Ya off senin yerinde olsam durmadan yemek yerdim ne güzel, bende de durum tam tersi, sürekli acıkıyorum ve yemek yiyesim geliyor ama kilom sınırda olduğu için daha fazla yememem lazım. O yüzden sigarayı da abarttım zaten sırf yemeğe sarılmayım diye...Hepsini deniyorum aslında biraz araştırdım bende huzursuz bağırsak sendromu oldu galiba aslında çok az yemiyorum ama metabolizmam hızlı çalışıyor. Bunları deneyip bi sonuca varamazsam doktora görünürüm artık. Yorum için teşekkür ederim
Ya sizler ne şanslısınız şu an aç karna bu yazdıklarınızı içim acıya acıya okuyorum. Yerinizde olsam öyle yemek yerdim ki, sürekli acıkan biriyim zaten. Yanlış mide yanlış vücutta sadeceİnsan zayıfken ne yerse yesin kilo alamıyor. Bende bir dönem 40 kg a indiğimde sütlü cici bebe gece uyumadan önce halley yerdim ne yiceksem 2 katını yemeye çalışırdım ama unutmayın ev yemekleri ile kilo alınmaz dışardan yendiğimiz şeyler kilo yapıyor. 2-3 ayda 54 kg a çıkmıştım bu şekilde gerçekten de 40 kg iken giydiğim yakışmıyordu kıyafetler . Telefonda bir uygulama vardı hedef kg yazıyordum kendi kg .yediklerimi giriyordum o bana daha ne kadar kalori gerektiğini söylüyordu . Onun çok faydasını gördüm. Kalori hesaplayıcı tarzı birşey
Takviyeden kastım yediği gıdalara dikkat etti. Ekstra hap, ilaç vs
Anladım. Teşekkür ederim :)Takviyeden kastım yediği gıdalara dikkat etti. Ekstra hap, ilaç vs değil
Kefirmi kefir dedigini ayran var onumu diyosunuz o kilo yapmazkii matabolizmayi rahatlatir aslinda ilkkez duydumMeyveli kefir iç. Cok kilo yapiyo inanamazsin. Hatta gece ic yat misler gibi. Gor bak nasil alacaksin.
benimde duzensiz kilo alma sorunum var bak sen abur cubur bide hamburger piza gibi seyler yersen direk kilo alirsn ben onları yediğim icin 10 kilo aldom resmenBirkaç ay içinde 9 kilo verdim .Çevremdeki herkesin çok kilo verdin, yüzün çökmüş, eski kilon çok yakışıyordu demelerinden çok sıkıldım
Hiçbir kıyafetim olmuyor ve içimden alışveriş yapmak da gelmiyor bu kiloyla..
Derdimi anlatamıyorum isteyerek vermedim stres sonucu iştahım kesildi ve gitti kilolar.
Hızlı bi şekilde kilo almak istiyorum hanımlar var mı önerileriniz?
Güncelleme:3 gündür bayağı yiyorum zorluyorum kendimi şuan kilom 50.5 olacak inanıyorum
bence sen kilp verme bende ayni boydaym senle benim kilom 53 gayette hersey yakışiyoboyunuz kaç merak ettim, 49 kiloya giydiginiz yakismaz olur mu :)
ben 157 boyundayım, 48 kiloyum ve bi 5 kilo vermem gerek diye düşünüyorum, tabi sporla beraber. şu an ben de kendime giydiğimi yakıştıramıyorum çünkü
İştah olmayınca öyle kötü ki kendini yemeye zorlamak. Ama zorlamaya devam 2 kilo aldımYa sizler ne şanslısınız şu an aç karna bu yazdıklarınızı içim acıya acıya okuyorum. Yerinizde olsam öyle yemek yerdim ki, sürekli acıkan biriyim zaten. Yanlış mide yanlış vücutta sadeceBenim mide sizde olacaktı sizin mide bende olacaktı iki taraf da ideal bedende olacaktı ne güzel...
Kefir metabolizmayı hızlandırıyor ama benim zaten metabolizmam hızlı daha da zayıflarımMeyveli kefir iç. Cok kilo yapiyo inanamazsin. Hatta gece ic yat misler gibi. Gor bak nasil alacaksin.
Stresin kaynağını henüz yok edemedim ama zorluyorum sürekli kendimi yemek için 2 kilo aldım bileStressten ben de 39 kiloya düşmüştümama merak etme fazla fazla alıyorsun Stressin kaynağını yok etmeye ya da kendini mutlu hissetmeye çalış
Cok teşekkür ederim yorum için hangi uygulamaydı acaba?İnsan zayıfken ne yerse yesin kilo alamıyor. Bende bir dönem 40 kg a indiğimde sütlü cici bebe gece uyumadan önce halley yerdim ne yiceksem 2 katını yemeye çalışırdım ama unutmayın ev yemekleri ile kilo alınmaz dışardan yendiğimiz şeyler kilo yapıyor. 2-3 ayda 54 kg a çıkmıştım bu şekilde gerçekten de 40 kg iken giydiğim yakışmıyordu kıyafetler . Telefonda bir uygulama vardı hedef kg yazıyordum kendi kg .yediklerimi giriyordum o bana daha ne kadar kalori gerektiğini söylüyordu . Onun çok faydasını gördüm. Kalori hesaplayıcı tarzı birşey
Cok teşekkür ederim 1 kilo daha versem diyetisyene gidicektim neyseki 2 kilo aldım. Ancak hala yeterli değil zorla yemeye devamSüreklo birseyler yiyin kalorili fazla seyler yiyin açmalarr yiyin bol yagli seyler yiyin canim alirsin kilo ve stresten uzak durr allah korusun dahada düşersin 40 kiloya hasta olursun olmadi diyetisyene git sana kilo alman icin biseyler vericektir geçmiş olsun
Oooo süperrCok teşekkür ederim 1 kilo daha versem diyetisyene gidicektim neyseki 2 kilo aldım. Ancak hala yeterli değil zorla yemeye devam
1.60 boyum ama normalde hep dolgun olduğum için zayıflığı kimse yakıştıramıyor banaboyunuz kaç merak ettim, 49 kiloya giydiginiz yakismaz olur mu :)
ben 157 boyundayım, 48 kiloyum ve bi 5 kilo vermem gerek diye düşünüyorum, tabi sporla beraber. şu an ben de kendime giydiğimi yakıştıramıyorum çünkü
Hamur işi İnanılmaz fazla tüketmeye çalışıyorum zaten ınsalalh alırım aldıkça güncelleme yapıcambenimde duzensiz kilo alma sorunum var bak sen abur cubur bide hamburger piza gibi seyler yersen direk kilo alirsn ben onları yediğim icin 10 kilo aldom resmen
Umarım sizde istediğiniz kiloya gelirsinizOooo süperro zamann 2 kilo aldıysan dahada alırsın keşke bende yiyipp yiyipp kilo almasamm benimde derdim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?