Ben 18 yaşındayım 1.70 boy 58 kiloyum herkes gayet iyi olduğunu söylüyor ama ben rahatsız oluyorum azıcık göbek war onu eritmek istiyorum yardımcı olur musunuz lütfeeenn
10:00 sabahları peynir zeytin kahwaltılık az yaparım,
öğlen yemek yok ,
18:00 akşam yemeği çorba balık pilaw vs..
Zayıflamak istiyoruuum
Bende aynı senin gibiyim canım hatta ben 61.7'ye çıktım ilk hafta 58e indim. yarın ikinci haftam olucak yarın tartılıcam bi 56 57 olmuşumdur.. 6 dan sonra yemek yeme bol proteinli şeyler ye ve yürüyüşe spora asıl canım diceklerim bunlar..
İstikrarlı ol canım,pes etme hemen. Bende karar verdim kilo vermeye 1 haftadır uğraşıyorum.
Günde 3 litre su iç ve muhakkak spor yap.Zamanın varsa günde 1 saat yürü. Ve mekik çek. Abur cuburu çıkar hayatından,arada kaçamaklar olabilir tabii ama fazla abartma bu kaçamakları.Hamur işlerinden olabildiğince uzak dur.Ben bunları yapıyorum 1 haftadır ama tartılma günlerimi pazartesi olarak ayarladığım için henüz kaç kilo verdiğimi bilmiyorum. Ama emin ol işe yarıyor.
İstikrarlı ol canım,pes etme hemen. Bende karar verdim kilo vermeye 1 haftadır uğraşıyorum.
Günde 3 litre su iç ve muhakkak spor yap.Zamanın varsa günde 1 saat yürü. Ve mekik çek. Abur cuburu çıkar hayatından,arada kaçamaklar olabilir tabii ama fazla abartma bu kaçamakları.Hamur işlerinden olabildiğince uzak dur.Ben bunları yapıyorum 1 haftadır ama tartılma günlerimi pazartesi olarak ayarladığım için henüz kaç kilo verdiğimi bilmiyorum. Ama emin ol işe yarıyor.
yürüyüş tamam o kolay , su da kolay zaten pek boğazım iyi değil kola cips çikolata kuruyemiş bana çok uzak hiç yemem aramam da..
Mekik ne kadar çekmem gerekiyor?
yürüyüş tamam o kolay , su da kolay zaten pek boğazım iyi değil kola cips çikolata kuruyemiş bana çok uzak hiç yemem aramam da..
Mekik ne kadar çekmem gerekiyor? Bende bigün belirleyim senin gibi
En az 50 taneyle başla,eğer çekebilirsen daha fazla çek ve zamanla arttır. Eğer spora alışık değilsen ilk günlerde ağrıların olur ama sakın bırakma,1-2 güne hiç bir ağrın kalmaz.