58 kilodan 50 kiloya

Milacon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
9
0
34
Deneyin pişman olmayacaksınız kızlar oaylaşmak istedim bundan bir yıl önce bu yöntemle 50 kiloya düşmüştüm ama kışın geri aldım şimdi yine uygulayarak bir ay gibi bir sürede eski kiloma kavulmayı ğmit ediyorum. Liste şöyle Sabah : 6 galeta biraz peynir. Ara: yoğurt veya yeşil elma . Öğle: az dolu bir tabak sebze yemeği ama yanında ekmek yemiyoruz. Ara: diyet krekerler veya bisküvilerden tğketebilirsiniz ama aşırıya kaçmamalıyız en fazla bir paket. Akşam: bu öğünü olduğunca gafif atlatmalıyız çünkü metabolizmamız giderek yavaşlıyor yediğimizi yakamayız ve üzerinizde kilo olarak kalır. Bu öğünü yoğurt biraz meyve yağsız tavuk veya köfte ile geçiştirmeliyiz. ( arkadaşlar haşlanmış papates bir adet yendiği sürece kilo yapmıyor aşırıya kaçmamak şartıyla herşey tüketilebilir saf şekerden tatlıdan olabildiğince uzak durmalıyız sade dondurma ihtiyacımızı giderebilir . Bu listeyi yürüyüşle desteklersek daha fazla kilo kaybına ulaşabiliriz. Denenmiştir. Amacım yardımcı olabilmek umarım güzel sonuçlar alırsınız lütfen sağlık sorunu olanlar ve az kalorili diyet yapamayanlar başlamasın teşekkür ediyorum :)