....................

bırak sevmesin arkadaşım ya benimki seviyoda ne oluyor 10günlük bebegime çorba veriyor eksik kalsın böyle sevgi takma kafana boşver

bence konu sahibinin sorunu sevip sevmemesi değil çocuğuna hakaret vari şeyler söylemesi..eli şöyle,boyu kısa,gözleri garip vb...yoksa böyle düşünen bir k.valide çocuğunu sevmesin daha iyi.

allah islah etsin demekten baska bir sey aklimdan gecmiyor
insan kendi canindan olani nasil sevmez hemde günahsiz bir bebegi

bence konu sahibinin sorunu sevip sevmemesi değil çocuğuna hakaret vari şeyler söylemesi..eli şöyle,boyu kısa,gözleri garip vb...yoksa böyle düşünen bir k.valide çocuğunu sevmesin daha iyi.

evet canım benı çok iyi anlamışsın
sevmiyosan sevme niye benm çocuklarıma kusur buluyosun
büyük oğlumu resmen canından bezdiriyo
"niye öle yürüyon ,niye öle bakıyon,ne biçim oyun oynuyon,ne biçim çocuk bunlar"
daha neler neler

benim çocuğum yok ama kaynanamın benim yanımda kaynımın çocuklarına beddua ettiğini gördüm...şok oldum..o çocuğun canı yansa demekki sevinecek dedim..malesef hayatında sevgi görmemiş kadınlardandır senin kaynananda belki...birde o eltim çok sallamaz küsmez ne yapsalar döner yine konuşur,gerçi çocuğuyla ilgili durumda ne yapar bilmemde...ama bana aynısını yapamaz..eşimde izin vermez buna...biraz tavırlı davranın gerekiyorsa eşinizede..madem evin babası sizi koruyup kollayacak o...ANNESİ BİLE OLSA!!!

Konu sahibi arkadaş neden cevabını vermiyorsun bu hadsiz kadına, neden okkalı bir laf edip susturmuyorsun?
Dediği laflar öyle yerlere gidiyor ki;
Eltini sevmezmiş bu yüzden ondan olan torunlarını da sevmezmiş. Seni sevmediğinden mi böyle hissediyor?
Bu çocuk bize benzemiyor çingene çocuklarına benziyor demekle bu çocuk başkasından mı demek istiyor?
İnsan yavrusunun yavrusu el kadar bebe için hakkında sevmiyorum kanım ısınmadı nasıl der?

Size olan sevgisiyle torununa olan sevgisini karşılaştırıyorsa, buna kıyasla sevemiyorsa torununu ciddi problemleri var k.validenizin.
Böyle bir durumda mutlaka ona bu yaptığının çok kırıcı olduğunu fakat onun torununu sevmemesiyle kimsede bir eksiklik olmayacağını söyleyin ve sevmiyorsa görmek zorunda olmadığını söyleyin.
Sevmemesi önemli değilde o saydığı benzetmeler-cümleler çok kırıcı.

Oğlunu zkaç yaşında ? Eşiniz ne diyor bu konuda ?

Size olan sevgisiyle torununa olan sevgisini karşılaştırıyorsa, buna kıyasla sevemiyorsa torununu ciddi problemleri var k.validenizin.
Böyle bir durumda mutlaka ona bu yaptığının çok kırıcı olduğunu fakat onun torununu sevmemesiyle kimsede bir eksiklik olmayacağını söyleyin ve sevmiyorsa görmek zorunda olmadığını söyleyin.
Sevmemesi önemli değilde o saydığı benzetmeler-cümleler çok kırıcı.

Oğlunu zkaç yaşında ? Eşiniz ne diyor bu konuda ?

daha 2 yaşında kuzucuğum
eşim hep annesini savunur
ona sölemedm ne diceni biliyorum,desene ne var ne olucak sanki....

Gün geçmiyor ki bir kişi daha şu foruma kayınvalidem çocuklarımı sevmiyor:5::5::5: tarzı bir konu açmasın.Arkadaşım evlisiniz,mutlusunuz,çocuklarınız var,hasta değilsiniz,aç değilsiniz halinize şükretsenize.Kayınvaliden senin çocuklarını sevmek zorunda da değil.Bunu bu kadar sıkıntı yapan insanları ben anlamıyorum.Öyle anneler var ki çocuklarını herkes sevmek zorundaymış gibi davranıyor.Kendi adıma konuşayım yeni doğan çocuklardan ürkerim,bir çoğunu sevemem bakamam bile.Ancak aşırı derecede sevimli bir şeyse sevebilirim.Bence çocuğun sevilme yaşı 3-4 yaşlarıdır.Neyse bu tarz şeyleri çok büyütüyorsunuz bence asıl sorununuz kaynana önyargısı.Her şeyden kaynananız tarafından sevilmediğinize dair anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz.Yine kendi adıma konuşayım çocuğum olduğunda isterse benim annem bile sevmesin o çocuğu benim sevgim yeter de artar.Başkası sevmiyor diye de üzülmem.Beni de babannem sevmezdi hiç ben kız çocuğuyum diye,gram da umrumda olmadı yani.Annemin de buna taktığını hiç görmedim.Zaten ailesi tarafından haddinde fazla sevilen bir çocuktum ilgi açlığı çekmedim.

