6+0 gebelik kese göründü ama kalp atışı yok.

Özel hastaneler de daha erken duyuluyor benim 6+4 su özel de duyduk devlet e geldim 7+1 olmasına rağmen çok küçük duyulmuyor beş gün sonra gel dedi 8+0 da duydum kalp atışını devlet te özeti l de 6+4
Özele gidiyorum zaten canim

Bende 6 haftalıkken duymamıştım doktor iki hafta sonra gel kalp atışını o zaman dedi 8. Hafta da duyduk
İçinizi ferah tutun bnce

Kizlar merhaba.Sata göre 6+1 hamileyim.Dün doktora gittim.Kese göründü ama bebek yok ve kalp atışı duyulmadi haliyle.5 gun sonra gel duyulmazsa sagliksiz bir hamileliktir dedi.Sizce erken mi duyulmamasi icin gec dollenmeden dolayida olabilirmis ama doktor bu sekilde anlatmadi bana.6. Haftada kalp atisi duyan var mi?
Benim de öyle oldu. Keseyi gördük ama bebisi sonra gördük. Telâş yapma. Allah en hayırlısını bilir.

Kizlar merhaba.Sata göre 6+1 hamileyim.Dün doktora gittim.Kese göründü ama bebek yok ve kalp atışı duyulmadi haliyle.5 gun sonra gel duyulmazsa sagliksiz bir hamileliktir dedi.Sizce erken mi duyulmamasi icin gec dollenmeden dolayida olabilirmis ama doktor bu sekilde anlatmadi bana.6. Haftada kalp atisi duyan var mi?
Bizimki gayet 7 de kalp atışı alındı.
Doktor da azcık öküzmüş kusura bakma yani!
Düşme ihtimali olsa bile öyle söylenmez yani, bakalım haftaya belli olur fln der.
Ayrıca bu ilk haftalar arfı eksi 5 gün oynuyor makineler ve geç döllenme de olabilir. Benim sat tan gitseydimmm ohooo 9. Hafta kalp atışı duydum derdim sana

hayırlı uğurlu olsun sakın canını sıkma kendine dikkat et . Ben 4+4 te keseyi gördüm 5+5 te kalp atışı ama doktor o gün bize dinletmemişti daha çok küçük gerek yok ben gördüm kalp atışı var demişti . Bizimki biraz aceleciydi . Herkes öyle olacak diye bir kaide yok bir arkadaşım 2 çocuğunda da 8. Haftada duydu

Daha erkendir hakkında hayırlısı olsun inşallah belirtilerin devam ediyor mu mesela göğüs hassasiyeti bitane kürtajım var seni üzmek için söylemiyorum Sakın yanlış anlama o gebeligimde belirtilerim yok olmuş du kişiden kişiye değişir gerçi allah yardımcın olsun ama bence erken daha
Devam ediyor canim suan

Çok erken henüz . Lütfen üzülüp stres yapmayın doktorum 9-10 haftaya kadar dinletmedi bile zararlı diye sadece görüntü olarak gösterdi .8.haftada olması lazım kendim gidip dinlemiştim başka bir yerde stres olup . Benim yaptığımı siz yapmayın sağlıklı bir gebelikse zaten devam edecektir erkenden kendinizi strese sokmayın . Sevgiler ☺️

Kimisi 7 8 haftalikken duyuyorrrr canim insalllah duyarsin meleginin kalp atislarini sag salimde kucagina alirsin doktorun biraz moral vermesi gerekirken senin motiveni düşürmüş sadece

Kuzular birşey sorucam 5.6.7. Haftalar da kalp sesi duyanlar vajinal ultrasonla mı duydunuz? Alltan muayene olmak istemiyorum onun için soruyorum
Benim 6 hafta 4 günlük duyduk alttan bakmak istemiyolar doktorlar akıntı şikayetim vardı bakamam dedi ilaç yazdı devlete gidiyorum

Ben de 6+2 de duydum ama çok cılız bi sesti ve ancak vajinal ultrasonla duyuldu canını sakın sıkma

7.haftada duymuştum ben bozma moralini...bu doktorları ben hiç anlamıyorum gerçekten...

Back
X