Bebek İkinci El 6-18 ay arası kız bebek kıyafetleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi sdoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 yaş şort takım siyah beyaz
9 ay alt üst takım pembe
puma ayakkabı
2 ev ayakkabısı

35 tl ye verirsen hemen havale yaparım

cnm merhaba, resimdeki kıyafetlere 30 tl verebilirim hemen hesabına havale yaparım, .ok pahalı yazmışsın sıfır fiyatı nerdeyse

Son düzenleme:
kıyafetler güzel.. arkadaşlar da makul fiyatlar vermiş.. alana satana hayırlı olsun

siz duruma bakın olmazsa ben de alıcı olabilirim :)

1 yaş şort takım siyah beyaz
9 ay alt üst takım pembe
puma ayakkabı
2 ev ayakkabısı

35 tl ye verirsen hemen havale yaparım

olur canım (ilk takım siyah beyaz değil canım lacivert beyaz bilgin olsun) özelden hesap numaramı atıyım alıcıysan eğer bende yarın en geç cumartesi kargonu yaparım olur mu

kıyafetler de ayakkabılar da güzel.. almazlarsa alıcı olacağım

eklemediğin başka varsa görmek isterim

kıyafetler de ayakkabılar da güzel.. almazlarsa alıcı olacağım

eklemediğin başka varsa görmek isterim

eklemediğim var daha bazanın altında onlar biraz daha küçükler ama, bunlar dolapta olduğu için ekleyebildim akşam bazanın altındakileride çıkartıp eklemeye çalışıcam

eklemediğim var daha bazanın altında onlar biraz daha küçükler ama, bunlar dolapta olduğu için ekleyebildim akşam bazanın altındakileride çıkartıp eklemeye çalışıcam

tamam çok sağol
benim bebeğim daha doğmadı zaten :) o yüzden küçük olabilir

lacivert beyaz ikili takımı ve ayakkabıları çok beğendim.. o tarzda kıyafetler varsa ilgileneceğim.. çok sağol

cnm o arkadaş dönmicek galiba ben bursadayım kargo isticem gel anlaşalım:)

cnm özel msj yok masej atamıyorum. 10dk içinde paran hesabında bana mail adresin varsa ver mail atayım yoksa cep tlf nu özelden yaz msj atayım olur mu

aldım bile gelmez küçük:)) benim kızım 12 aylık tam biraz benimki giysin seninkinede ben satarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…