6+1 haftalık gebelikte bebek görünür mü?

Çok teşekkür ederim. 🙏🏻🥰Normalde benim 6+5 gün olması gerekirdi ,ancak ultrasona göre bugün 6+1 çıktı. 2 hafta sonra gelin dediler. Siz duymuştunuz değil mi kalp atışını? 🙏🏻
İlk haftalarda böyle geriden gelebiliyor sonra yakalıyorlar haftasını. Yok duymadım ben daha kalp atışını. Sadece kesiyi gördük. Cuma günü gidicem. 7+1 olucaz. Bakalım inşallah duyarız 🥰🥰

İlk haftalarda böyle geriden gelebiliyor sonra yakalıyorlar haftasını. Yok duymadım ben daha kalp atışını. Sadece kesiyi gördük. Cuma günü gidicem. 7+1 olucaz. Bakalım inşallah duyarız 🥰🥰
Hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla duyarsınız.🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizinle günümüz de bire bir aynı.🥰🙏🏻Haber verirsiniz inşallah.

Hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla duyarsınız.🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizinle günümüz de bire bir aynı.🥰🙏🏻Haber verirsiniz inşallah.
Merhaba, biraz geç oldu bi süredir girmemiştim foruma. 16 temmuzda gittim kontrole. 7+1de bebeği gördük, kalp atışını duyduk. Çok şükür her şey yolunda. 🥰🥰🥰 sizin de öyledir umarım

Kızlar bi sorum olcak. Kalp atımını duyduktan sonra ne zaman tekrar kontrole gittiniz?
Gebeliğiniz hayırlı olsun 🌸🌸 7+1de duyduk kalp atışını. 3 hafta sonraya çağırdı. İlk gebeliğimde de öyle olmuştu. Bazı doktorlar kalp atımından sonra 12 haftalık olunca çağırıyorlar 2li tarama için. Çevremdeki arkadaşlarım genelde o şekilde gittiler.

Merhaba, biraz geç oldu bi süredir girmemiştim foruma. 16 temmuzda gittim kontrole. 7+1de bebeği gördük, kalp atışını duyduk. Çok şükür her şey yolunda. 🥰🥰🥰 sizin de öyledir umarım
Çok sevindim sizin adınıza, hayırlı olsun inşallah!😍🧿🙏🏻 ben bayram nedeniyle kontrole gidemedim. Önümüzdeki hafta randevu alacağım. Kalp atımını görmüştük biz ,ama duymamıştık.İnşallah onu da duyarız bu kontrolde!🙏🏻🙏🏻

Back
X