6+0 gebelik kese göründü ama kalp atışı yok.

Ebruyp

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
22
6
16
31
Kizlar merhaba.Sata göre 6+1 hamileyim.Dün doktora gittim.Kese göründü ama bebek yok ve kalp atışı duyulmadi haliyle.5 gun sonra gel duyulmazsa sagliksiz bir hamileliktir dedi.Sizce erken mi duyulmamasi icin gec dollenmeden dolayida olabilirmis ama doktor bu sekilde anlatmadi bana.6. Haftada kalp atisi duyan var mi?

6 hafta itibari ile kalp atışı duyulur ama stres yapma bence 1 hafta sonra git kalp dinlemek için

Hemen telaşlanma kardeşim
Kalbini ferah tut .
Moralini daima yüksek tut o minik kalbin en çok buna ihtiyacı var atabilmek için. 😊

Henüz erken.
Biz 6+5 de kalp duymuştuk. Nokta kadar bile değildi bebegin görünümü
Hatta görünmüyordu bile.
Minicik azıcık bir sesti .
Doktor daha çook çok ufak ancak bukadar demişti.

7-8 arasını beklemek en doğrusu
Geç döllenmelerde 9 da bile duyulabiliyor .
O sebeple hiç güzel canını sıkma.
Bu gidişinde inşaAllah hayırlı haberler Alırsın

Bu arada bazı doktorlarda maşallah felaket tellalı gibi.
hasta pisikolojisinden hiç anlamıyorlar.
Banada zamanında çok denk geldi bunlardan.
Hemen en kötü şeyi söyleyip hamile kadının kafasına bi ton soru bırakıp gidiyorlar.

Soyları tükense keşke böylelerinin. 😁😆

Haftaya randevum var zaten carsamba gidicem doktora ama cok korkuyorum ya duyulmazsa diye:KK43:

Hemen telaşlanma kardeşim
Kalbini ferah tut .
Moralini daima yüksek tut o minik kalbin en çok buna ihtiyacı var atabilmek için. 😊

Henüz erken.
Biz 6+5 de kalp duymuştuk. Nokta kadar bile değildi bebegin görünümü
Hatta görünmüyordu bile.
Minicik azıcık bir sesti .
Doktor daha çook çok ufak ancak bukadar demişti.

7-8 arasını beklemek en doğrusu
Geç döllenmelerde 9 da bile duyulabiliyor .
O sebeple hiç güzel canını sıkma.
Bu gidişinde inşaAllah hayırlı haberler Alırsın

Bu arada bazı doktorlarda maşallah felaket tellalı gibi.
hasta pisikolojisinden hiç anlamıyorlar.
Banada zamanında çok denk geldi bunlardan.
Hemen en kötü şeyi söyleyip hamile kadının kafasına bi ton soru bırakıp gidiyorlar.

Soyları tükense keşke böylelerinin. 😁😆
Aynen oyle canim.Baska doktora gidicem zaten.Bisey goruyorum ama bebek mi degil mi anlayamadim diyo saka gibi ultrasan fotografi bile vermedi.

6 hafta için çok erken direk teşhis koymuş.
Ben kalp atışını 8.Haftada duydum hatta doktorum bakıp strese girmeyelim çok küçük duyulmaz zaten dedi önceleri

Kizlar merhaba.Sata göre 6+1 hamileyim.Dün doktora gittim.Kese göründü ama bebek yok ve kalp atışı duyulmadi haliyle.5 gun sonra gel duyulmazsa sagliksiz bir hamileliktir dedi.Sizce erken mi duyulmamasi icin gec dollenmeden dolayida olabilirmis ama doktor bu sekilde anlatmadi bana.6. Haftada kalp atisi duyan var mi?
İki gebeliğimde 8 haftadan önce duyulmadı,ilkine dış gebelik ikincisine boş gebelik dediler, sonuç olarak iki kızım var,adet döngünüz uzunsa geç döllenme olabilir

Ben 6+2 de duydum ama herkesin aynı olcak diye birşey yok .
geç döllenme olmus olabılır .
muayene gününe kadar hayırlısı için dua et.
rabbim korktugunla karşılaştırmasın

Daha erkendir hakkında hayırlısı olsun inşallah belirtilerin devam ediyor mu mesela göğüs hassasiyeti bitane kürtajım var seni üzmek için söylemiyorum Sakın yanlış anlama o gebeligimde belirtilerim yok olmuş du kişiden kişiye değişir gerçi allah yardımcın olsun ama bence erken daha

Buarada bende pazartesi gidicem kalp atışı için geç duyuluyor benim gebeliklerimde 7 haftayı geçerken erken gitmedim bu yüzden

Daha erken duyulur bence 2 hafta sonra inşallah.Geçen hafta 8+4 tüm duyulmadı bugün 9+3 üm yine duyulmadı ya yarın ya da c.tesi kürtaj olacağım boş gebelikmiş.Bugün hastanede biri anlatıyordu arkadaşına da boş gebelik demişler ama 8.haftasında kalp atışı ve bebeği görmüşler umudunu kaybetme.Benim başıma geldi diye herkesin aynı olacak değil 😊

Bir de sakın olumsuza odaklama kendini.Ben duyunca bile sevinememiştim birşey olacağını hissetmiş gibi.Leke gelecek diye boyna lavaboya giderdim 4 haftalıkken lekelenme oldu progestana başladım.Kesin boş gebelik dedim sürekli internetten araştırdım deli gibi sonucu öyle oldu insan iyi düşünmeli aslında neyden korkarsan başına geliyor

Benimde 7. Haftada duyulmuştu oğlumda canm.. Şuan daha çok erken kalp sesi icin.. Sen simdiden stres yapma bunun icin.. İnşallah duyarsın biraz daha bekle bakalm

9.haftada duyanı okuduk burada, canını sıkma ama lütfen başka dr daha git

Özel hastaneler de daha erken duyuluyor benim 6+4 su özel de duyduk devlet e geldim 7+1 olmasına rağmen çok küçük duyulmuyor beş gün sonra gel dedi 8+0 da duydum kalp atışını devlet te özeti l de 6+4

Back
X