Bana eczacım progestanın etkisinin 1 ay sürdüğünü söylemişti . Bi doktorunuza görünün isterseniz ağır iş vs mi yaptınızMerhaba kızlar 6 haftalık hamileyim bir hafta önce hafif lekelenmem olduğu için doktorum progestana başlattı fitil olarak kullanıyordum 3 gün önce keseyi gördük bir sıkıntı yok demişti doktorum dün sabah progestan kullanmayı unuttum ve bu sabah yoğun kırmızı kanamam başladı sizce endişelenmeli miyim dün unuttuğum için olabilir mi bu kanama?
Doktora gideceğim bugün dün pazara gitmiştim biraz ağır kaldırmıştımBana eczacım progestanın etkisinin 1 ay sürdüğünü söylemişti . Bi doktorunuza görünün isterseniz ağır iş vs mi yaptınız
Daha gebeliğiniz çok yeni lütfen ağır kaldırmayın ağır iş yapmayın ben evimi bile süpürmedimDoktora gideceğim bugün dün pazara gitmiştim biraz ağır kaldırmıştım
Dikkat etmelisiniz hem kanamaniz var hem ağır tasiyonuz benimde 6 haftadan 17 haftaya kadar kanamalarim oldu bazen yoğun şekilde ama çok şükür dikkat ettim ve zorlu süreci atlattim sizin şuan yatıp dinlenmeniz lazımDoktora gideceğim bugün dün pazara gitmiştim biraz ağır kaldırmıştım
Çok teşekkür ederim dikkat edeceğimDaha gebeliğiniz çok yeni lütfen ağır kaldırmayın ağır iş yapmayın ben evimi bile süpürmedim
Çok teşekkür ediyorum dinleneceğimDikkat etmelisiniz hem kanamaniz var hem ağır tasiyonuz benimde 6 haftadan 17 haftaya kadar kanamalarim oldu bazen yoğun şekilde ama çok şükür dikkat ettim ve zorlu süreci atlattim sizin şuan yatıp dinlenmeniz lazım
Haber edin mutlakaÇok teşekkür ederim dikkat edeceğim
Tamam şimdi doktora gidiyorumHaber edin mutlaka
Kanama alamım varmış doktor progestan iğne verdi bol bol dinlenmem gerekiyormuşHaber edin mutlaka
Benimde vardı kanamam alanım, yemek tuvalet ve banyo harici kalkmadım. Günde 3 litre su içmeye dikkat ettim bide c vitamini ve havucu bol tükettim. Sakın maydonoz hurma adaçayı vs tüketmeyin. İnşallah geçer kanama alanınızKanama alamım varmış doktor progestan iğne verdi bol bol dinlenmem gerekiyormuş
Bende 6 haftalık hamileyim benimde bu sabah kahverengi kanamam oldu ve goguslerim şişkinliği indi çok korkuyorum bunu yaşayan varmı sizin şuan nasılMerhaba kızlar 6 haftalık hamileyim bir hafta önce hafif lekelenmem olduğu için doktorum progestana başlattı fitil olarak kullanıyordum 3 gün önce keseyi gördük bir sıkıntı yok demişti doktorum dün sabah progestan kullanmayı unuttum ve bu sabah yoğun kırmızı kanamam başladı sizce endişelenmeli miyim dün unuttuğum için olabilir mi bu kanama?
Canım ihmal etme doktoruna git ben bebegimi kaybettim 7 haftalik ti bebeğim birazdan yatisim yapilacak ve kürtaj olacağımBende 6 haftalık hamileyim benimde bu sabah kahverengi kanamam oldu ve goguslerim şişkinliği indi çok korkuyorum bunu yaşayan varmı sizin şuan nasıl
Çok üzüldüm Rabb'im yar ve yardımcınız olsunCanım ihmal etme doktoruna git ben bebegimi kaybettim 7 haftalik ti bebeğim birazdan yatisim yapilacak ve kürtaj olacağım
Göğüs şişkinliği indimi kanamadan sonra Benim şuan inmişDikkat etmelisiniz hem kanamaniz var hem ağır tasiyonuz benimde 6 haftadan 17 haftaya kadar kanamalarim oldu bazen yoğun şekilde ama çok şükür dikkat ettim ve zorlu süreci atlattim sizin şuan yatıp dinlenmeniz lazım
Allah razı olsun canım benimÇok üzüldüm Rabb'im yar ve yardımcınız olsun
Amin sendende canım nasıl oldun?Allah razı olsun canım benim
Girdim çıktım şimdi ağrım var biraz okdr canım sağolasınAmin sendende canım nasıl oldun?
Rabb'im isabetli şifalar versinGirdim çıktım şimdi ağrım var biraz okdr canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?