Ne demek sevmek zorunda değil. İnsan evladının yavrusunu nasıl sevmez? evladını sevmemekle eş değer bir tutum. Hadi bunu geçtim hakaret ediyor resmen. Allah ın yarattığına eli kolu şöyle böyle denir mi? Şimdi konu sahibi saçının telini göstermese haklı...

merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...

mümkündür arkadaşım:(
benim babaannem bizi sevmezdi, annemi ise hiiiiç sevmezdi, bunu da her fırsatta belli ederdi maalesef...
bazen annem gençlik anılarını anlatırken gözleri dolar, Allah zahmet etsin valide hanıma yaranmak hiç mümkü değildi bile der...sonuç olarak ben ve kardeşlerim babaanne sevgisi olmadan büyüdük, ama problem değil bence

eğer kayınvalideniz evladınızı sevmiyorsa aklı ermeye başladığın da o da sevilmediğini anlayacak ama bunun ona bir zararı olmaz, varsın çocuğu saçma sapan eleştirsin...kafanıza takmayın bence

Ne demek sevmek zorunda değil. İnsan evladının yavrusunu nasıl sevmez? evladını sevmemekle eş değer bir tutum. Hadi bunu geçtim hakaret ediyor resmen. Allah ın yarattığına eli kolu şöyle böyle denir mi? Şimdi konu sahibi saçının telini göstermese haklı...

işte bende onu anlayamıyorum,kesip attığım tırnağını göstermem elimde olsama ah ah işde...

Ne ekersen onu biçersin deseydin. Yeterdi o ona zaten.
Yarın öbürgün o ısınamadığı toruna muhtaç olursa hatırlatırsınız lafını.
Boşverin gitsin. Öylesinin sevgisine ihtiyacı olduğunu sanmıyorum sizin çocuklarınızın.

Hayır yani kayınvalideniz Angelina Jolie miymiş başınıza? Sevmezse sevmesin herkes birbirini sevmek zorunda değil ki hem daha iyi değil mi burda okuyoruz o kadar kayınvalidem cocugumu annem dıye sevıyor benden sogutmaya calısıyor vs dıye siiznki de uzak duruyomuş bebeğinizi sizden kıskanmıyormuş daha ne olsun. Bide bu açıdan bakın bence. Zaten ilerdede cocugunuzun onu seveceğini sanmıyorum böylelikle oda anlar hatasını siz buna takılıp dertsiz basınıza dert almayın bu durumun kıymetini bilin ama bu sekildede orası şöyle burası böyle tarzı sevimsiz konuşmalarına mahal vermeyin. Naçizane fikrim bu :)))

Sadece buraya yazmis olmak icin soylemiyorum!!
o kadin bana,benim ve kendi "oz evladinin"cocugu hakkinda boyle diyecek omur billah cocugumun yuzunu dahi gostermem.
isterse kocam bosasin.
madem kani isinmiyormus gormese de olur.

Hakaret etmesini desteklemiyorum ki ben.Ama sevmek zorunda değil.Zorla mı sevdirceksiniz çocuğu allah aşkına.Evladını sevmekle de alakası bile yok.Evlat senin parçan,içinde taşıdığın,sütünü verdiğin kanından kopan bir şey.Evlat çirkinde olsa sevilir,yaramaz olsa da sevilir,evlat bu denilir affedilir.Ama kimse torununu bu şekilde sevmek zorunda değil.Yaşlı başlı insanlar yahu o yaşta dillerinde ne varsa söyleyebiliyorlar.Belki kadın gerçekten sevmek istemiyordur torunlarını.Birini sevmemek ne zamandan beri suç oldu.Ha hakaret etmesine ben de karşıyım o yanlış bir şey.

ruhsuz cahil kadın bence senin kayınvaliden.. insan torunu için böyle şeyler söylermi CAHİLL:47: yok boyu kısa yok orası burası niye böyle diye.. acaip sinirlendim yaa:47::47:

Allah böyle babaanneleri bildiği gibi yapsın. Benim babaannem de annemi sevmediği için beni hiç sevmedi hiç öpüp okşamadı torunum demedi. Ama halalarımın çocuklarına çok güzel baktı. Babam ben 7 yaşındayken öldü kesinlikle ilgilenmedi. Zavallı annem onların yaptıklarını düşüne düşüne kanser oldu gitti. Şimdi babaannem kendisi de öldü geçen sene ama dilerim mezarında her saat her dakika azap çeksin. bana ve anneme yaşattıklarını misliyle orada ödesin. Her duamda anneme babama dedeme rahmet okurum ama o cehennemde yansın.

Back
X