5aydır veremediğim kilom

Betul56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
Doğumdan önce 61 kiloydum, 76ya kadar çıktım. 5ay geçti tam ve ben 71 den aşağı inemiyorum. Daha doğrusu çok bi çaba da göstermedim sürekli evde olunca canım bir şeyler yemek istiyor:KK43: boyum 1.72 bu arada. Eski halime dönmek istiyorum

Boyun kısa olmadığı için göze batmıyordur bence. Yürüyüş yapamaz mısın? Evde yapılacak hareketler var netten araştır onları yap.

:KK48: Ben hamileligimde 31 kilo alip 101 kilo olup dogumdan sonra eski halime donduysem sen hayli hayli donersin.daha yenisin.ben 2 yil oldu dogum yapali anca anca eskiye dondum 31 kilom gitti:KK31::KK9:

Son düzenleme:
Hemen yarın başlıyorum, çok kafaya taktım. Ben emzirdikçe kilolar birer birer gitcek bitcek sanıyordum:KK43:

:KK48: Ben hamileligimde 31 kilo alip 101 kilo olup dogumdan sonra eski halime donduysem sen hayli hayli donersin.daha yenisin.ben 2 oldu dogum yapali anca anca eskiye dondum 31 kilom gitti:KK31::KK9:

ben de hiç yeni kıyafet almıyorum sürekli aynı şeyleri giyiyorum kabullenmemek için yeni halimi. Umarım sizin gibi ben de başarabilirim

İşte evde oturmak kötü insan yemeden duramıyor ki bende böyleyim. Spor faaliyetlerine yönelseniz. Örneğin parkta bir çok spor aleti var onları kullanabilirsiniz.

akşam 7 den sonra yemek yemeyin
leslie ile yürüyüş var onu öneririm

Ekmek ve tatli yemezsen istedigin kilpya gelirsin. Bpsa yurumene spor yapmana gerek yok olmaz zaten.

Ben 30 kilo aldım hamilelikte ilk aylarda kilo verdim ama pek faxla değildi. 6. Aydan sonra bebeğim hareketlenip ek gıdaya başlayınca hızlıca kilo vermeye başladım. Şuan 10 aylık ve bir kilom bile kalmadı.
Sizdr bebeğiniz kucağınızdaykeb esneme hareketleri falan yapabilirsiniz..

Ben 30 kilo aldım hamilelikte ilk aylarda kilo verdim ama pek faxla değildi. 6. Aydan sonra bebeğim hareketlenip ek gıdaya başlayınca hızlıca kilo vermeye başladım. Şuan 10 aylık ve bir kilom bile kalmadı.
Sizdr bebeğiniz kucağınızdaykeb esneme hareketleri falan yapabilirsiniz..
Annem de aynı şeyi söylüyor 6. aydan sonra verirsin diyor ama ben zaten evde çok hareketliyim ki oğlum uyuduğu an ev işi yapıyorum uyanıkken sürekli ilgileniyorum zaten. Bi dk bile uzanmıyorum çoğu zaman. Yine de 6. ayın etkisi olur mu

Ben dogum yapalı da 5 ay olmak üzere. 18 kilo aldım 10 kilosu doğumda gitmişti. Sütum azalinca onu ye bunu ye geri aldım. Dün diyetisyene gittim sütümü de azaltmadan bi menü belirledik bakalım. Insanın Varolan kilosunun üzerinde olmasi cok korkunçmus. Eski kıyafetlerime bakıp bakıp ağlıyorum :) ama azmettim iki ayda 15 kilo vericem

Annem de aynı şeyi söylüyor 6. aydan sonra verirsin diyor ama ben zaten evde çok hareketliyim ki oğlum uyuduğu an ev işi yapıyorum uyanıkken sürekli ilgileniyorum zaten. Bi dk bile uzanmıyorum çoğu zaman. Yine de 6. ayın etkisi olur mu
Bende 6. Aydan önce gareketliyim diyodum. Ama hareket neymiş sonrasında gördüm :p
Çocuk şimdi güzelce uyuyo ya emziriyosun ya mama veriyosun. Uyurkende işini hallediyosun tabi.
O az uyumaya başlayınca uyuduğu saatlerde işini bitiremiceksin. Ya çocuğunu kendi haline bırakıcaksın öyle işini yapıcaksın. Yada benim gibi kendi haline bırakınca vicdan yapıp kucağında çocukla ev süpürüp yer silip çorba karıştırıp toz alıcaksın.
Ki zaten bebeğinle şimdi çok ilgiliysen kendi halinde sıkılıp seni yanında isticektir.
Birde sabah kahvaltısı öğle yemeği meyvesi falan çıkacak çocuğun ayrıyetten onlarla uğraşcaksın.
Ben eskiden bildiğin uyuşukmuşum. Şimdi jet hızıyla yapıyorum her işi yinede tam yetemiyorum mesela.
Birazda ekmeği şekeri çok yiyosan onları azalt süt yapacak şeylerle beslen bol su iç yeşil kırmızı mercimek bol bol ye. İnşallah verirsin hepsini..

Bende 6. Aydan önce gareketliyim diyodum. Ama hareket neymiş sonrasında gördüm :p
Çocuk şimdi güzelce uyuyo ya emziriyosun ya mama veriyosun. Uyurkende işini hallediyosun tabi.
O az uyumaya başlayınca uyuduğu saatlerde işini bitiremiceksin. Ya çocuğunu kendi haline bırakıcaksın öyle işini yapıcaksın. Yada benim gibi kendi haline bırakınca vicdan yapıp kucağında çocukla ev süpürüp yer silip çorba karıştırıp toz alıcaksın.
Ki zaten bebeğinle şimdi çok ilgiliysen kendi halinde sıkılıp seni yanında isticektir.
Birde sabah kahvaltısı öğle yemeği meyvesi falan çıkacak çocuğun ayrıyetten onlarla uğraşcaksın.
Ben eskiden bildiğin uyuşukmuşum. Şimdi jet hızıyla yapıyorum her işi yinede tam yetemiyorum mesela.
Birazda ekmeği şekeri çok yiyosan onları azalt süt yapacak şeylerle beslen bol su iç yeşil kırmızı mercimek bol bol ye. İnşallah verirsin hepsini..
Ayyy inşallah ya. Ben böyle bile yetişemiyorum demek hiç yetişemicem:)

Ayyy inşallah ya. Ben böyle bile yetişemiyorum demek hiç yetişemicem:)
Amaann çocuğumdan önemli mi diyerek saldım ben artık evi:p aşırı bi temizlik halim vardı şimdi sadece temiz olsun yeter. Sen bebişinle ilgilen düşünme kiloları yediğine dikkat et zaten bu tempoyla verirsin hepsini

X