• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5haftalıkta kese boyutlarınız nasıldı bakabilir misiniz lütfen . Doktordan çıktım moralim bozuldu

Benim betam güzel yükseldi sonradan yavaşladı anlamadık sebebini. Doktor randevumu bekliyorum :(

19 Eylül beta hcg 318
22 Eylül beta hcg 1642
30 Eylül beta hcg 6286
3 Ekim beta hcg 6916
merhaba beta hgc ilk haftada 48 saatte 2 katına ulaşırken sonradan yavaşlayabilir diyor doktorlar senin il zamanlar gayet güzel artmış görünüyor hatta kesesi falan görünür bence gidersen, sat tarihin neydi?

merhaba beta hgc ilk haftada 48 saatte 2 katına ulaşırken sonradan yavaşlayabilir diyor doktorlar senin il zamanlar gayet güzel artmış görünüyor hatta kesesi falan görünür bence gidersen, sat tarihin neydi?
Keseyi gördük yolk kesesi de gözüktü. Şu an 6+2 deyim SAT 20 Ağustos. Sonradan yavaşlamasına çok kafam takıldı doktorda da şüphe uyandırdı :(

Merhaba benim 6+4 te kese boyu 11 mm di, cok küçük geldi bana, bebek de görünmüyor anormal bir durum yok 2 hafta sonra gel dedi. Umarım hepiniz kalp atışlarını duymuşsunuzdur ❤️

5+2 haftalığım adet günüme göre ama ultrasonda 4+6 görünüyormuş kese de 0.82 mm ölçüldü. Doktor kese biraz küçük dedi bi hafta sonra yine gel dedi kalp atışını duymamız önemli falan dedi. Bide progestan verdi. Sizlerin nasıldı bu süreç kızlar yardımcı olabilir misiniz
bunda moralini bozacak hiç bir şey yok. geç döllenme olmuş olabilir. haftan ilerledikçe kese büyüyor olumsuz düşünme. her zaman iyi düşün lütfen.

Back
X