Merhaba benim başımdan üç kez gebelik geçti ilk gebeliğim boş keseydi ikincisi altıncı haftada düşük oldu üçüncüsünde de kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum şimdi yine hamileyim geçen hafta Dr gittm kese görünmedi bu gün yine gittim hem üstten hem alttan baktı ama yine kese görünmedi ve kahverengi akıntım var bugün kan verdim yarin sonuç alcam lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız neden böyle oluyor
Çok geçmiş olsun kayıplarınız için.
Eşiniz hiç sperm analizi yaptırdımı?
Sperm olabilir ama kalitesi yani morfolojisi iyi olmayabilir bu da yumurtayı dölleyen spermin sağlıksız olduğunu düşündürür.
Rahim içinde bir sorun olabilir.
Bir çok sebebi
Canım gelişmemiş olabilir bebekMerhaba benim başımdan üç kez gebelik geçti ilk gebeliğim boş keseydi ikincisi altıncı haftada düşük oldu üçüncüsünde de kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum şimdi yine hamileyim geçen hafta Dr gittm kese görünmedi bu gün yine gittim hem üstten hem alttan baktı ama yine kese görünmedi ve kahverengi akıntım var bugün kan verdim yarin sonuç alcam lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız neden böyle oluyor
Gerçi Döllenme varsa haftaya atış olur inşallah değilse alırlar tatlımBende 7 haftalik hamileyim kese var ama kalp atisi yokemin olmak icin bikac gin sonra tekrar gel dedi doktorum. Kalp atosi yoksa kurtaj mi gerekiyor yasamiyor mu benim bebegim
Bu ikinci hamileligim ilk hamileligimde bulantidan basimi kaldiramiyordum daha hamile oldugumu ogrenmeden bulantilarim baslamisti ama bunda cok nadir bulantim oluyor yorgunluk halsizlik varda ilk hamileligim gibi degil bide bebek 7. Haftada normalde 10-12 mm civari oluyormus benim bebis 2 mmsen hamilelik belirtilerini yasiyorsan ve artiyorsa belirtiler sorun yoktur.
Bebek mi 2mm canımBu ikinci hamileligim ilk hamileligimde bulantidan basimi kaldiramiyordum daha hamile oldugumu ogrenmeden bulantilarim baslamisti ama bunda cok nadir bulantim oluyor yorgunluk halsizlik varda ilk hamileligim gibi degil bide bebek 7. Haftada normalde 10-12 mm civari oluyormus benim bebis 2 mm
Evet bebek 2 mmBebek mi 2mm canım
ozaman gelişmemiş canım bebek alırlar doktor bişey demedi miEvet bebek 2 mm
Dusuk riski yok demisti ilk gittigimde. Gekismiyorsa alcaz dedi emin olmak icin bikac gun sonra tekrar gel dediozaman gelişmemiş canım bebek alırlar doktor bişey demedi mi
benimde ilk gebeliğim 9 haftalık olmustu 7. haftada kalmıs dediler 8mm di bebek gelişme durmus demişlerdi canımDusuk riski yok demisti ilk gittigimde. Gekismiyorsa alcaz dedi emin olmak icin bikac gun sonra tekrar gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?