6+2 günlük hamileyim ama hiçbişey hissetmiyorum

semihim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
135
21
28
41
Bi problemmi var acaba?hamile degil gibiyim doktor randevum pazartesi.yeni hamileler siz neler hissediyorsunuz.sitede yeniyim yardımcı olurmusunuz?Allah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.

canım öncelikle hayırlı olsun. Daha çok erken. bulantının filan başlamaması bile çok normal.bend 6 haftalıkken hiçbirşey hissetmiyorum.8 haftalıkken bulantılarım başladı. sen şimdi doktora gittiğinde kesen görünecek ve inşl.bebeğinin kalbini duyacaksın ultrasonda. o zaman her an hissediyormuşsun gibi gelecek;)
aynı şeyleri yaşıyor her hamile 6.haftalarda korkma..

Canım vala benimde yedinci haftada başladı belirtiler... Hani herkes cok abartirtiyordu kasık ağrıları
Sancılar bel ağrısı vs vs herkeste farklı cok şükür ben kasık ağrısı batması sancı bel ağrısı hissetmedim... Halende hissetmiyorum sadece halsizlik iştahsızlık mide bulantisi bode göğüs ağrısı hissediyorum...

Bende canlanmadımı diye endişe ediyorum inşalah 7+2 haftasnda yani 6gün sonra içim rahatlar.Rabbim saglıkla kavustrsun bizi miniklerimize.

Dr falan hikaye damdan düşenin halinden damdan düşen anlar;)O yüzden de fikirleriniz hissettikleriniz benim icin cokk önemli

bebeğin henüz mercimek kadar ne hissedebilirsin ki :)
bulantı halsizlik diyosan herkeste farklı olur..belki sende hiç olmaz
genelde 8.haftada bulntın başlar..ilk aylarda da kasık ağrısı hafiften olur
başka bişey hissetmezsin için rahat olsun :)

Oglumda kusmalar sancilar yaşamistm ama tabiki ne zaman başladi bilmedgm icin tedirgnim.hayirlisiyla pazartesi bi görsydim.senin bebişin kaç haftalık

Back
X