6 - 12 Haziran 2022 Haftalık Burç Yorumları

10 -16 haz (1).jpg

10 -16 haz (2).jpg

10 -16 haz (3).jpg
 
tumblr_7dd3e8fbdf7bb56bc341cf761f7252aa_5bbc85f1_1280.jpg

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Haftanın ilerleyen günlerinde bir yeteneğinizin farkına varabilirsiniz. Sürpriz bir yerden elinize beklemediğiniz bir para gelebilir. Bir yatırım veya kazanç fırsatı önünüze düşebilir. Aynı şekilde hesapta kitapta olmayan bir harcama yapmanız gerekebilir.

BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR: Haftanın ilerleyen günlerinde dış görünüşünüzde bir değişime gidebilirsiniz. Daha önce planlamadığınız, çevrenizi şaşırtacak bir imaja geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca eğer bir ilişkiniz varsa partnerinizi şaşırtacak şeyler yapabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Haftanın ilerleyen günlerinde gizli bir aşka tutulabilirsiniz. Hiç beklemeyeceğiniz birisinin size platonik aşık olduğunu öğrenebilir veya kendiniz böyle bir durumun içine pat diye düşebilirsiniz. Ayrıca kontrolsüzce para harcayabilirsiniz.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Haftanın ilerleyen günlerinde kendinizi beklenmedik bir şekilde yeni bir sosyal grubun içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca gelecek hayalleriniz için gerekli finansal kaynakları sürpriz bir şekilde elde edebilirsiniz. Ayrıca hesapta olmayan bir online alışveriş yapabilirsiniz.

ASLANLAR VE YÜKSELEN ASLANLAR: Haftanın ilerleyen günlerinde kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Planda olmayan bir şekilde otorite figürlerinizle bir araya gelip işlerin finansal durumunu masaya yatırmanız gerekebilir. Patronlarınız güvendiğiniz bir noktada sizi şaşırtabilir.

BAŞAKLAR VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Haftanın ilerleyen günlerinde yurt dışıyla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gitme planlarınız varsa bunun için bir kaynak bulabilirsiniz veya yurt dışından bir eşya, bir hediye elde edebilirsiniz. Ayrıca uzak şehirde yaşayan birisiyle aranıza aşk tohumları ekilebilir.

TERAZİLER VE YÜKSELEN TERAZİLER: Haftanın ilerleyen günlerinde sizler için de sürpriz olacak bir miras gelişmesi yaşanabilir. Ayrıca beklenmedik bir ödeme, vergi veya sigorta borcu durumlar yaşanabilir. Cinsel hayatlarınızda daha önce deneyimlemediğiniz şeyleri deneyimleyebilirsiniz.

AREPLER VE YÜKSELEN AKREPLER: Haftanın ilerleyen günlerinde birliktelikler hayatınızda sürpriz gelişmelere açık olun. Yalnız olanlarınız beklemediği birisinden birliktelik adımları görebilir. Bir ilişkide olanlarınız partnerinden kendisini şaşırtacak davranışlar ve gelişmeler ile karşı karşıya kalabilir.

YAYLAR VE YÜKSELEN YAYLAR: Haftanın ilerleyen günlerinde meslek hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş değişimi, iş yerinde görev veya ekip değişimi, işe girme veya işten çıkma gibi durumlar olabilir. Ayrıca bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz. Beklenmedik bir hastane gündeminiz doğabilir.

OĞLAKLAR VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Haftanın ilerleyen günlerinde aşk hayatınızda koşullar çok hızlı gelişecek. Sürpriz bir kişiyle yakınlaşabilir, bir flörte başlayabilirsiniz. Ayrıca sizin için sıra dışı olacak bir hobi edinebilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınız varsa burada beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

KOVALAR VE YÜKSELEN KOVALAR: Haftanın ilerleyen günlerinde ev hayatınız ve aile geçmişinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinize planda olmayan bir eşya alımı yapabilirsiniz. Ailenizle aranızda finansal konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gayrimenkul alımı/satışı gibi gündemler doğabilir.

BALIKLAR VE YÜKSELEN BALIKLAR: Haftanın ilerleyen günlerinde yakın çevrenizde sizi şaşırtacak şok edici gelişmeler olabilir. Planda olmayan kısa mesafeli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.. Eğitim ödemesi yapabilirsiniz. Yakınınızda olan birisiyle sürpriz ve hızlı bir şekilde yakınlaşabilirsiniz. Ani bir kararla bir güç birliği kurabilirsiniz.




saturnyen astroloji
 
#venüsuranuskavuşumu etkisindeyiz 📣

📍Cuma itibariyle aşk ve ikili ilişkilerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir

📍Kimileri için Sürpriz tanışmalar yada teklifler oluşabileceği gibi sorunlu ilişkilerde güvensizlik kaynaklı ani kopuşlar meydana gelebilir

Önümüzdeki günlerde beklenmedik parasal kazançlar, işbirlikleri yada ortaklık teklifleri şaşırtabilir! Bir taraftan ani para çıkışları, dengesiz harcamalar zorlayabilir #dikkat

Öte yandan imaj değiştirmek, farklı giyim kuşam stilleri denemek, yeme/içme beslenme alışkanlıklarını değiştirmek gibi durumlarda harekete geçebiliriz

Bireysel açıdan daha özgür hissedebiliriz, modumuz yükselebilir. Aniden gelen sürprizler hayatımızda kalıcı olabilir📍 Monotonluktan uzaklaşıp farklı şeyler denemenin tam sırası!



Astrolog Tuğçe YILDIZ
 
X