:(((((((((

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
merakımdan adetıme 10 gun varken bırer gun arayla ıkı ıdrar testı yaptım daha 10 gun var bılıyorum ama yınede cok uzuldum sımdıde sol kasıgımda cok az sekılde bır sancı var uzuntuden erken adet olmassam ıyıdır :ssz::14:

of yaaaaaa neden kımse bısey demıyo erken dıyın daha cıkmaz dıyın bısey soyleyın ya :14::14::14::14::14::14:

cnm,. sen daha simdiden, 10 gün önceden böyle dersen, sonuç pozititf çıkıcak olsa bile, senin bu stresin yüzünden geri gider diyim sana ama, böyle dediğim içinde, doğruları söylüyorum, üzülesin diye değil.. kendini rahat bırak..

bizim eskiler ; adetim 15gün geçti hadi bi idrar testi yapim derlerdi, öyle yaparlardı,simdikiler, de tam tersini yapacak haldeler..
ama şuda varki, eskiler bu yeni nesil kadar çocuğu olmuyo diye sorunlar yokdu simdi ki kadar, sorunlar nesilden nesile geçtikce çıkmaya basladı..
o da nedendir bilinmez..

Son düzenleme:
tatlım dur bakalım bende aynı senin gibi belirtiler yaşıyorum benimde adetime 10 gün war ama her ay olduğugibi bekliyorum bende sabırsızım ama beklicem adetimi olacaksa warsa benimle zaten hiç canını sıkma allah büyüktür ..kötüde düşünme iyi düşün iyi olssun..hamile dahi olsan zaten idrarda çıkmaz çok erkenn ...

haklısın cok ıstıyorum bır bebegımın olmasını keske elımde olsa hıc takmasam olcaksa olur zaten bazen burda okuyorum adetı 7-8 gun gecmıs hala test yapmamıs olanları sasırıyorum keske bende oyle olsam :(

bendee çok istiyorum canım ama her şeyin bi zamanı war allah tez zamanda ansip etsin inş...

batım 11 ocak cnm düşük yaptım düşükten sonra 4.aya girdik korunmuyoruz iştee her ay olduğu gibi beklemedeyiz..:) hayırlısı inş.. düşükten öncede 10 ay korunmamıştım 3.5 yıllık ewliyim..

Canım eğer hamile kalmışsan bile yaklaşık 4 günlüktür. Döllenmiş yumurta rahime yaklaşık 7 günde düşer ve orada tutunduktan sonra bhcg salgılanır. Döllenmeden 12 ila 14 gün sonra kanda pozitif sonuç çıkar, ondan bir kaç gün sonra da bhcg idrarda görünür. Bu da nerden baksan adetini 3-4 gün geçtiği güne denk gelir. Çok erken davrandın, doktorun kralı gelse şu an gebeliğin olup olmadığını bilemez. İnşallah hamilesindir.

sudemerve acıklamaların ıcın cok tesekkur ederım canım benım tutunmussa bıle 4 gunluktur dedınya ona bıle sevındım haklısın bende dedıklerını hesaplayınca adetımın gecıkmesı gerekıyor acıklaman ıcın tekrar cok tesekkur ederım :)

Cok çok erken yapmissin cikmaz daha... Doktor mutlaka adet gecikmesini bekliyo.. Ben adetim 3 gun gecikince test yapmistim cok net cikmisti. Gene de esim hemen umitlenmeyelim bekle 1 hafta gecsin demisti gecikmenin 8.gunu doktora gittim beta hcg 11100 cikmisti 5 haftalik gebelik var demişti doktor ve keseyi gormustuk.. Erkenden ogrenirsen beta hcg de dusuk cikiyo doktor o zaman supheli bikac gun daha beklicez diyo kucuk oldugu icin de keseyi de goremiyo daaha cok heyecan oluyo. Kuzenimin oyle oldu..
sabir etcez biraz annesi insallah gobusune gelmistir melegin :)

pembetilki canımsın ınsallah gelmıstır onu dusunmek bıle o kadar heyecan verıcı ve guzel kı anlatamam dayanamadım yaptım ıste merak... :)) dun de bugunde bazen sag bazen sol yumurtalıgımda ara ara sancı gıbı olup gıdıyor yumurtlama tarıhımde ayın 26-27 sı gıbıydı anlamadım adetımde ayın 9 unda ınsallah olmam bu zamana kadar ılk gun kanama geldıkten sonra adet agrım baslar 2 gun surerdı bu ara ara olan sancılar anlamadım :44:

sabretttt :) kendıni uzmekden baska işe yaramaz 10 gun once yaptıgın testtt inşşş hamılesındır inşşş

of yaaaaaa neden kımse bısey demıyo erken dıyın daha cıkmaz dıyın bısey soyleyın ya :14::14::14::14::14::14:

selam canım yaa daha 10 gün var aklını başına topla test yapıp durma sen daha yumurtlama dönemindesin gün bu günleri degerlendir adetin gecikmedn test yapma vee agrunda psikolojik yada soguklardandır üşütme sıcak tut kendini olacak umitsizlik yookk

sudemerve acıklamaların ıcın cok tesekkur ederım canım benım tutunmussa bıle 4 gunluktur dedınya ona bıle sevındım haklısın bende dedıklerını hesaplayınca adetımın gecıkmesı gerekıyor acıklaman ıcın tekrar cok tesekkur ederım :)

İnşallah hamilesindir tatlım. Hayırlısıyla gülsün yüzüne Rabbim.

elegimmm yumurtlama gunlerımızı degenlendırdık ondan test yapıo duruyorum :) ama bekleyecegım batım ayın 9 u az kaldı :)

Canım eğer hamile kalmışsan bile yaklaşık 4 günlüktür. Döllenmiş yumurta rahime yaklaşık 7 günde düşer ve orada tutunduktan sonra bhcg salgılanır. Döllenmeden 12 ila 14 gün sonra kanda pozitif sonuç çıkar, ondan bir kaç gün sonra da bhcg idrarda görünür. Bu da nerden baksan adetini 3-4 gün geçtiği güne denk gelir. Çok erken davrandın, doktorun kralı gelse şu an gebeliğin olup olmadığını bilemez. İnşallah hamilesindir.

evet çok erken ben 3 gun kala yaptım negatif çıktı bugun 1 gunum geçti aaba yarın yapsam çıkarmı yınede sabırsızlanıyo insan işte

Back
X