56 dan 49 a golesin günlügü :)))

Malesef B'nde bnce dur deyip haftada bi tartilirsak cok cok iyi olucak cunki bn baya takintiliyim bu konuda kafayı Yicem ☺️☺️ Yaza kdr butun kilocuklar gtcek ins 😊😊😊

Inşallah canım daha 2,3 ayımız var. Bu arada elma sirkeli suyu öneriyorum zaten bi zararı yok faydası çok ;)

Sabah yulaf kepeğinden yaptıgım krep 1 domates bi kibrit kutusu peynir :) sabah sporumuda yaptm :)

sabah kahvaltısından sonra ayran detoksu yapmaya karar verdim okudugum yorumlardan ötürü verilen kilo direk yagdan ayrıca çok doyurucu içinde nohut mercimek bulgur oldugu için yarında yapıcam pazartesi sonucu yazarım :)

Sabah 2yumurtadan yapmış oldugum karisik omlet salatalık domates bi dilim kepek ekmegi :) ayran detoksum devam ediyor bugunde diger öğünler onu içicem .54 de takilip kaldım 53 leri görmek istiyorm artık :(

dün akşam ayran detoksumu bozmak zorunda kaldım ve ızgara tavuk salata yogurt yedim eve gelince 1 elma sabah tartıldım 600 gr vermişim 2 günde fakat tuvalete çıkamama sorunum var daha fazla verdigimi düşünüyorum

sabah 1 yumurta ve kepekli ekmege kaşarlı sucuklu tost yediim ve tatlı ihtiyacım geldigi için bi paket limonlu lifli bisküvi yedim 199 kl :) neyseki öglen ve akşam daha hafif geçiriceem :)

dün akşan 1 por mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
5 sarma
biraz ciger yedim daha sonra 1 elma yedim 2 kurabi 1 paket çikolatali lifli bisküvi fazla kaçırdım malesef ama bugun telafi edicem inş

evet yeni bi gün akşam yemekleri olabildigince hafifletmeye çalışıcam ,
sabah kepek ekmegine tost kaşarlı peynirli ve çay şekersiz

dün bi türlü siteye giremedim dün yediklerim
sabh kaşarlı dometesli ligt tost domates salatalık
öglen eti form limon lifli kepekli bi paket regl cnm tatlı istedigi için
bir yeşil elma
akşam eti ligt kızarmış 3 dilim ekmek peynir sürdüm
1 muz
akşam cacık ve tarçınlı süt karışık oldu ama böle beslendim dışarıya çıkıcam diye

sabah 2 yumurtadan omlet yedim
2 kepekli kızarmış ekmege peynir sürdüm
yarım domates
1 kepekli kurabi :9:

Dun öğlen bi elma aksama kadar bi kepekli bisküvi tuzlu yedim aksam disarda tavuk yedim en yagsizindan :)

Sabah omlet yedim bi tane yumurtadan karışık 2 etimek yedim biraz peynir sürdüm ustune 2 adet yulafli kurabi yedim

Back
X