6+1 de kanamam başladı

selcan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
121
23
98
27
Merhaba kızlar 6 haftalık hamileyim bir hafta önce hafif lekelenmem olduğu için doktorum progestana başlattı fitil olarak kullanıyordum 3 gün önce keseyi gördük bir sıkıntı yok demişti doktorum dün sabah progestan kullanmayı unuttum ve bu sabah yoğun kırmızı kanamam başladı sizce endişelenmeli miyim dün unuttuğum için olabilir mi bu kanama?

Bana eczacım progestanın etkisinin 1 ay sürdüğünü söylemişti . Bi doktorunuza görünün isterseniz ağır iş vs mi yaptınız

Doktora gideceğim bugün dün pazara gitmiştim biraz ağır kaldırmıştım
Dikkat etmelisiniz hem kanamaniz var hem ağır tasiyonuz benimde 6 haftadan 17 haftaya kadar kanamalarim oldu bazen yoğun şekilde ama çok şükür dikkat ettim ve zorlu süreci atlattim sizin şuan yatıp dinlenmeniz lazım

Kanama alamım varmış doktor progestan iğne verdi bol bol dinlenmem gerekiyormuş
Benimde vardı kanamam alanım, yemek tuvalet ve banyo harici kalkmadım. Günde 3 litre su içmeye dikkat ettim bide c vitamini ve havucu bol tükettim. Sakın maydonoz hurma adaçayı vs tüketmeyin. İnşallah geçer kanama alanınız

Progestanı doğuma kadar sabah akşam fitil olarak kullandım.Bendede kırmızı kanama 1 kere oldu plesantanın dışında kanama alanı vardı.Sonra kahverengiye döndü ve azaldı ama bitmedi.Kahverengiden korkmayın.Ağır kaldırmayıb bol bol dinlenin

Bende 6 haftalık hamileyim benimde bu sabah kahverengi kanamam oldu ve goguslerim şişkinliği indi çok korkuyorum bunu yaşayan varmı sizin şuan nasıl

Bende 6 haftalık hamileyim benimde bu sabah kahverengi kanamam oldu ve goguslerim şişkinliği indi çok korkuyorum bunu yaşayan varmı sizin şuan nasıl
Canım ihmal etme doktoruna git ben bebegimi kaybettim 7 haftalik ti bebeğim birazdan yatisim yapilacak ve kürtaj olacağım

Göğüs şişkinliği indimi kanamadan sonra Benim şuan inmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…