Gebeliğe Hazırlık 5hafta 3 gün hamileyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berra nur

İyilikten anlamak için zeka gerekir..
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
32
17
38
31
Arkadaşlar geçen 8/5/2022 tarihinde gebelik testi yaptırdım çift çizgi çıktı . Sonra kan tahlili yaptrdim HCG 3840 çıktı doktor hayırlı olsun anne oluyorsunuz dedi . Ertesi gün yine gittim hastaneye bu sefer kadın doğuma doktor keseyi göremedi . HCG 7184 çıktı o günde . Bana haftaya keseye bakalım rahim yapindan dolayı görememiş olabiliriz dedi doktor . Ben 4 yıldır evliyim ve bebegi 3 buçuk yıldır çok istiyrm korkuyorum kese neden görünmedi diye . 19 Mayıs'ta kontrole gideceğim ama içimde bir korku oluştu dış gebelik mi diye 😞

Sen içini ferah tut arkadaşım,pazartesi de vajinal baktirirsin için rahatlar.Doktor anormal hissetse riske girip bırakmazdı.Allah in izniyle sağlıklı gebeliktir.

Bilemiyorum, katlanmasının hızlı olması her zaman anormal durumu da göstermez elbet bende de ilk değer 182 idi 46 saat sonra 430 görmüştüm. Sizin değer çok yüksek, bence de bu değerlerle kese gözükmeli, rahim yapısından kaynaklanan bir sorunsa da beklemek yerine vajinal baktırmak bu karışıklığı gidermenin en kesin yolu. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir.
İnşallah 🤲

Ben ikiz olduğunu düşünüyorum açıkçası benim de 5.haftada 8000 binlerdeymis değerim,karından değil de vajinal ultrasonyondan gorulebilmisti.Buraya da yaz güzel haberlerini merak ederiz

Back
X