• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 +0 hamilelik kese yok

gzm1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar son reglime göre tam 6 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor
Son beta değerim 887.26 karından ultrasonla baktı ama kese göremedi
Dış gebelik olabileceğini söyledi cuma günü tekrar kan vericem tekrar ultrasonla bakıcak doktor yinede görünmezse yüksek ihtimal dış gebelik olucağı için sonlandırılması gerektiğini belirtti bu durumu yaşayan var mı çok endişeliyim ve korkuyorum

Eklentiler

• IMG_0987.webp
    IMG_0987.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 32
Dış gebelik olabileceğini söyledi cuma günü tekrar kan vericem tekrar ultrasonla bakıcak doktor yinede görünmezse yüksek ihtimal dış gebelik olucağı için sonlandırılması gerektiğini belirtti bu durumu yaşayan var mı çok endişeliyim ve korkuyorum
1500 2000 civarı görünür kese sen geç döllenme son galiba hafta olarak bakma betaya bak canim

Ama değerlerin düzenli artmamis normalde 2 katı artmalı 2 günde bir yinede bekle erken olabilir

Birde beta değerimin 6. Haftaya göre düşük olduğunu söyledi

2 günde bir %60lık artışın iyi olduğu söyleniyor. Diğer arkadaşın dediği gibi geç döllenme olabilir. Benim betam 1000i geçtikten sonra vajinal muayene ile kese görülmüştü.

Alttan baksaydı görürdü belkide
Evet bende alttan bakar diye düşünmüştüm ama bakmadı sadece karından baktı
Yarın vajinal ultrason yapıcak eğer yine göremezse dış gebeliktir sonlandırırız dedi

2 günde bir %60lık artışın iyi olduğu söyleniyor. Diğer arkadaşın dediği gibi geç döllenme olabilir. Benim betam 1000i geçtikten sonra vajinal muayene ile kese görülmüşt
2 günde bir %60lık artışın iyi olduğu söyleniyor. Diğer arkadaşın dediği gibi geç döllenme olabilir. Benim betam 1000i geçtikten sonra vajinal muayene ile kese görülmüştü.
Peki kaç haftalıktı sizin ilk kese görüldüğünde

6 haftaya kadar kesenin görünmesi gerekiyordu beta değerin haftana göre geride kalmış dedi
Sanırım doktoru değiştirmeliyim

Bu betada karindan hemde kese gorunmezki zaten. Alttan bile belki gorunur yani.

umutlandırmak istemem ama yine de hemen sonlandırır diyenden kaçın. benim 8. haftaya yakın kese zor göründü. karından zaten göremedi. vajinal hatırlıyorum. çok minik gördü.
karın yağlarından dolayı uzun süre hep alttan baktı doktorum. kontrollerimi bile öyle yaptı. çokta kilolu birisi değilim.
Baktığı cihaz bile etkiliyor.
imkan varsa başka bir doktora görünün. hakkınızda hayırlısı olsun.

umutlandırmak istemem ama yine de hemen sonlandırır diyenden kaçın. benim 8. haftaya yakın kese zor göründü. karından zaten göremedi. vajinal hatırlıyorum. çok minik gördü.
karın yağlarından dolayı uzun süre hep alttan baktı doktorum. kontrollerimi bile öyle yaptı. çokta kilolu birisi değilim.
Baktığı cihaz bile etkiliyor.
imkan varsa başka bir doktora görünün. hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet haklısınız yarın özele gideceğim

Back
X