ters bir hareket mi yaptın? ya da ağır bir şey mi kaldırdın? Dikkat et sakın yorma kendini. Bende de olmuştu progestan kullanıyorum. Doktor sana da verir kesin.Arkadaşlar 6+1 olarak hamileyim.
Dün 2-3 bugün de 1-2 damla kadar kahverengi ( pembe veya kırmızı değil) akıntı geld, ağrım falan yok, endişelenmeli miyim? Bugün kontrolüm var akşam saatinde ama sormak istedim??
Ve sizce bugün kalp atışı duymasam bile bebeğimi görebilir miyim dersiniz??
Yok canım 5+0'da keseyi gördük, bugün nasipse bebeği görme hedefimiz var. Hiç bir ağır hareket yapmadım,dinleniyorum ,evde iş yapmıyorum ,işte de oturup ayağımı altıma koyduğumu sehpaya uzatıyorum. Ama akşam metrobüsle dönücem eve,ordan da hasteneye gidicez eşimle, korkuyorum ,normal mi bu akıntı?
Çalışırken hamilelik zormuş...
Güzel şeyler düşün. Şimdi bir kaç dakikanı bunun için ayır. Kapa gözlerini ve bebeğinin pıt pıt atan kalbini duyduğunu hayal et. Pozitif enerjiyi çağır ki her şey güzel olsun Allah'ın izniyle.Teşekkür ederim,akşamı nasıl bekleyeceğim şimdi bilmiyorum ufff.Allah büyüktür ne diyebilirim.
Hemşire biraz saçmalamış bence. Kanama hafif sıkıntı olmaz ama mutlaka progestan kullanman gerek ve devamlı yatarak dinlenmelisin. Bende de oldu aynısı ve doktor sadece tuvalete gitmek için yerinden kalkacaksın dedi. Bir hafta dikkat ettikten sonra doktora kontrole gittiğimde kanamanın durduğunu gördük ama yine de ilk üç ay dolana kadar dinlenmeye devam edeceğim. Progesterona da devam...Arkadaşlar eşimle konuştum,o da işyerinin hemşiresine sormuş, devamlı olarak kanama olmuyorsa akşamdan önce gitmek için acele etmesine gerek yok korkmasın , bu durum bebek yerleşirken-büyürken rahimdeki bazı pis unsurları atması demektir demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?