmıyor die eminim eşimde "haklısın anne benımde kanm ısınmıyor,hem neyine kanın ısınacak" bile derdi annesi sölüyorse kesinlikle doğrudur
ne saygısı güzelim ya,kadın senin çocuğna demediğini bırakmamış..büyükler büyüklüğünü bilecek ki küçükler saygı göstersin.saygı demek herşeye eyvallah demek değildir.
Anladım zaten eşiniz böyle olmasa kayınvalide bunu deme cesaretini gösteremezdi!
O zaman yapacagın tek şey görüşmemek, çocuklarınızı da görüştürmemek.
Madem kanı ısınmıyor,
kanının ısındıgı torunları sevsin!
ah işte ah yapamıyorum..gerçi bu güne kadar yapmadım da ne oldu adım sinsi oldu alttan iş çeviriyor bişiler planlıyor oldu hep
merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...