kesinlikle Allah bu durumda olanlara yardımcı olsun.. ben de evlendikten hemen sora aile kavgaları yaşadım.. ozaman bile dedim kendime bu yol iyi görünmüyo.. geldiğim nokt şuan bu.. daha 7ay öncesine kadar herşey daha da berbt hale gelmişti 1gün içinde ve eşim bitsin herkes yoluna gitsin diyebilmişti bana.. ama yuva kurmak okadar kolay bişi değil ve pes etmek olmaz.. sevdiğim insan nihayetinde ve yeni bi sayfa açıp başka bi şehirde yaşamaya başladık.. yeni şehir yeni hayat yeniden evlenmiş gb yapalım dedik.. cidden de öle oldu.. ama görüyorum ki bana sölediği şeyleri (birdaha sorun olmasın ailelerle ilgili bbenim çok suçum oldu bidaha açılmayacak) dediği şeyler tekrar hop önümüze geldi.. aslında saçma sapan şeyler.. bu gün onların elinde vardır yardım eder, yarın diğerinin elinde olur yardım eder.. üstelik yardım eden kim ne?? bizi bu yaşa kadar getirdi dimi, kimseye muhtaç kalmadan haram lokma sokmadan.. niye gocunsunlar bundan da yardım etmek istemesinler.. üstelik etmiyo değillerde.. ama bunu niiye görmezden geliyosun.. bi elin verdiğini öteki el görmez yardım da budur.. illaki bunu birilerinin gözünün içine sokmak gerekmiyo.. bunun lafı bile olmamalı.. haa benim ailemin suçu buysa evet bu diyorum ozaaman.. istemiyorum da ailesinden aldığımız para 1,500 lira.. onu da maaşını alınca ödersin demiştim.. ödesin. istemiyorum gebe kalmak onlara.. bana lafını yapıcaksa istemiyorum..doğruları söleyen 9 köyden kovulurmuş.. konu buyken başka şeyler öne sürmek konuyu saptırmak zaten haksızlığı ortaya koyar.. başka şeylerden vurmaya çalışmak falan.. haklı çıkmaya çalışmak.. pis oyunlar bunlar ama eşim saf dediğim gb annesinin pis oyunları başka bişi değil!!
Canim bu yazdiklarini en sakin dilde esine anlat yada mektup yaz koy cebine olmazmi?
akil var fikir var bu kadar yuklenilmezki bir insana