5D Sinema Keyfi

azelya55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
7.058
22
0
41
Samsun
Evet şimdi de 5D olarak hazırlanmış 6-10dk.süren filmler rekor kırıyor..Bulunduğu şehirlerde kuyruklar var diye duydum arkadaşlar.Ben henüz cesaret edip gidemedim, yükseklik korkum var ve bu filmlerde mutlaka yüksekten yere düşüyorsunuz ohaoldumsmile
Vee izlerken aşağıdaki linkte bulunan videodaki arkadaşlar gibi şekilden şekile giriyorsunuz..Siyahlı ablaya dikkat edin :roflol::roflol:
http://www.funtime-game.com/icerik/5d-sinema

3D filmleri biliyorsunuz, bu 5Dnin 5 olma sebebi de; oturduğunuz platform sallanıyor ve duman, su, rüzgar efektleri veriliyor..
Aslında çok çok eğlenceli..
5D sinemalarda bulunan kısa filmler;
Uzay Yolu,
Korku Tüneli,
Su Altı Yaratıkları,
Rollercoaster Safari,
Uzayda Yarış

Gidenler tecrübelerini paylaşırsa belki korkum azalır sırnaşık şey

ben gitmiştim yıllar önce istanbulda, uzaylı bi filmdi first person dedikleri kahramanın gözünden gösteriyolardı ve dediğin gibi yüksek bi yerlerden düşüyorduk sürekli çok eğlenceliydi gerçekten bir de koltuklar habire sallanıyordu sağa sola, filmin bi bölümde yerden yaratıklar geliyordu ayağımıza bişeyler dolandı çığlık attık aaiiyy yine olsa yine giderimm

Yaa işte şu düşme olayı midemi kötü yapıyor, sanki aşağıdan yukarı birşey çekiliyormuş gibi eyvahedigeldismileGerçi onu hissetmenin de eğlencesi başka a.s

ben gittim buna harika birşey ,eşimle gittik ikisinde de sadece ikimiz vardık ,

ben bayılıyorum boyle seylere ,eşim benden daha cok korkar kaydirigubbakcemile3

fuar da bulunan bütün o oyunlara ,araçlara genelde hatta bir çoğuna tek başıma binmişimdir kaydirigubbakcemile3

bayılırum heyecana ,adrenaline kaydirigubbakcemile2

Ayyy lunaparkta bulunan oyuncaklara binemiyorum, dönmedolaba bile mafoldumben Sanki bir sorun çıkacakta hep biz havada kalacakmışız gibi geliyor eyvahedigeldismile
Bu arada imza süper delikafaduldenYarın ben de izlicem bakalım nasılmış aklinialirimsmile

izle izle hairka ,ben sevmezdım boyle fılmlerı ,zorla gıttım ,ama bayıldıııııım opuyorumnanaktan

eskiden tatilya da vardi buna benzer bisey ama tam olarak 5D miydi o bilmiyorum koltuklar felan hareketliydi filmin icerisinde gibi oluyordunuz efektler donmeler dusmeler felan harikaydi.
ama bu tam olarak dedigin sey mi bilmiyorum :)

eskiden tatilya da vardi buna benzer bisey ama tam olarak 5D miydi o bilmiyorum koltuklar felan hareketliydi filmin icerisinde gibi oluyordunuz efektler donmeler dusmeler felan harikaydi.

Evet evet onlardan bu da..Bir tek rüzgar, su püskürtmeyi eklemişler galiba aklinialirimsmile

ha eger buysa ben gittim buna almanyada gidebilirsin çok korkunç degil biraz miden bulanıyor:)

acayip eğlenceli bir şey keşke daha uzun olsa çocuk gibi gülmüştüm. Herkese tavsite ederim

bende bu hafta sonu best buy die bi yer açıldı balçovada orayı gezerken eşmle gördüm
ama hamileler binemez diyordu
ben hamile değilim ama olma olasılığıvar
çok mrk ettim ama
5 ytl di fiyatıda
yerde izmir balçova best buy

Burda 7 dakikası 7 lira.Hamile ve kalbi olanlar için tehlikeli evet boshayallersmile

evet tatilyada buna benzer birşey vardı onda gözlük varmıydı hatırlamıyorum

bende duymuştum artık sinemalarda koku da verilecekmiş eğer 5d se koku olayı nasıldı

burda da optimumda var eşimle gitmeyi düşünüyoruz biz de.bakalım ne zaman kısmet olacak.
gidince paylaşırım ben de.

wuuuuuuuuuuuuuuuwww süper bisey bu
bende gitmek istiyorum bursada varmı acaba bilen varmı
:dance:
siyahlı hanımı görünce insnaın denemesi gerekiyormus gibi duruyor bu sey :dance: