Saç Rengi ve Saç Boyama 6.1

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.179
78
34
Saçım küllü sarı
Kış geldiği için koyultmak istiyorum zaten altta platin oldugundan küllü sarıya dönüyor saçım tekrar
Koleston kullanıyordum her zaman
Ama kolestonun 6.1 i kahverengiymiş
Boyayanlara soruyorum küllü kahve mi tutar riske atmayıp başka marka mı alıyım önerileri bekliyorum
istediğim saç rengi

Eklentiler

• Screenshot_20171228-152250.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
Kızlar bu renge boyasam nasıl olur fotograftaki gibi tutar mı

Eklentiler

• Screenshot_20171228-152750.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 139
Saç rengin ve istediğin saç rengi birbirinden çok farklı değil aslında. Seninki biraz daha sarımtırak istediğin renk hafif kahveye dönük.
İlk olarak saçların küllü olduğu için sonunda 0.1 olan bir boya seçersen yeşillenir. Belki noktası olmayan 7 gibi bir ana renkle karıştırırsan daha iyi olur.
İkincisi de boyalar malesef kapaktaki görselinden her zaman koyu çıkıyor. O yüzden 7 den aşağı bir boya seçmenizi tavsiye etmem. Fotoğrafınızda mı böyle çıktı bilmiyorum aslında şu an 7 tonlarında görünüyor ama işte biizm bu boyalar :)
Saçlarınızın açıklığı da küllü tonuda çok hoş görünüyor. Bozmadan koyultmak için belki bir kuaföre danışabilirsiniz tavsiye almak amaçlı.
Ama direk küllü kesinlikle vurmayın derim. Bir de bu şekilde market boyaları yerine daha etkili tüp boyalardan alabilirsiniz. Renk seçenekleri de daha fazla oluyor ^^

Teşekkür ederim konuyu açtıktan sonra banlanmıştım görenedim ve maalesed boyadım loreal 6.1 pek benzemedi fotofakine
Birde beyaz tenliyim bana küllüler yakışmıyomuş keşke başka bi renk boyasaydım

katılıyorum genelde herkes küllü sarılar küllü kumrallara bayılır ama bence küllü renkler esmerler
Teşekkür ederim konuyu açtıktan sonra banlanmıştım görenedim ve maalesed boyadım loreal 6.1 pek benzemedi fotofakine
Birde beyaz tenliyim bana küllüler yakışmıyomuş keşke başka bi renk boyasaydım
katılıyorum genelde herkes küllü sarılar küllü kumrallara bayılır ama bence küllü renkler esmerlere gidiyor ya beyaz teni daha soguk ölü gibi gösteriyo loreal degl palette öneririm

6.1 boyadım 1hafta oldu heralde 3 kez yıkadım hemen akmaya başladı yine güneşte sarı görünüyor
Ne renge boyamalıyım
Külsüz bi kumral kahveye benzeyen bi renk için

Ben esmerlere sarının tonlarını yakıştıramıyorum küllü de renk olarak güzel ama bi tuhaf ne biliyim
Sonu 0la biten bir boya alıcam

Ben esmerlere sarının tonlarını yakıştıramıyorum küllü de renk olarak güzel ama bi tuhaf ne biliyim
Sonu 0la biten bir boya alıcam
Aradıgın palette delıxe 6.0 koyu kumral cok güzel renk bi iki kez boyarsan tam oturur

Koleston 6.0 çok koyu geldi onu kullanmaktan vazgeçtim bunu alıcam 7.0 kutuda çok güzel görünüyor
Saçımın rengi iyice aksın öyle boyarım tam tutsun renk diye

Eklentiler

• unnamed.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…