5hftalık hamileyim kesem boş bana dua edin 1 2 hafa içinde görnezse boş gebelik.....

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
37
İstanbul
kızlar hamiş olduumu öğrendim 29unda 5 haftaık şuanda bebişim anca kese boşgöründü çok moralim bozuldu kızlar ne olur dua edn bana bol bol bebeğim klsı benimle bırakmasın beni çok uzun zamandır istiyorum 2 yılı çoktan geçti meleğim anneciğe sıkıca tutun sakın bırakma beni bitanem yüreğimin yarısı olmazs ben ne yaparım?12 hafta içinde görünmezzs boşgebelik lurmuş n olur da edin baana

canım benimde görememişti doktor 6 haftalıkken sonra 8.haftada gördü bebeği bulantıların kesilrse bir anda ozaman boş gebelik olma ihtimali yüksek ama bazı kadınların cilt altı yağlı olduğundan göremiyormuş doktor vajinal yoldan muayene ettimi

canım benimde görememişti doktor 6 haftalıkken sonra 8.haftada gördü bebeği bulantıların kesilrse bir anda ozaman boş gebelik olma ihtimali yüksek ama bazı kadınların cilt altı yağlı olduğundan göremiyormuş doktor vajinal yoldan muayene ettimi

etti kese dedi yuvarlak değil uzunlamasın geişmiş dedi bulantm yok ama huzursuzluk var midemde birde yoklaya kasık ağrısı var

canim benim 6 haftasindan sonra gözüküyor zaten
o tatli canini sykma insallah hersey yolundadir umudu kaybetmek yok
dualarim seninle

pembemm benim arkdşında öle gözükmemiş baya bi süre oda üzülmüş çok sık sık dr ye gitmişer sonra gözükmüş ama merak etme içini ferah tut

canım ben sürekli takip altındaydım.kanamam vardı ozamanlar.2 günde bir ultrasyona giriyordum. 5. haftada kese gözükmeyince banada dış gebelik dediler ilk önce.sonra 6+2 günlükken kese içinde yolk sac göründü..7+3 günlük falandım sanırım kalp atışını dinletti bebeği net gördük fasülye kadardı.endişelenme.benimde kesem tam yuvarlak değildi.doktorlar böyle işte,bir sürü şey derler...canını sıkma..zamanı gelince hepsini yaşayacaksın..ben 11.haftamın içindeyim şimdi.

canım ben sürekli takip altındaydım.kanamam vardı ozamanlar.2 günde bir ultrasyona giriyordum. 5. haftada kese gözükmeyince banada dış gebelik dediler ilk önce.sonra 6+2 günlükken kese içinde yolk sac göründü..7+3 günlük falandım sanırım kalp atışını dinletti bebeği net gördük fasülye kadardı.endişelenme.benimde kesem tam yuvarlak değildi.doktorlar böyle işte,bir sürü şey derler...canını sıkma..zamanı gelince hepsini yaşayacaksın..ben 11.haftamın içindeyim şimdi.

yok artık korkmuyorum raatladım

5 haftada benimde bebeğim görünmemişti on gün sonra tekrar gitmiştim görmüştük merak etme canım daha çok küçük görünür

kızlar hamiş olduumu öğrendim 29unda 5 haftaık şuanda bebişim anca kese boşgöründü çok moralim bozuldu kızlar ne olur dua edn bana bol bol bebeğim klsı benimle bırakmasın beni çok uzun zamandır istiyorum 2 yılı çoktan geçti meleğim anneciğe sıkıca tutun sakın bırakma beni bitanem yüreğimin yarısı olmazs ben ne yaparım?12 hafta içinde görünmezzs boşgebelik lurmuş n olur da edin baana

Öncelikle tebrik ederim arkadaşım, kesenin boş görünmesi durumu benim bir arkadaşımın da başına gelmişti, 10 haftalıkken kanda görünüyordu fakat kesenin içinde görünmüyordu, sonra başka bir doktora daha gitti ve sanırım 12 haftalıkken falan görebildiler, sakın acele edipte kürtaj olayım deme, bir süre bekle, bazı doktorlar boş deyip kürtaja yönlendiriyor hemen malesef..

bendebebeğim 4 haftalıkken gitmiştim dr. gözükmemişti 15 gün sonra tekrar gittiğimde pıt ğıt atıyodu kalbi..geç yumurtlama olmuş benim.zaten dr.umda demişti.. seninde öyledir kesin sıkma canın.

Canım arkadaşım inşallah bebeğin karnındadırda saklanıyordur annesinden.
Bende hamile olduğumu idrar ve kan tahlilinde öğrendim dr. a gittim ama tam adet günümde gittim geçen haftaydı keseyi göremedim daha erken dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi belki haftayada görünmez ondan sonraki hafta görebiliriz dedi.Endişelenme dedi ama bende senin gibi çok tedirginim bakalım perşembe günü dr. a gidicem inşallah görünür.
Sana dua edicem sende bana dua et olurmu.

Ben çok yeniyim daha burada ama 5+6 hamileyim ve kese boş görüldü çok korkuyorum bebeğin olmayacağından ayrıca kanda beta hcg 10000 çıktı dün yaptırdım bu kandaki değerden anlaşılıyor mu acaba boş olup olmadığı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim sevgilerle:sinifsinif:

Ben çok yeniyim daha burada ama 5+6 hamileyim ve kese boş görüldü çok korkuyorum bebeğin olmayacağından ayrıca kanda beta hcg 10000 çıktı dün yaptırdım bu kandaki değerden anlaşılıyor mu acaba boş olup olmadığı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim sevgilerle:sinifsinif:
slm, korkulacak bişey yok bence, zira ben 5 +4 gittiğimde sadece keseyi gördüm 7+2de bebeği ve kalp atışını görebildim. boşuna sıkıntı yapma canım umarım en kısa zamanda bebeğini de kalp atışınıda görürsün:))

canım Allah yardımcın olsun , elini karnına koy ALLAHIN ismlerini zikret 99 kere anlamlarını da oku, mesala
....el mübdi......... de 99 kere anlamı : hiç yoktan ortaya koyan , vareden yaratandır, ondan başka yaratıcı olamaz ,
....el vacid......... : var olan herşeyi vareden , icad eyleyen, varlığı kendinden olan , dilediğini istediği anda var edip yaratandır, ona karşı hiç birşey kendini gizleyemez .
ve RABBıMıN diğer isimlerini , meryen suresini oku ,hakkında hayırlısı olur inşallah,

Son düzenleme:
Back
X