6+1 hamileyim henüz bebeği göremedim:(((

kezican

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
150
78
18
Selam kızlar.dün dr.konrolüm vardı.ultrasonda bebeği göremedik ve dr.dedi ki geç döllenme olduğu için şu an göremememiz normal.10 gün sonra tekrar gel dedi.ama ben çok korkuyorum ya göremezsek yine diye.ilk hamileliğim boş gebelikti,ya bu da aynı şekilde olursa diye aklım çıkıyor.aranızda bebeği 7 veya 8.haftalarda görebilen var mı??

daha çok erken drun dediği gibi geç döllenme olmuşsa hemen görülmez sonuçta adetin ilk gününü baz alıyorlar
ben şuan hamile kalsam 10. haftadan önce gitmem dra insan daha bir stres oluyor çünkü rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.

canım betahcgler ne durumda ? 7. haftada görülebilir geç döllenme ise belki 8.9. bile olabilir...

Sat im 11 temmuzken 28 agustosta gördüm kızimi cok endişelenme iyidir inşallah

Keseyi mi göremediniz bebeği mi?
Arkadaşım 5 haftalıkken sadece keseyi gördü bebeği 8. haftada görmüştü.

7. haftada bebeği göremeyip kürtaj önerdiler benim bir tanıdığımı. tavsiyem üzerine bekledi 5 gün ve şimdi 28 haftalık oldular :KK45: daha çok erken sakın canını sıkma bol su iç istirahat et. inşallah sağlıkla görünür 10 gün sonra

canını sıkmak istemem ama bende öyle oldum 6. haftada göremedi keseyi gördü kalp atışı başlamış bir iki gün atmış durmus banada 10 gün sonra gel demişti. ama kalp atışı olmaıdğı için kürtaj oldum umarım geç döllenmedir ve sağlıkla kucağına alırsın

daha çok erken drun dediği gibi geç döllenme olmuşsa hemen görülmez sonuçta adetin ilk gününü baz alıyorlar
ben şuan hamile kalsam 10. haftadan önce gitmem dra insan daha bir stres oluyor çünkü rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
ÇOK TEŞEKKÜRLER.AMA SAT A GÖRE ŞU AN 8+0 IM.ULTRASON ÖLÇÜMÜNE GÖRE DE 6+1 ÇIKTI DÜN.

Bende de gec dollenme oldu. Ultrasona gore 7+4 te duyduk kalp atisini. 10 gun daha bekle doktorunun dedigi gibi. Olumsuz yorumlara da takilma. Bos gebelik suphesi doktorun soylememisse yoktur. Sabir :)

7. haftada bebeği göremeyip kürtaj önerdiler benim bir tanıdığımı. tavsiyem üzerine bekledi 5 gün ve şimdi 28 haftalık oldular :KK45: daha çok erken sakın canını sıkma bol su iç istirahat et. inşallah sağlıkla görünür 10 gün sonra
AY UMUT OLDU BU BANA.İNŞALLAH CANIM SÖYLEDİĞİN GİBİ OLUR.ÇOK TEŞEKKÜRLER TAVSİYELERİN İÇİN:)

canını sıkmak istemem ama bende öyle oldum 6. haftada göremedi keseyi gördü kalp atışı başlamış bir iki gün atmış durmus banada 10 gün sonra gel demişti. ama kalp atışı olmaıdğı için kürtaj oldum umarım geç döllenmedir ve sağlıkla kucağına alırsın
BENİM DE İLK HAMİLELİĞİM ÖYLE OLMUŞTU.KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIM.ŞİMDİ DE BU YÜZDEN KORKUYORUM:(

Bende de gec dollenme oldu. Ultrasona gore 7+4 te duyduk kalp atisini. 10 gun daha bekle doktorunun dedigi gibi. Olumsuz yorumlara da takilma. Bos gebelik suphesi doktorun soylememisse yoktur. Sabir :)
ALLAHIM İNŞALLAH CANIM.BENİM DE SENİNKİ GİBİ OLUR.ÇOK TEŞEKKÜRLER POZİTİF YORUMLARIN İÇİN.DR DA ZATEN HERŞEY YOLUNDA GÖRÜNÜYOR KORKACAK BİŞEY YOK DEDİ AMA.BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİK OLDUĞU İÇİN ÇOK KORKUYORUM..

ALLAHIM İNŞALLAH CANIM.BENİM DE SENİNKİ GİBİ OLUR.ÇOK TEŞEKKÜRLER POZİTİF YORUMLARIN İÇİN.DR DA ZATEN HERŞEY YOLUNDA GÖRÜNÜYOR KORKACAK BİŞEY YOK DEDİ AMA.BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİK OLDUĞU İÇİN ÇOK KORKUYORUM..
Ilki bos gebelik olan hamileliklerde ikinci hamilelikte bos gebelik cikmasi %1 canim. Bos gebelikle ilgili makaleleri okursan bilgi alabilirsin. Teknik olarak bos gebe olman imkansiz gibi bir sey yani. Gebeler ust uste bos gebelik gecirmezler diye okumustum.

Back
X