5hftalık hamileyim kesem boş bana dua edin 1 2 hafa içinde görnezse boş gebelik.....

kızlar hamiş olduumu öğrendim 29unda 5 haftaık şuanda bebişim anca kese boşgöründü çok moralim bozuldu kızlar ne olur dua edn bana bol bol bebeğim klsı benimle bırakmasın beni çok uzun zamandır istiyorum 2 yılı çoktan geçti meleğim anneciğe sıkıca tutun sakın bırakma beni bitanem yüreğimin yarısı olmazs ben ne yaparım?12 hafta içinde görünmezzs boşgebelik lurmuş n olur da edin baana

inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur.. Bu durumla karşılaşan var mı acaba??? Yani nebilim hamile gibi ama hamile değil yada neden olur ki?

keşke benimde önce kese boş denilip sonra görülseydi bebişim .ama öyle olmadı kese hep boş vede bthcg bini hiç geçmedi dokuz haftayı doldurunca kürtaj olacağım gün evde yoğun kanama ve sancıyla düştü.mayısın ikisindeydi hala unutamıyorum.bana çok büyük süpriz olmuştu çünkü bazı tedavileride önce görmüştüm. dörtbuçuk yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım.ALLAH IM inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin bütün isteyene...

Back
X