Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo kalitesinden çok genetiği önemli, beniö embriyom 5bb idi arsştırdım çok kaliteli bir embriyo tutma şansı çok yüksek, rahim durumu da etkili, benim yaşım ileri olduğu için kötü geldi pgt testinden transfer etmedik, yaşınız iyiyse tutar inşallah.
Pgt için biyopsi aldırdık ama sonra yollamadık maliyetli olacaktı ilk böyle deneyelim dedik çünkü 3. Tüp bebek ve ilk defa döllenme sayısı fazla oldu ve ilk defa 5. Güne embriyom geldi çünkü öncesinde 1 kere doğal gebelik olmuştu düşmüştü inşallah ilk seferde bu embriyom tutar