56 kiloyum yaz için diyete başlıyorum

yazabombagibigiriyorum

Diyetteyiz
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
271
479
53
Merhaba. Ben kısa boylu olduğum için 56 kiloda fazlalıklarım belli oluyor. Yaz için böyle cıvıl cıvıl giyinmek istiyorum. Diyet yaptığımda güzel sonuç alırım genellikle. Geçen yaz 51 kiloya inebilmiştim sağlıklı bir şekilde. Burdan yediklerimi gün gün yazmak istiyorum. Bana benzer hedefleri olan arkadaşları da yazması için bekliyorum.

Günaydın arkadaşlar. Dün yediklerimi yazıyorum:
Sabah: 2 büyük dilim çavdar ekmeği, yiyebildiğim kadar beyaz peynir, salatalık, 3 siyah-3 yeşil zeytin, biberli-peynirli omlet, 1 tatlı kaşığı bal, yarım ceviz, 2 çorba kaşığı nutella.
Öğlen: Yoğurtlu kurabiye, 3 kare bitter çikolata, 50 ml sütle yapılmış kahve ve 2'si 1 arada.
Akşam: Fırında bir büyük levrek, 1 dilim çavdar ekmeği, sumaklı soğan salatası, nar ekşili çoban salata
Gece: 1 büyük kase işkembe çorbası, yarım kase bitter çikolatalı puding ve 1 top dondurma
Film izlerken: Gong (1 küçük paket), Cheetos (27 gram)
Listemin biraz kabarık olduğunun farkındayım. Ama şu film izlerken atıştırma kısmını yapmasam sabahki nutella, aradaki kurabiye, puding falan kilo vermeme engel olmuyor çünkü az miktarda yiyorum. Yarın Gong ve Cheetos'u yasakladım kendime. Böyle listede ne gereksizse çıkararak, yerine başka bir şey koyarak veya haftada 1-2'ye indirerek devam ediyorum.

Kız o yediklerini ben yesem kilo alırım iyi sen kilo veriyomuşsun :))
Yağdan yakmak için spor yapmalısın canım çünkü 1.62boya 56kilo incecik durman gerekir ablam 158, 55kilo ona göre kilolu olduğu bir kilo ama beli tek elimin açıklığı kadar, incecik

Yediğin pudingler senin yağ depon
Bitter çikolata kilo yapmaz ama her gün yersen çikolata ve pudingi kilon düşse de görüntü olarak genişleyebilirsin canım

Kız o yediklerini ben yesem kilo alırım iyi sen kilo veriyomuşsun :))
Yağdan yakmak için spor yapmalısın canım çünkü 1.62boya 56kilo incecik durman gerekir ablam 158, 55kilo ona göre kilolu olduğu bir kilo ama beli tek elimin açıklığı kadar, incecik

Yediğin pudingler senin yağ depon
Bitter çikolata kilo yapmaz ama her gün yersen çikolata ve pudingi kilon düşse de görüntü olarak genişleyebilirsin canım
Bir ara kick boks yapıyordum hem incelmiş hem kaslanmıştım. Şimdi kick boksa da fazla diyorlar bu kilo. Dediğin gibi yediklerimin icerigini değiştirmem lazım :)

Bir ara kick boks yapıyordum hem incelmiş hem kaslanmıştım. Şimdi kick boksa da fazla diyorlar bu kilo. Dediğin gibi yediklerimin icerigini değiştirmem lazım :)
Evet bende kickboks ve TAEK wan Do yaptım bir dönem
Hafif kilolu olunca daha iyi diyorlar nasılsa zayıflayacsksın diyorlar
Ama tek spor dövüş sporları değil, günde yarım saat yürüyüş, yarım saat aerobik yapsan da yağ yakarsın :) hayatım boyunca diyet yapmadım, sadece kilo aldığımı düşündüğümde bir süre spor yaptım
Boyum 1,72kilom da 58 - 62 arası olur hep

Back
X