55 O-LU-NA-CAK..!!!!!!!!!!!!!!!

miyya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
540
134
27 YAŞINDA 152 BOY VE BUGÜN İTİBARİYLE 66 KİLOYUM
YAŞAMIMIN HER DÖNEMİNDE DİKKAT EDEREK YAŞADIM AMA 2 YIL ÖNCE GEÇİRDİĞİM GEBELİK SONRASI KONTROL ELDEN ÇIKTI
14 KİLO ALARAK SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK DÖNEMİ GEÇİRDİM
70 KİLO SON ULAŞTIĞIM RAKAM OLDU
DOĞUMDAN SONRA EMZİRME DÖNEMİNDE YEME ALIŞKANLIKLARIM DEĞİŞTİ (SÜT OLSUN,AMAAAN BU GÜNLERİN KEYFİNİ ÇIKAR) MODUNDA
KIZIM 25 AYLIK EMZİRME BİTTİ VE KASLARIMIN GÜÇSÜZLÜĞÜNDEN SÜREKLİ BEL AĞRISI ÇEKİYORUM

ARTIK BAŞLAMA VAKTİ
DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTELERİ HARMANLADIM

SPOR DA EVDE NE YAPABİLİRSEM HERGÜN AKSATMAMAYA ÇALIŞACAĞIM HİÇ YAPMADIĞIM İÇİN KOLUMU BİLE KALDIRSAM İŞE YARAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
EN ÖNEMLİSİ AKŞAM
ÇALIŞTIĞIM İÇİN GÜN İÇİNDE GEÇİŞTİRİYORUM YEMEĞİ
EVE GELİP GÜZEL GÜZEL MAMALAR YAPMAK İSTİYORUM ONU BIRAKICAAM
KARNIM DOYSUN YETER
EN GÖZÜM KALAN YİYECEKTEN 3 LOKMA KAŞIK ALIP KALKICAM
HERGÜN BİLDİRİM YAPMAK İSTİYORUM (BECEREBİLİRSEM)
BU ARADA 100 KİLO OLAN ELTİM DURMADAN ZAYIFLIYO AÇ YAŞIYO RESMEN
PERŞEMBE GÜNLERİ TARTILICAM BU 66 KİLO BAYRAMDAN KALAN ŞİŞLİK 65 OLURUM HERHALDE PERŞEMBE

HADİ BİSMİLLAH

merhabalar benimde boy ve kilom yaklaşık aynı bende kilo vermek istiyorum ancak emzirdiğim için biraz tereddütlüyüm acaba sıkıntı olur mu diye bir yandan da kendimi böyle görmek istemiyorum artık birlikte motive olup sürdürebilirsek kararlılığımızı ben kendi adıma cok memnun olacağım

merhabalar benimde boy ve kilom yaklaşık aynı bende kilo vermek istiyorum ancak emzirdiğim için biraz tereddütlüyüm acaba sıkıntı olur mu diye bir yandan da kendimi böyle görmek istemiyorum artık birlikte motive olup sürdürebilirsek kararlılığımızı ben kendi adıma cok memnun olacağım
bebeğiniz kaç alık acaba
emzirdiğiniz için sıkıntı olmaz aksine metabolizma daha çok çalışıyo kilo verme hızınız yüksek olacaktır
inşallah başarılı oluruz
benim devam etmede sıkıntım var bakalım direnmeye niyetliyim bu sefer

günde tek sefer menü yazmayı planlıyorum gün sonunda özeleştiri gibi
spor su menü ne varsa dökeceğim ortaya

bebeğiniz kaç alık acaba
emzirdiğiniz için sıkıntı olmaz aksine metabolizma daha çok çalışıyo kilo verme hızınız yüksek olacaktır
inşallah başarılı oluruz
benim devam etmede sıkıntım var bakalım direnmeye niyetliyim bu sefer
5 aylık bebeğim emziriyorum yemeden kesmeyeyim falan dedim ama nerdeyse doğum kiloma yaklaşmaya başladım bi dur demem gerek inşallah başarırız :)

bildirimi ya akşam yada ertesi sabah yaparım bende tam menü olsun en azından

ilk menü ilk gün
fena sayılmazdı bence
10.00 kahvaltı 1 simit (çok oldu ama ) peynir 4-5 zeytin domates salatalık şekersiz çay
14.00 1 kase cacık
17.00 yarım muz 1 avuç karışık kuruyemiş
19.00 6 yk sebzeli suluköfte 3 kaşık turşu kavurma(fasulye) 1 kase cacık 1 ince dilim ekmek
su 2 litre
spor 15 dakika pilates

