- 11 Ağustos 2018
- 894
- 854
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da ilk gittiğimde kalp atışını dinletmemişti göstermişti ekranda. Dinletmek için erken demişti canımArkadaşlar bugün kontrole gittim bebebimin kalp atışını gördüm ama duyamadım dr yavaş atıyor cumartesi günü tekrar gel bir daha bakalım dedi vajinal ult.muayene etmeyelim şimdilik dedi karnimdan baktı çok korkuyorum benim gibi bir şey yaşayan var mı (
Arkadaşlar bugün kontrole gittim bebebimin kalp atışını gördüm ama duyamadım dr yavaş atıyor cumartesi günü tekrar gel bir daha bakalım dedi vajinal ult.muayene etmeyelim şimdilik dedi karnimdan baktı çok korkuyorum benim gibi bir şey yaşayan var mı (
Duymadım ama kalbi gördüm hızlı değildi bizimki gibiydi cumartesi tekrar bakılacakMerhaba canım benim hemen hemen 5,5 haftayken görülmüştü ve duymuştuk ama yavaştı. Ben endişelenmiştim 1 hafta sonra bakalım dedi ve hepsi düzeldi.
Benim hep vajinal baktı hatta hala vajinal bakıyor daha net duyuluyor ve görülüyor içini rahat tut
karnından baktığı içinde net duyulmayabilir ben de çok endişelenmiştim gittiğimde durmuş olur diye çok korktum ferahla ve bekle :)
Duymadım ama kalbi gördüm hızlı değildi bizimki gibiydi cumartesi tekrar bakılacak![]()
Tamam kuzum mutlaka yazacağım guzel haber vereceğim insallahSen yüreğini ferah tut Allah'ın izniyle yiyecek ekmeği varsa bu dünyada sağlıkla gelecektir kalbi de hızlanır bi sonraki randevuya :) mutlaka yaz buraya da sonucu :)
Her şey Allahtan kuzum çok kotu bir duygu ama n2 yapalım bakalım artıküzülerek söylüyorum tabiki herkesin aynı olacak değil fakat 5,5 haftada duyulmadı kalp ayışı bebeğiminin 6+5 de kalp atıyodu ama duyulmadı ses. bekledik 2 hafta ve kese bozuldu almak zorunda kaldı doktor. İnşallah senin öyle değildir. Bol bol dua et, hayırlısı olsun canım.
Normalde zaten 7. Haftada kalp atışları duyulmuyor mu? 5,5 çok erken geldi bana hatta buradan okuduğum kadarıyla 9. Haftada bile kalp atışlarını duyanlar var çok geçmiş olsun allah tekrardan nasip etsin inşallahüzülerek söylüyorum tabiki herkesin aynı olacak değil fakat 5,5 haftada duyulmadı kalp ayışı bebeğiminin 6+5 de kalp atıyodu ama duyulmadı ses. bekledik 2 hafta ve kese bozuldu almak zorunda kaldı doktor. İnşallah senin öyle değildir. Bol bol dua et, hayırlısı olsun canım.
doktorum 9 haftaya kadar bekledi aslında ama kese bozulmuştu zaten son 2 günümdede inanılmaz bir karın ağrım vardı. 9 haftada kalp tışı ne göründü ne de duyuldu, dokturum 7. haftada sağlıklı bi gebelik değil gibi kendini hazırla ama bekleyelim demişti. amin inşallah şimdi yeniden itiyorum ama eşim istemiyor. değişik duygular içindeyim.Normalde zaten 7. Haftada kalp atışları duyulmuyor mu? 5,5 çok erken geldi bana hatta buradan okuduğum kadarıyla 9. Haftada bile kalp atışlarını duyanlar var çok geçmiş olsun allah tekrardan nasip etsin inşallah
Geçen hafta 5. Haftamda kesemi görmeye gittiğimizde doktor kalp atışlarının 7. Haftada duyulabileceğimi söyledi bayrama denk geleceği için bayramdan sonra gideceğiz inşallah siz çok erken gitmişsiniz moralinizi bozmayın 9. Haftada bile duyanlar var gerçekten eğer bu dünyada içecek suyu varsa bebişlerimizin her şekilde dünyaya gelir biz dua edelim.Arkadaşlar bugün kontrole gittim bebebimin kalp atışını gördüm ama duyamadım dr yavaş atıyor cumartesi günü tekrar gel bir daha bakalım dedi vajinal ult.muayene etmeyelim şimdilik dedi karnimdan baktı çok korkuyorum benim gibi bir şey yaşayan var mı (
Gerçekten insanın duyguları o kadar değişiyor ki doktorum bana dedi ki her şey mükemmel olsa bile bebeği doğurman %100 değildir bu oran %88 dir dedi bunu her zaman bilin dedi üzülüyorum ki o doktor şehir dısışında tatildeyken gittik geçen hafta.. bence akışına bırakın gezin hava alın stres yapmayın eşiniz de üzülmüştür inşallah allah nasip eder size de tekrardan.doktorum 9 haftaya kadar bekledi aslında ama kese bozulmuştu zaten son 2 günümdede inanılmaz bir karın ağrım vardı. 9 haftada kalp tışı ne göründü ne de duyuldu, dokturum 7. haftada sağlıklı bi gebelik değil gibi kendini hazırla ama bekleyelim demişti. amin inşallah şimdi yeniden itiyorum ama eşim istemiyor. değişik duygular içindeyim.
Inşallah hakkımızda hayırlı olurKızımda 7+6 görmüştük kalbinin attığını hatta doktor bile şaşırmıştı .Ben bugün kürtaj yazmıştım sana nasıl yaşadı demişti .2 yil önce 6 haftalıkken çok sağlıklı bi gebelik bu defa rahat olacaksın dedi.Tam 2 gün sonra kese bozuldu bebeğim düştü .Allah'a emanet edip içinizi ferah tutun.Dunyaya gelecek olan geliyor.
Bu arada yaşamaz sandıkları bebek 11 yaşında ve çok sağlıklı![]()
canim cok gecmis olsun.. cok zor ben de yasadim 11 haftada.. senin kac haftaliktiBebeğimin kalbi durdu kürtaj olcam bugün hiç iyi değilim