Bisküvi - Kurabiye Tarifi 5dkikanızı almayan kurabiyemi desem tatlı mı desem ne desem bilemedim (: Resimli

bu biskremleri süte batırıp çıkarıyo muyuz.yoksa sutun ıcınde bıraz bekletıyomuyuz.süt soğuk mu sıcak mı olacak

bu biskremleri süte batırıp çıkarıyo muyuz.yoksa sutun ıcınde bıraz bekletıyomuyuz.süt soğuk mu sıcak mı olacak

ben bu tatliyi biliyorum ck güzel bir tadi var

Sütte çok bekletirsen eriyip gider. Dalıp çıkartıyorsunda 2 saniyedede çkartma yani .yavaş yavaş batır çıkar hepsini. Süt soğuk olmasın oda sıcaklığında yada çok ılık olması lazım.Ve bu tatlı dolapta durdukça daha güzel oluyo şahsen benimki öyle

evet güzel bir tad

ellerine sağlık cnm ben yulaflı bisküviyle yaptım geçen gün ve 3 katlı yaptım oda harika oldu

Çok pratikmiş. Görüntü olarak da çok hoş. Çat kapı misafir gelince klasik kurabiye yerine bunu sunmak daha mantıklı.

bnde damla çikolatalısını yemiştim arkadaştabunuda denemek istiyorum patik ve güzeldir mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…