- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
bir zamanlar bende o kilolardayken düşmeye çalışıyodum şimdi 68-69 arasıyımkızlar merhaba ben de dün sabah 64.3 tüm ondan önceki sabah tam 64 tüm adetten mi yediğim lahmacun dan mı kaynaklanıyor o 300 bilemiyorum ama ben motivasyon edici bi grup arıyorum hep konuşacak anlaşacak şimdi ben başta 71 kiloydum sonra dikkat ede ede 64 e geldim işte 65 i görücem tekrar diye çok korkuyorum çünkü direnç kilolarımdan biriydi çok hızlı 64 e düştüm ve 63 motivasyonum için çok önemli boyum 169 ya da 170 kilom iyi biliyorum ama ben yine de zayıf olmak istiyorum bilirsiniz hiç zayıf olmadım hep iriydim yardımlarınızı bekliyoruum
ben üst üste doğum günü kutladım 1 tanesinde küçük bi pasta yedimm bendebugün yenik düştüm ve birkaç kaşık irmik helvası yediiim
bu kadar kafaya takip hergün tartildigin icin oluyor hep bunlar bence, ayrica spor yapiyo musun? su iciyo musun?kızlar adetimin bitiş günündeyim sabah 64.6 çıktım dünkü yediklerimden mi yoksa son gün. etkisi mi bilmiyorum ama üzüldüm sıkı diyete başlıyorum tekrardan
ayy benim de neler yemek geciyo aklimdan sonra diyorum nasil yazicam orayaiyiki varsınız siz olmasanız daha çok boslardım
ben diyette yasak koymaya karsi biri olmama ragmen, ayni gün icinde bu kadar sagliksiz beslenirsen bugun olmasa da bundan bi kac hafta sonra kilo alirsin.ben de kahvaltı yaptım gayet normal fuse tea içtim bi bardak sonra 2.gibi portakallı toz içecek 5 gibi kumpir ice tea 4-5 pişmaniye eve gelince 1 lt suyu kafama dikmem bir oldu sonra 8.30 9 gibi falan 6 tane tam buğday gofret torkunun az önce de irmik helvası dayanamadım bugün de acayip coştuk simge kendine gel ne biçim diyet bu dedim kendi kendime ama tekrar 1 lt su bitirdim sanıyorum ki 3 litreye bulmuştur sizce ertesi gün kilo almış olarak kalkar mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?