Vajinal kalp atışı baktırmak

alya_6116

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
8
0
1
33
Merhaba kızlar bebeğim 8haftalık ama kalp atışı duyamadılar. Alttan muayene yapmak istediler ama benim korkum oldugu için baktıramadım sizce normal mi🥲kalp atışı duyulmaması birde alttan muayene acıyomu çok

Merhaba kızlar bebeğim 8haftalık ama kalp atışı duyamadılar. Alttan muayene yapmak istediler ama benim korkum oldugu için baktıramadım sizce normal mi🥲kalp atışı duyulmaması birde alttan muayene acıyomu çok
Merhaba Acımıyor ben rahatsızlığımdan ötürü yıllardır vajinal muayene oluyorum hamile kaldım bebek küçüktü yine vajinal muayene oldum korkulacak birşey yok rahat olun

Kız o acılı birşey değil ki, yeni oluşan bebekte kalp duyulmaz ritim izlenir zaten, bekle bir hadta daha birşey olmaz, sağlıcakla gelişir duyarsın inşallah, vajinal muayeneden de korkacak bı durum yok, inan anlamiyorsun bile, o acıtan ağrıtan birşey değil

Cesaretini topla gözünü kapat bir bakmışsın hemen bitecek bende çok korkuyordum aslında utanıyordum ama saniyelik bakıyor aleti yerleştiriyor hemen ekrana bakıyor zaten

Acımıyor tabi ki vajinal muayene daha iyi hem erken haftalarda

Merhaba Acımıyor ben rahatsızlığımdan ötürü yıllardır vajinal muayene oluyorum hamile kaldım bebek küçüktü yine vajinal muayene oldum korkulacak birşey yok rahat olun
Bugün kendi doktoruma kontrolüm var dua edin bana kalp atışını duysunlar alt muaynede isterse biraz sıkıcam kendimi olmazsa..

Bugün kendi doktoruma kontrolüm var dua edin bana kalp atışını duysunlar alt muaynede isterse biraz sıkıcam kendimi olmazsa..
Umarım herşey yolunda gitmiştir sizin için. Bugün benimde kontrolüm vardı 8 haftaya kadar alttan muayene etti doktorum şuan 12 haftalığız artik karından bakıyor

Kızlar bugün gittim üstten bebeği görüyo ama kalp atışı için alt muayne bakmak istedi çok kastım sıktım kendmi bakamadı hadda eve geldim ki iç çamaşırım kan olmuş ve bana 6+4günlük oldugunu söledi sizce norml mi kalp atışı

Back
X