• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet olmadan zayıflamak, başlıyorum ✏️

Hayrunnisa3

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
59
18
3
24
Evet bugün başlıyorum hergun şunu şunu yazdım yazmam ama gün sonu mutlaka bilgi vereceğim bu bir diyet değil diyet denince baştan kaybediyorum çünkü neyse konuya geleyim
✏️şekeri normalde 3 hatta 4 kaşık atıyordum bugünden itibaren 2 ye hatta 1 bile indirecem
✏️ sezgisel beslenmeye dikkat edeceğim yani acıkınca oturacağım
✏️günde 12 bardak su içeceğim
✏️ 6 dan sonra yemek yemeyeceğim
✏️ kahvaltıda ekmeğimi yicem ama az
✏️ çok cigneyecegim lokmami ama hızlı hızlı vaktim yok olsa en doğrusu en az 20 dk bir öğünde oturmak ama ben yine çok cignicegim ama hızlı olcak
Güne özel yemek listesi yapmayacam o kadar imkanım da yok zaten evde ne pistiyse o yenecek.
1 gün
📍 bugün sabah 10 kadar bol bol su içtim normalde çok erken yerim 4 te kalktığım için
Sabahki kahvaltımı çok çiğnedim ama hızlı şekilde 1 bardak çaya 2 şeker koydum
tuhaf olan çok çiğnemedenmi bilmiyorum ama bildiğiniz yemek mideme oturdu tıkadı az yememe rağmen umarım öyle devam eder gün sonu rapor yazarım yine
mevcut kilom 91 boy 1 56 hedef kilo = 63
Başlama tarihi 15.05.2025
Not = Bu diyet değildir hiç yoktan iyidir diyeti diyelim🤗🤭
Bana katılmak isteyenleri beklerim birlik olunca dahada motive olur insan

Yapmışken tam yapın zamanla kendinizi alıştırınca kolay gelecektir🥹 birazcık hareket ekleyin bence bi yere gidiyorsanız yürümeye fln çalışın🌟

Yapmışken tam yapın zamanla kendinizi alıştırınca kolay gelecektir🥹 birazcık hareket ekleyin bence bi yere gidiyorsanız yürümeye fln çalışın🌟
Çok isterim ama inanın şuan yüzde 0 ihtimal var
Gurbette olduğum için hiç bir yere de gidemiyorum okul işleri sınav vs hariç buna diyet demeyecem kendi bedenim için iyi olan şeyi yapmak diyeceğim 🤗

Back
X