6+1 hamileyim henüz bebeği göremedim:(((

kızlar bugün dr randevum vardı ve biz yine bebeği göremedik.cuma gününe kadar bekleyelim.tekrar göremezsek eğer kürtaj dedi dr.um.ağlamaktan bitap düştüm artıkkkk.çok korkuyorummmm.sata
göre 9 haftalığım.ama kesenin büyüklüğü aynı kaldı.büyümemiş 10 günde...::KK43:((
Mrhaba canim bende suanda senin konumundayim.yarin kan verecem.seninki bos gebelikmiymis cok merakettim.benim 2.gebeligimde bos gebelikti umarim buda oyle olmaz

7. haftada bebeği göremeyip kürtaj önerdiler benim bir tanıdığımı. tavsiyem üzerine bekledi 5 gün ve şimdi 28 haftalık oldular :KK45: daha çok erken sakın canını sıkma bol su iç istirahat et. inşallah sağlıkla görünür 10 gün sonra
Guzel4birseye vesile olmussunuz. Ne guzel. ALLAH razi olsun.
Ne sevinmistir. Doktorlar cok aceleci davranabiliyorlar.
Bu konularda bende hiç birsey bilmedigim icin kandiriliyordum sirf amaliyat parasi icin bir doktor tarafinsan ama neyseki cevreme cok danisan biriyim. O hatayi yapmadım.

Konu sahibi gonlunuzu ferah tutun. Birazdaha bekleyin. Gorursunuz insaALLAH.

kızlar bugün dr randevum vardı ve biz yine bebeği göremedik.cuma gününe kadar bekleyelim.tekrar göremezsek eğer kürtaj dedi dr.um.ağlamaktan bitap düştüm artıkkkk.çok korkuyorummmm.sata göre 9 haftalığım.ama kesenin büyüklüğü aynı kaldı.büyümemiş 10 günde...::KK43:((

Birazdaha bekleseniz? Ben internetten arastirdigimda dış gebelikte karin hizla buyuyormus yani kese.
11. Haftaya kadar filan bekleyin isterse tabi saglik açısından bir problem yoksa. Eger oyle olmasi sizin sagliginizi tehtit ediyorsa doktorun dedigini yaptın.

Back
X