Arkadaşlar merhaba..size bi konuda danışcaktım.5+1 hamileyim.bugün ultrasona girdim gebelik kesem göründü 8 mm fakat bebek görünmedi.sizce bu normal mi?sizlerin ne zaman göründü bebeğin kendisi?
yardımcı olursanız sevinirim..
cvp larınız için çok tşk ederim arkadaşlarım..benim ara ara kahverengi yada kırmızıya yakın kanamam oluyor..o yüzden sağlıksız gebeliktir diye çok korkuyorum..acaba bebekte sorun mu var o yüzden mi acaba bebek görünmedi diye düşünmüştüm ama normal demekki bebeğin daha görünmemesi..içim bu konuda rahatladı..tşk ederim hepinize..bi de şu ara ara 3-4 günde bir hafif gelen akıntılarım dursa da korkularım dinse
merhaba arkadaşım bende sadece kesemi görmüştüm şuan 6.haftadayım 7.haftaya girdiğimizde doktorum o zaman kalp atışlarını dinleyebileceğimizi sölemişti.o yüzden kalbini bozma ve güzel şeyler düşünmeye çalış.açıkçası ben öle yapmaya çalışıyorum...
bence kanaman için tekrar doktoruna danış eğer düşük tehliken varsa progestan kullanmanı söyleyecektir..
hamilemişsin tebrik ederim arkadaşım.benim geçen bi kanamam başlamıştı hafif derecede.dr u aradım ayağa kalkma bi eczacı çağırın eve dediğim iğneyi sana yapsın dedi iğne vuruldum düşüğü engelleyici.zaten 200 mg günde 2 defa progestan da içiyorum.kanamam geçen haftadan beri yoktu ama mesela demin tam kırmızı değil de kırmızıya yakın kahverengi ufak bi akıntım oldu durdu.çok tuhaf yani.sürekli böyle oluyo.bikaç gün iyi oluyorum sonra bikaç damla kan geliyo sonra duruyo.öyle işte..
sağol canım.ben kasımda düşük sonrası kürtaj oldum.ilk adet sonrasındada hemen hamile kaldım.şuan bende progestan ve folic plus kullanıyorum.progestanı doktorum ağızdanda alınabilir ama bana vajinadan kullanmamı söledi.günde 3 defa kullanıyorum.senin bu kanamaların belkide yerleşme kanaması olabilir.ama tabi doktorlar bizden daha iyi bilir.sen kontrolü beklemeden git canım sonradan problem olmasın...
5 haftalıkken görünmemesi normal.bende geçen sene hamileydim bebeğim 8 haftada görünmüştü.vede az kanamam olmuştu.ama sen doktoruna yinede danış vede kanaman olursa ayaklarının altına yüksek birşeyler koy vede yat.kanaman kesilir.birde saçma gelecek ama benim kanamam olunca bir arkadaşım erkek çocukta böyle oluyor demişti.5 aylık bir oğlum var. allah kolaylıklar versin.........................
bu kanamalar yerleşme kanaması olabilir. benimde kanamalarım oluyodu, 3 ay boyunca yattım, progestan kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?