- 30 Mart 2021
- 269
- 193
- 33
- 31
- Konu Sahibi White Mocha
Merhaba, 6 günde 1 kg vermişsiniz valla bravo. Ben 2 haftadan önce veremiyorum. Çok iyi gidiyorsunu, böyle devam. Bu arada boyunuz kaç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bu hizda gitmez maalesef. O verdigim 1 kilonun cogu odemdir diye dusunuyorum. Zaten kilom 3 gundur sabit. Hatta bgn de 52.7 kg geldim hala sabit. Ama moral bozarak birakmicam. Kilo vermesem de devam edicem. Biliyorum cunku, bi noktadan sonra veriliyor. Boyum 1.59Merhaba, 6 günde 1 kg vermişsiniz valla bravo. Ben 2 haftadan önce veremiyorum. Çok iyi gidiyorsunu, böyle devam. Bu arada boyunuz kaç?
Evet dogum yaptiktan sonra 66 kg a cikmistim. 66 kilodan 54’e okadar hizli indimki. Hatta diyetimin 1. Ayi 7-8 kilo falan verdim sanirim. Tabii emzirmenin de etkisiyle kilo verme cok hizlaniyor. Su an yavas gidiyor ama olsun 1 ayda yani mayis sonunda 48 kga inecegimi dusunuyorum tabii diyete devam edersem.Kolay gelsinn. ❤❤ biliyorsunuz idealinize yakın olduğunuz için normal. Ama her gün tartılmak yerine haftada bir tartılırsanız daha sağlıklı olur sizin için. Şu an durdu yerine az da olsa vermişim diyecektiniz ❤
Ayyy ne kadar güzel. Boyunuz kaç peki? Benim de son 5 kilomu vereceğim zamanlar gelir mi kiEvet dogum yaptiktan sonra 66 kg a cikmistim. 66 kilodan 54’e okadar hizli indimki. Hatta diyetimin 1. Ayi 7-8 kilo falan verdim sanirim. Tabii emzirmenin de etkisiyle kilo verme cok hizlaniyor. Su an yavas gidiyor ama olsun 1 ayda yani mayis sonunda 48 kga inecegimi dusunuyorum tabii diyete devam edersem.
Haftada bir gun tartilmak icin sabredemiyorum yaa. Keske sonucu aninda gorebilsek.
Gelir gelir, kararli ve sabirli oldugumuz surece gelir. Canimiz cok asiri bisey istediginde sadece 1 ogun kacamak yapabiliriz haftada 1 defa falan. Sonra yine diyete devam.Ayyy ne kadar güzel. Boyunuz kaç peki? Benim de son 5 kilomu vereceğim zamanlar gelir mi ki![]()
159a 53 kg çok iyi değil mi yaYaa bu hizda gitmez maalesef. O verdigim 1 kilonun cogu odemdir diye dusunuyorum. Zaten kilom 3 gundur sabit. Hatta bgn de 52.7 kg geldim hala sabit. Ama moral bozarak birakmicam. Kilo vermesem de devam edicem. Biliyorum cunku, bi noktadan sonra veriliyor. Boyum 1.59
Yaa aslinda evet bu kilodayken de fazla kilolu durmuyorum. Ama ben en cok 48-50 kg arasi halimle mutlu oluyorum159a 53 kg çok iyi değil mi yaBenim boyum 159 olsa hayatta diyete girmezdim kilomu korumaya çalışırdım anca hahaha
ben 155'im bi ara 57yi geçer gibi oldum 58e doğru yuvarlanıyordu. 1 ayda anca 3,5 verebildim. Şimdi 54,05im 1 haftadır da hiç oynamıyor. Çok sık tartılarak hata ediyoruz galiba