- 6 Aralık 2024
- 19
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi realisteker
-
Yolk kesesinin olması bebeğin var olduğunu gösterir. Kalp atışı için daha erken acele etmeyin haftaya duyarsınız inşallahKızlar merhaba bugün 6+0 hamilelik günündeyim . Doktor rahim duvarın kalın yolk kesesini görebildik dedi ama kalp atışını henüz duyamadık dedi . Bebeği de göremedik sadece yolk kesesini gördük alttan muayene ile . Gaz olduğu için normla göremedik . Bu durum sizce normal mi . Fotoğrafı yorumlar mısınız kese boyutu normal mi
İnşallah . Çok teşekkür ederimYolk kesesinin olması bebeğin var olduğunu gösterir. Kalp atışı için daha erken acele etmeyin haftaya duyarsınız inşallah
Çok erken bence ben 7. Haftada duymuştum hatta7+3 de duydumKızlar merhaba bugün 6+0 hamilelik günündeyim . Doktor rahim duvarın kalın yolk kesesini görebildik dedi ama kalp atışını henüz duyamadık dedi . Bebeği de göremedik sadece yolk kesesini gördük alttan muayene ile . Gaz olduğu için normla göremedik . Bu durum sizce normal mi . Fotoğrafı yorumlar mısınız kese boyutu normal mi
Yolk görüldüyse sorun yok canımKızlar merhaba bugün 6+0 hamilelik günündeyim . Doktor rahim duvarın kalın yolk kesesini görebildik dedi ama kalp atışını henüz duyamadık dedi . Bebeği de göremedik sadece yolk kesesini gördük alttan muayene ile . Gaz olduğu için normla göremedik . Bu durum sizce normal mi . Fotoğrafı yorumlar mısınız kese boyutu normal mi
Bende aynı durumdayım sonuç ne olduHepinize çok teşekkür ederim kızlar haftaya gidince paylaşırım güncel durumu
Bugün gittim şükür sonunda zor da olsa karından ultrasonda görebildik . 6+3 dedi doktor 5 mm olmuş kalp atışını duydukBende aynı durumdayım sonuç ne oldu
Sizin için üzüldüm. Ben de boş kese olduğu için kürtaj olucam. Doktorunuz tekrar gebelik hakkında birşeyler söyledi mi?Maalesef bebeğimin kalp atışı durdu ve normalde 9+0 olması gerekirken 7+3 dediler . 28.12 .2024 te kürtaj oldum ikinci hamileliğimdi ve aynı haftada ikinci kez aynı haftada bebeğimin kalbi duruyor .
Benimde aynı haftalarda hiç kalp atışı duymadan düşük yaşadım. Hatta ikincisini henüz düşüremedim. Kürtaj olucam muhtemelen. Mutlaka genetik test yaptır canım. Pıhtılaşma bozukluğuda olabilir dediler banaÜç ay korunun dedi . Başka bi doktora gittim araştırılması için . Rahim filmi çekildi ,şeker yüklemesi yaptılar insülin 29,5 çıktı sonucu daha göstermedim . Sanırım şekerden şüphelendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?