6+1 günlük hamileyim ama kese görünmedi

yadisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
3
1
38
35
Merhaba benim başımdan üç kez gebelik geçti ilk gebeliğim boş keseydi ikincisi altıncı haftada düşük oldu üçüncüsünde de kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum şimdi yine hamileyim geçen hafta Dr gittm kese görünmedi bu gün yine gittim hem üstten hem alttan baktı ama yine kese görünmedi ve kahverengi akıntım var bugün kan verdim yarin sonuç alcam lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız neden böyle oluyor

Çok geçmiş olsun kayıplarınız için.
Eşiniz hiç sperm analizi yaptırdımı?
Sperm olabilir ama kalitesi yani morfolojisi iyi olmayabilir bu da yumurtayı dölleyen spermin sağlıksız olduğunu düşündürür.
Rahim içinde bir sorun olabilir.
Bir çok sebebi olabilir ama araştırılması gerekiyor.

Teşekkür ederim evet eşim sperm testi yaptırdı bi problem cıkmadı sadece sperm hareketleri biraz yavas ama sorun olacak kadar değilmiş kan pıhtılaşması olabilir demişti doktorm kan pıhtılaşması da yok ama bu sefer tedbir amaçlı clexane kullanıyorum onun bi zararı olmuşmudur diye düşünüyorum

normalde kese 4 ve 5 haftada gorunur benimkini doktor gormustu ama bende 8 haftamda dusuk yaptim il defa cok uzucu sanada cok gecmis olsun.doktorun ne diyor bu duruma

Canım gelişmemiş olabilir bebek

Bende 7 haftalik hamileyim kese var ama kalp atisi yok emin olmak icin bikac gin sonra tekrar gel dedi doktorum. Kalp atosi yoksa kurtaj mi gerekiyor yasamiyor mu benim bebegim

Bende 7 haftalik hamileyim kese var ama kalp atisi yok emin olmak icin bikac gin sonra tekrar gel dedi doktorum. Kalp atosi yoksa kurtaj mi gerekiyor yasamiyor mu benim bebegim
Gerçi Döllenme varsa haftaya atış olur inşallah değilse alırlar tatlım benimde ilk gebeliğim öyle oldu

sen hamilelik belirtilerini yasiyorsan ve artiyorsa belirtiler sorun yoktur.

sen hamilelik belirtilerini yasiyorsan ve artiyorsa belirtiler sorun yoktur.
Bu ikinci hamileligim ilk hamileligimde bulantidan basimi kaldiramiyordum daha hamile oldugumu ogrenmeden bulantilarim baslamisti ama bunda cok nadir bulantim oluyor yorgunluk halsizlik varda ilk hamileligim gibi degil bide bebek 7. Haftada normalde 10-12 mm civari oluyormus benim bebis 2 mm

Bebek mi 2mm canım

bende gecen hafta 8 haftalik bebegimi dusurdum.ama doktor 6 haftalik gibi demisti dusuk olmadan surekli kahverengi akintim vardi benim ucuncu bebegimdi digerlerinde cok istifra ediyordum bunda sadece bulantim vardi halsizlik ilk basta oldu sonra gecti ve birden kanama oldu adaetten biraz daha fazla ve bebegim dustu o zaman anladim belirtilerin olmamasinin sebebi bebegin gelismedigi icinmis belki bu degisiktir diye dusunmustum alahim kimseye yasatmasin.kotu dusunme nasip hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…