Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar. 6+2 günlük hamileyim. yarın ilk muayene için randevum var. düne kadar karnımda hafif de olsa kasılma kramp tarzı şeyler oluyordu kısacası hissediyordum. bu gün hiç bir şey hissedemiyorum. yarın ilk defa göreceğim ama şu an iyi hissetmiyorummmm
30 haftalığım, ne kusmam ne bulantım ne ağrım ne sızım oldu.
Koca göbeğim olmasa gizli hamile der millet bana.
İlla belirti şart değil, stres yapıp kötü düşünürseniz kötüyü çağırırsınız.
Dua edin iyi şeyler düşünün, iyi olsun.
30 haftalığım, ne kusmam ne bulantım ne ağrım ne sızım oldu.
Koca göbeğim olmasa gizli hamile der millet bana.
İlla belirti şart değil, stres yapıp kötü düşünürseniz kötüyü çağırırsınız.
Dua edin iyi şeyler düşünün, iyi olsun.
ben üzülüyordum hiç hamile gibi hissetmiyorum galiba rahat geçecek gebeliğim diyordum millete. Sonra 8 haftalıkken bulantılar bir başladı... Keşke büyük konuşmasaydım dedim.. Keyfini çıkar bu dönemin.
ben üzülüyordum hiç hamile gibi hissetmiyorum galiba rahat geçecek gebeliğim diyordum millete. Sonra 8 haftalıkken bulantılar bir başladı... Keşke büyük konuşmasaydım dedim.. Keyfini çıkar bu dönemin.
Ya sonradan öyle bir hissettiriyor ki... O rahat zamanlarını arıyorsun. Sonuna doğruda doğsun artık yeter diyorsun.[/QUOTE
yarını bir atlatayım da cnm. ilk muayenem bu yüzden heyecanlıyım. sonrası bakalım nasıl olacak