5gun once ameliyat oldum..burun deliklerim cok küçük görünüyor!

burnburn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
29
1
16
İstanbul
merhaba kızlar oncelıkle 2yıldır erteledıgım amelıyatı 5gun once oldum burun ucum düşüktü kemerli bir burnum vardı aynı zamanda nefes alma problemi de yasıodum kısacası her problemi vardı burnumunn.suan tampon alındı alcı var.ucu kalkık belli ancak suanda burun etlerim küçücük görünüyooorrr:D etrafındaki etler kocaman olmus delikler cok kücük.boyle ufacık mı kalıcak acaba yaa yoksa şiş oldugundan mı böyle görünüyorr???daha 5.gunum cok sabırsızım bılıorum ama deneyımlı arkadaslarımız yardımcı olursanız cok sevınırımmm.sağlıklı gunler

sanırım yeni görüntüye alışmakta zorluk çekiliyor ilk başta, bence diğer insanlarında fikrini al görüntü konusunda.

ailem ve arkadaslarım şiş oldugu ıcın boyle gorundugunu soyluyorlar ama bu kadar kucuk olması normal mi bilmiyorum belki de bana oyle gelıyordur....

Daha çok erken..şiş olduğu için sana öyle geliyor.. ben ameliyattan çıktığımda burun deliklerinin biri büyük biri küçük görünüyordu ama düzeldi (: Hangi doktora ameliyat oldun bu arada ?

Daha çok erken..şiş olduğu için sana öyle geliyor.. ben ameliyattan çıktığımda burun deliklerinin biri büyük biri küçük görünüyordu ama düzeldi (: Hangi doktora ameliyat oldun bu arada ?

ben izmirde op.dr.denızhan ozkaya ya amelıyat oldum cok tanınan bır doktor degıl ancak bana cok yardımcı oldu amelıyat oncesı ve sonrasında.:).Canım bu arada senın burnunu da gordum gercekten cok begendımmm masallah:)

esraLorin sana bir sorum olucak benım burnum ılk 2gun cok kalkıktı domuz gıbı olmustum sımdı sıslıklerım baya azaldı 6.gunum cok hafıf asagı ındı hala kalkık ama alcı cıkınca ucu dusuk olur mu dıye korkuyorumm.cunku eskı burnum kemerlı ve dusuktu yıne dusuk olursa cok uzulurum:(bu konuda bı bılgın var mı acaba cok duser mı???

ben izmirde op.dr.denızhan ozkaya ya amelıyat oldum cok tanınan bır doktor degıl ancak bana cok yardımcı oldu amelıyat oncesı ve sonrasında.:).Canım bu arada senın burnunu da gordum gercekten cok begendımmm masallah:)

esraLorin sana bir sorum olucak benım burnum ılk 2gun cok kalkıktı domuz gıbı olmustum sımdı sıslıklerım baya azaldı 6.gunum cok hafıf asagı ındı hala kalkık ama alcı cıkınca ucu dusuk olur mu dıye korkuyorumm.cunku eskı burnum kemerlı ve dusuktu yıne dusuk olursa cok uzulurum:(bu konuda bı bılgın var mı acaba cok duser mı???

Teşekkür ederim canım, inşallah seninki de istediğin gibi olur..canım burun şiş olduğu için daha kalkık görünür,ama şişikler inince tam şeklini aldığında sana doğal olarak düşük görünecek.. ama zamanla gözün alıştığında aslında o burnun normal kalkıklığının o olduğunu anlayacaksın ve gözüne doğal gelecek.. Sen şimdilik burnuna hiç yorum yapıpta morel bozukluğu yapma.. en azından bi 4 ay geçsin..Fotoğraf koydun mu bilmiyorum..koymadıysan da koyarsan bakıp daha iyi yorum yaparım canım.

Back
X