....................

merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...

ah haspam kapı önunde buldun sankı o cocugu...hoş kapıdada bulsan cocuk cocukturda ınsan sevgısı olmayan ısınmaz tabı

Hakaret etmesini desteklemiyorum ki ben.Ama sevmek zorunda değil.Zorla mı sevdirceksiniz çocuğu allah aşkına.Evladını sevmekle de alakası bile yok.Evlat senin parçan,içinde taşıdığın,sütünü verdiğin kanından kopan bir şey.Evlat çirkinde olsa sevilir,yaramaz olsa da sevilir,evlat bu denilir affedilir.Ama kimse torununu bu şekilde sevmek zorunda değil.Yaşlı başlı insanlar yahu o yaşta dillerinde ne varsa söyleyebiliyorlar.Belki kadın gerçekten sevmek istemiyordur torunlarını.Birini sevmemek ne zamandan beri suç oldu.Ha hakaret etmesine ben de karşıyım o yanlış bir şey.

Kusura bakmayın bunu normal görmeniz beni dehşete düşürdü...

O'nu kim sevsin terbiyesiz.
kaç yaşında kadın ama insan değil işte
el kadar çocuğu diline dolamış...
töbe...töbeee

Allah böyle babaanneleri bildiği gibi yapsın. Benim babaannem de annemi sevmediği için beni hiç sevmedi hiç öpüp okşamadı torunum demedi. Ama halalarımın çocuklarına çok güzel baktı. Babam ben 7 yaşındayken öldü kesinlikle ilgilenmedi. Zavallı annem onların yaptıklarını düşüne düşüne kanser oldu gitti. Şimdi babaannem kendisi de öldü geçen sene ama dilerim mezarında her saat her dakika azap çeksin. bana ve anneme yaşattıklarını misliyle orada ödesin. Her duamda anneme babama dedeme rahmet okurum ama o cehennemde yansın.

Boşver canım allah görür, değerlendirir. Sen kalbini temiz tut, bak hamileymişsin de.

Ben boyle bir laf duysam kesinlikle gerekli cevabi veririm ve hayatimdan cikaririm o kadini. Ne demek kanim isonmiyor bilmemne...

Benim de sana kanim isinmiyor artik diyin. Ne bicim anne-babanne bu kadin.. Hayret!

Hakaret etmesini desteklemiyorum ki ben.Ama sevmek zorunda değil.Zorla mı sevdirceksiniz çocuğu allah aşkına.Evladını sevmekle de alakası bile yok.Evlat senin parçan,içinde taşıdığın,sütünü verdiğin kanından kopan bir şey.Evlat çirkinde olsa sevilir,yaramaz olsa da sevilir,evlat bu denilir affedilir.Ama kimse torununu bu şekilde sevmek zorunda değil.Yaşlı başlı insanlar yahu o yaşta dillerinde ne varsa söyleyebiliyorlar.Belki kadın gerçekten sevmek istemiyordur torunlarını.Birini sevmemek ne zamandan beri suç oldu.Ha hakaret etmesine ben de karşıyım o yanlış bir şey.

nasıl bir bakış açısı bu anlamadım...böyle birşeyin zorunlulugu olmaz ki canından kanından bir parça bunun konusulup dile getırılmesı bıle cok sacmayken kalkmıs zorunda degıl dıyorsunuz..o zaman annenızde sizi sevmediğini söylesin o zaman üzülmezmisiniz o zamanda sevmek zorunda degıl dıyebılırmısınız...ayrıca konu komsu cocugundan bahsetmıyoruz kendı öz torunu ötesi var mı

Hala anlamıyorum insanları, 35 yaşıma geldim ne zaman çözeceğim ben bu işi...