benim ilk gün menüm
kahvaltı
1haslanmıs yumurta domates biberdereotu 1ceviz1 dilim tam bugday ekmek
ara 3 kasık yoğurt
öğlen
1kepce mercimek corbası
4-5 kasık taze fasulye
2-3 kaşık makarna
3 kasık yoğurt bol salata ve 1 dilim tam bugday ekmek
ara 9 kiraz ve ödem çayı
akşam
kıymalı şehriyeli çorba
3 kaşık bamya
1 tane kıymalı biber dolma
2 dilim ekmek
1tane küçük ekler
14 bardak su spor yok sadece işe yürüyerek gelip gidiyorum toplam yarım saat yürüme sayılmaz ama kandırayım kendimi :)

benim ilk gün menüm
kahvaltı
1haslanmıs yumurta domates biberdereotu 1ceviz1 dilim tam bugday ekmek
ara 3 kasık yoğurt
öğlen
1kepce mercimek corbası
4-5 kasık taze fasulye
2-3 kaşık makarna
3 kasık yoğurt bol salata ve 1 dilim tam bugday ekmek
ara 9 kiraz ve ödem çayı
akşam
kıymalı şehriyeli çorba
3 kaşık bamya
1 tane kıymalı biber dolma
2 dilim ekmek
1tane küçük ekler
14 bardak su spor yok sadece işe yürüyerek gelip gidiyorum toplam yarım saat yürüme sayılmaz ama kandırayım kendimi :)
çalışıyor musunuz bebeğiniz
bebekten ayrılmak zor olsa gerek iş yeri yakındır umarım çok zor oluyor bende 25 aylık şuan 10 aylıkken başlamıştım :)

menüm
sabah 10.00 1 simit domates salatalık zeytin peynir şekersiz çay
öğle 14.00 1 nektari 1 siyah erik 3 tane form mısır patlağı diski
akşam 17.30 6yk sulu köfte 4 yk turşu 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek
ara 1 fincan türk kahvesi yanında 2 lokum (dışardaydık)
1 litre su içebildim çok yoğundu bugün akşam da alışverişteydim çok yoruldum spor yok
:)

çalışıyor musunuz bebeğiniz
bebekten ayrılmak zor olsa gerek iş yeri yakındır umarım çok zor oluyor bende 25 aylık şuan 10 aylıkken başlamıştım :)
Evet çalışıyorum 2,5 aylık başladım cok zor oldu ve halen oluyor daha 5 aylık olduk

Benim menü bugün sapıttı kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates Salatalık 1 dilim tam buğday ekmek
Ara 2 tane form Bisküvi limonu olanlardan 3 kandil yoğurt
Öğlen 1 kase ezogelin bir kabak birtamede biber dolma kıymalı 3 kasık makarna 3 kasık yoğurt ve bol salata
Ara kalan bisküvileri yedim 4 tane 10 tane kiraz ödem Çayı
Akşam Peynirli Börek (olmayaydı iyiydi) 2 tanede küçük çikolata

Spor olarakta Leslie 1 mil Yaptım akşamda kızı 15 dk gezdirdim arabasıyla bide işe gelip gittim 12 bardakta su içtim

kızlar Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim ? benim de boy 167 kilom bu sabah 67.2 idi. ptesi den beri diyette yim . ptesi 68 kilo ile başlamıştım. benim de hedefim en azından 60 olmak . tabi ben de 50 li rakamları görmek istiyorum. insallh hep birlikte başarıriz ..

kızlar Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim ? benim de boy 167 kilom bu sabah 67.2 idi. ptesi den beri diyette yim . ptesi 68 kilo ile başlamıştım. benim de hedefim en azından 60 olmak . tabi ben de 50 li rakamları görmek istiyorum. insallh hep birlikte başarıriz ..
tabi ki katlabilirsiniz
hoşgeldin
istediğimiz kiloya inş gelip orda kalırız uzun bile olsa

Benim menü bugün sapıttı kahvaltı 1 haşlanmış yumurta domates Salatalık 1 dilim tam buğday ekmek
Ara 2 tane form Bisküvi limonu olanlardan 3 kandil yoğurt
Öğlen 1 kase ezogelin bir kabak birtamede biber dolma kıymalı 3 kasık makarna 3 kasık yoğurt ve bol salata
Ara kalan bisküvileri yedim 4 tane 10 tane kiraz ödem Çayı
Akşam Peynirli Börek (olmayaydı iyiydi) 2 tanede küçük çikolata
dikkat edeyim derken insanın daha çok gözü açılıyor ne yesem ne yesem diye
ben zaten gözümü doyursam herşey normale girecek de

arkadaşlar şimdilik 3 kişiyiz pazartesi mi tartılalım bana kalsa 1 ay tartılmıcam o kadar sıkıldım tartılmaktan çünkü 1 haftada 1 kilo falan verince iştaha geliyorum nasıl olsa veriyorum moduna giriyorum
veremesem daha kötü oooffff hep şişko kalacağım diye moralim bozuluyo
her iki durumda da yemek için bahanem var yani:KK45::KK45::KK45::KK47::KK47::KK47::KK47:

X