5AAA ve 4AAA embriyolari

petek118

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
2.319
219
373
52
Mrb kizlar bunlarin anlamlarini internette arastirdim. Ama sormak isterdigim seyi doktora sormayi unuttum. Tekrar tekrar da arayip sormaya utandim cunku gerekli gereksiz birsuru sey sordum.
Doktorum bana dedi ki 5aaa(bunun yaninda hatch blast yaziyor) ve cok iyi olmayan 4aaa(bunun yaninda exp blast gibi bisey yaziyordu) 2 tane 5. Gun embriyosu veriyorum. bende ikiz olma ihtimali nasil dedim %10 dedi.
Simdi 5aaa ve 4aaa en iyi kalitede 2 embriyo demekmis. Madem cok iyi kalitedeler neden ihtimal zayif. Rahim bir tanesini aldiktan sonra kendini korumaya mi aliyor acaba.

Bu arada altta imza kisminda yazan hamilelik takvimi her tup bebekte olusturdugum bisey. Henuz hamile degilim. Dun transfer yapildi 30 aralikta belli olacak

Canim hersey gonlune gore olsun. Tutup tutmamasi hic belli olmaz. Sana kendimi ornek vereyim. Bu arada tibbi terimlerden hic anlamiyorum.
2. Transferimde 2 tane birinci kalite 2 tanede ikinci kalite embriyo olustu. Hatta bu ikinci kaliteler o kadar belirgin ki gelisimi digerlerinden kucuk
ohss riskinden dolayi bir tane kaliteli olan konuldu digerleri donduruldu ama sonuc negatif.
3. Denememde dondurulmuslari kullanacaz ama cozunurken bu ikinci kalitelerin biri cop olmus kaldi iki. Onlarin deyimiyle biri birinci kalite digeri ikinci kalite. Hatta ikinci kalite olan tam cozunememis bile emriyolog transfer oncesi konusurken oyle biseyler dedi. Geveledi anladigim kadariyla onu da oylesine koydular bana.
sonuc Elhamdulillah suan ikizlerimi bekliyorum.
ozetle sakin hic biseyden umidini kesme, neyin iyi neyin kotu oldugunu ya da olup olmayacagini onlar degil Rabbim bilir. Onlar sadece uyguluyorlar. Rabbim Ol dedikten sonra gerisi bos

Canim hersey gonlune gore olsun. Tutup tutmamasi hic belli olmaz. Sana kendimi ornek vereyim. Bu arada tibbi terimlerden hic anlamiyorum.
2. Transferimde 2 tane birinci kalite 2 tanede ikinci kalite embriyo olustu. Hatta bu ikinci kaliteler o kadar belirgin ki gelisimi digerlerinden kucuk
ohss riskinden dolayi bir tane kaliteli olan konuldu digerleri donduruldu ama sonuc negatif.
3. Denememde dondurulmuslari kullanacaz ama cozunurken bu ikinci kalitelerin biri cop olmus kaldi iki. Onlarin deyimiyle biri birinci kalite digeri ikinci kalite. Hatta ikinci kalite olan tam cozunememis bile emriyolog transfer oncesi konusurken oyle biseyler dedi. Geveledi anladigim kadariyla onu da oylesine koydular bana.
sonuc Elhamdulillah suan ikizlerimi bekliyorum.
ozetle sakin hic biseyden umidini kesme, neyin iyi neyin kotu oldugunu ya da olup olmayacagini onlar degil Rabbim bilir. Onlar sadece uyguluyorlar. Rabbim Ol dedikten sonra gerisi bos
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. Masallah mucize gibi yaa rabbim bize de nasip etsin insallah. Ya aslinda 1 tane olsun saglikli hayirli olsun 2. Onemli degil ama oyle diyince de duramadim arastirdim. Malum yatiyorum merak can sıkıntisi hersi birlikte olunca bi seyler durmuyor icimde:)) cevap verdigin icin cok tesekkur ederim;)

Rica ederim. Amin insaAllah hepimiz isteyen herkes saglikla alir kucagina. Nacizane tavsiyem surekli yatma evde yuruyusler yap ki rahme kan gitsin onlar da beslenebilsin

Bu arada altta imza kisminda yazan hamilelik takvimi her tup bebekte olusturdugum bisey. Henuz hamile degilim. Dun transfer yapildi 30 aralikta belli olacak
Canım inş takvim sağlıkla devam eder;) bu kaçıncı denemen seni daha önceden Hatırlıyorum biraz. Sorun neydi sizde? Kaç embriyo oluştu?

Canım inş takvim sağlıkla devam eder:KK66: bu kaçıncı denemen seni daha önceden Hatırlıyorum biraz. Sorun neydi sizde? Kaç embriyo oluştu?
Hatucum daha once ayni topikteydik. Yarim kalan (erken catlayan yumurtalar nedeniyle) tup bebek dahil 3. Denemem bu. 1. Kimyasalla sonuclandi. Ikincisi yarim kaldi. Bu 3.
9 yumurta toplandi 9u da dollendi. 1i hizli gelismis biri yavas derken 7 tane saglam kalmis 5. Gune. 2 tane verdiler. 2 tane dondurdular. Sanirim digerleri biraz kotuydu. Fazla sorgulamak bilmek istemiyorum:)
Canım inş takvim sağlıkla devam eder:KK66: bu kaçıncı denemen seni daha önceden Hatırlıyorum biraz. Sorun neydi sizde? Kaç embriyo oluştu?

Back
X