Allah sağlıklı,sıhhatli torun vermiş, dert verip evladını yollara düşürmemiş be kadın derdin ne ?? Kolu niye öyle bacağı niye böyle

Kayınvalidenize ancak; çocuğumun bacakları gözüne girsin denir :47:

Allah size de sabır versin, desen bir türlü demesen bir türlü ...

merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...[/QUOTslm canim okurken cok ama cok sinir oldum kurban et onlara cocuklarini kurban olsun eline ayagina birdaha gösterme gönderme olsun bitsin seni sinir edecegine sordugundada kanin isinmamis ya sen görme benim cocuklarimi de .iste insana zorla bunlari yaptiriyorlar gercekten bende cok hassasim kayinvalide konusunda.üzülme canim sen sen sev cocuklarini yeter...gerisi önemli bile degil onlar senin canin senden daha cok ama cok kimse sevemez bakamaz..

ayy şaşırma duygumu aldı bu site benim....bunudamı görecektik diyemiyorum...

değiştiremezsin bu duyguyu ama kadının bu denli saçmalamasına bi dur diyebilirsin...çok iç yakıcı bi durum evlat nihayetinde....

yorumları okurken kimine hak verdim kimine güldüm kiminin görüş açısından dolayı şaşırdım hakikatten bayanların problemeleri bitmiyor Allah herkese ayrı sabır versin...

Sevgili kayınvaliden böyle davrandıkça o yavrucağın sevgisini değil nefretini kazanacak ve o çocuk ona ölümünden sonra dahi lanet okuyacak bundan haberi yok mu hem ne çirkin bir davranış bu gösterdiği. İnsan yedi kat elin çocuğunu dahi seviyor kıyamıyor. Senin çocuğun ise onun da canından bir parça. Ne insanlıktan çıkmış varlıklar var bu dünyada.

Ah ah okuyca cok üzüldüm, bi insan nasil torununa böyle birsey der, afedersin am o kadin insanlik disi birsey Allah katinda nasil hesap vericek,
Allahin yarati kulu nasil sevmes!

Ah ah okuyca cok üzüldüm, bi insan nasil torununa böyle birsey der, afedersin am o kadin insanlik disi birsey Allah katinda nasil hesap vericek,
Allahin yarati kulu nasil sevmes!

Ne demek seni sevmediği icin olabilir bırak seni bı kenara oğlunun bı parçası sevmemek mümkün mü
Torun daha cok seviliyor
Sevmedi diyelim farzı misal kanım ısınmıyor die söylemek de ne oluyor

Ne sinir bi kadın bu ve terbiyesiz. Bnece sen artık ona saygı falan gösterme canım, senin eline maşanı alma zamanın gelmiş.
O seni laflarıyla incitmeye çalışıyor madem sen ondan alasını yap.
Gün gelir kanım ısınmadı dediği torunundan medet umar.

Ayrıca erkek anneleri hep böyledir. Maddi manevi desteği hep oğullarından beklerler, hastalansa oğlunun evinde yaşamak ister. Ama sıra vermeye gelince ister sevgi ister para hep kızları ön planda olur. Allah ıslah etsin sizinkini de.

Kesinlikle yüz vermeyin hep mesafeli olun, evinize rahatça girip çıkamasın, arayıp sormayın, mecbur olmadıkça çocuklarınızı göstermeyin.

Emin ol ki yalnız sende yok..
Benim oğlum bana benziyo benim kücüklüğüme benzediğini söylüyolar her gören..
Kaynanam sürekli eşime sendne hiç bişe yok bu çocukda hiç bi yeri benzememiş diyodu..
Eltimin oğlunuda hep eşime benzetiyodu..
eşime sürekli xin oğlu aynı sen burnu gözleri yüzü hep senin çocukluğun diyodu..
İnsanın cinlerini tepesine getiriyodu olabilir amcası benim eşim benzeyebilir dillendirmenin böyle olağan bişiymiş gibi şaşalı anlatmanın manası nedir..
Gerçi şuan hiç biriyle görüşmüyorum da okuyunca yazmak istedim yalnız değilsin tiye al gül geç..

Back
X